Коледни подаръци

• 54 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • малкия йеросалим
Моята маймунка иска глава за гримиране и крила като на фея.Сега като четях ми хареса идеята за рокля на принцеса - определено ще и хареса.За малкият още не съм го измислила.Той харесва коли и топки,но вкъщи е пълно с тях.Сега ми се иска да е нещо различно.Събирам и идеи за подаръци на 6 и 10 годишни момчета.

# 76
denniss, виенското колело с понитата го бях виждала в Комсед, така че пробвай се в новия им магазин в Била - Младост или Люлин (заради намаленията). 
Скай сити-то, ако искаш да се възползваш от намаленията, няма да ти свърши работа.  Peace

И аз ще ходя да видя за какво и дали ще се доредя в Комсед. Тази събота и неделя има 50% намаление в Била Люлин и Младост  Peace

# 77
  • Някъде в облаците
  bouquet Благодаря ти tonkabonka - след работа днес ще отскоча до Била - Младост да го видя на каква цена е виенското колело Laughing

# 78
  • София
Намаленията не са ли от утре?

# 79
# 80
  • Някъде в облаците

Благодаря - който чете бързо   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • Горна Оряховица
Моят син сега ще прави 3,но отскоро сам си избира подаръците.Сега например заявката за Дядо Коледа е китара,пиано и пушка  Laughing

# 82
  • София
Писах в другата тема за подаръците, но ще копирам поста си и тук.

Сутринта ходих Комсед /Люлин/. Беше спокойно и имаше асортимент, но не колкото обичайно. Сега съпругът ми е отишъл да докупи нещо. Било лудница и щандовете - опразнени. По информация от персонала, нова стока няма да се зарежда. Каквото е останало по щандовете и има налично в склада на самия магазин - това е.

Виенското колело на понитата го нямаше още сутринта.

# 83
Az ходих в Комсед Младост, верно лудница ама опашките вървеха. Вътре пекарах 20 мин и още толкова на опашката. Някои неща свършиха бързо, но пък от някои дозареждаха, така че все пак е нещо.

Освен това вътре има щанд на Колев и Колев и имаше пак 50 % намаление. Плаща се на отделна каса, така че за пантофи не се чака. За обувките не обърбах внемание дали и те са намалени, че си купихме вече миналата седмица. В Комсед има неща които определено си заслужават цената.  Peace

# 84
  • Някъде в облаците

.....
Виенското колело на понитата го нямаше още сутринта.
Mr. Green #Cussing out Cry

# 85
Какво е това Виенско колело на понита?

# 86
моят син иска от Дядо Коледа женски тюлен. Защото да му роди малко тюленче после... Ха да го видим Дядото сега как ще се справи...

# 87
  • España (Плевен)
Ние искаме от Дядо Коледа една кукла принцеса на Дисни - Бел, една плюшена шарена рибка и един розов лаптоп.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Направихме специална картичка за Дядо Коледа, написахме писмото и отиваме да го изпратим след малко...  Peace

# 88
  • София
Какво е това Виенско колело на понита?
Ето този комплект.
http://bambini-bg.com/userfiles/productlargeimages/product_138.jpg

# 89
  • Някъде в облаците
Писах и в другата тема, копирам и тук :

Оставих детенце при баба на гости и отидох - БИЛА - Младост; играчките за момичета са доста по-малко, от това, което си заслужаваше да се възползвам от 50% намаление - т.е. - по-скъпите - имаме  -тоалетки, сетове за бебе и т.н.; аз отидох за понита - естествено нямаше, не е имало от петък; стоварват кашони, майки, татковци и баби чакат .... да видят какво ще излезе от кашоните, защото обясниха, че не знаят какво получават............... В крайна сметка, една от най-любезните служителки ми каза, че сигурно в понеделник ще има, а от 31 октомври до 06 ноември ще има 40% намаление; аз й оставих една визитка, ако се сети и не й представлява трудност, да ми се обади, ако не - ще мина ...........
Доволна съм, че купих нещо, което бях обещала на дъщеря ми - естествено от рекламните клипове - магнитната азбука - благодарение на 50% явзеп най-големия комплект и размер, с още 5 допълнителни комплекта букви, че от два месеца пише вече около 20 четири буквени и 3-4 петбуквени думи - да се учи и на Магнитната азбука................... Че е голям мерак Party
За Коледа - остават принцесените рокли, токчените обувки .......... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт