Коледни подаръци

• 54 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
най-успешния подарък за нас май се оказа Lego-то. Подарихме го на Н.година и не е спирал да играе с него.

# 676
  • софия
Уффффффф, аз не знам кой от подаръците е успешен. Неочаквано и нетърсено получи много и резултата е на лице: 2 дни си играе с човечетата на ФП от преди 2 години.
btw Гледах реклама, че от 5 до 10.01. в Комсед ще има -40% на всичко в магазина.

# 677
Момичета, не е ли време да се заключи темата, Коледа мина и вече не е актуална?  newsm78

# 678
  • София
Момичета, не е ли време да се заключи темата, Коледа мина и вече не е актуална?  newsm78

след Коледа я използвахме за Новогодишните подаръци, а сега поне обменяме инфо, коя покупка е била успешна. Предполагам, че след известно време модовете сами ще я заключат  Peace

# 679
При нас всички подаръци са изключително успешни. Детето по цели дни играе с Фабриката за торти, бонбонените кофички, прави глинени предмети. Очакванията ни са оправдани. Имаше рожден ден на Бъдни вечер и получи страхотни 3D книги, които имат и звук, за по-голяма образност. Похвалвам ги- издания на Фют, "Вълшебникът от Оз", "Питър Пан".
Като цяло получи всичко силно желано, затова и сега играчките, и игрите са в експлоатация. Grinning

# 680
  • София
аз тази седмица трябва да купувам подарък за момче на 5г. и събирам инфо от вас за успешни покупки   Wink

# 681
  • Варна
Търся неадаптирани с оригиналния текст приказки на Андерсен, Перо и Грим. Купували ли сте такива?Попадам все на преработени.

# 682
  • Варна
Търся неадаптирани с оригиналния текст приказки на Андерсен, Перо и Грим. Купували ли сте такива?Попадам все на преработени.

Тази не е адаптирана

http://ozon.bg/detski/3790--prikazki-ot-stari-vremena.html

# 683
  • Варна
Хексе, благодаря. Мислила съм за това издателство, но не бях сигурна, че не са преработени.
Предполагам, че и други приказки издадени от Дамян Яков ще са автентични?

# 684
  • Варна
Хексе, благодаря. Мислила съм за това издателство, но не бях сигурна, че не са преработени.
Предполагам, че и други приказки издадени от Дамян Яков ще са автентични?

За тази съм сигурна, защото я имаме. Възможно е и другите да не са адаптирани.
 Не е за много малки деца според мен, има доста брутални моменти. Някои неща ми е било трудно да обясня. Mr. Green

# 685
Мда Simple Smile темата си търпи развитие...заглавието, ако се смени и ще си е нон стоп актуална, като една подобна тема в Клюкарника за нелепите подаръци   Laughing

При нас успешни се оказаха - прословутото магаренце за скачане, пиано - йоника за свирене - много сполучливо наистина!, и Маус помощника.

Пълен крах претърпяха - комплект за готвене и бебе с аксесоари.
Останалите подаръци са ту обгрижвани, ту потънали в забвение с дни.

# 686
  • София
http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=387
том 2 не мога да намеря обаче а и такъв трябваше да има

# 687
  • Варна
Ние купихме Флъфлингс Минди, етотук за какво става дума: http://www.toy.store.bg/p63164/flufflings-mindi-interaktivno-pli … sheno-topche.html

Пълно разочарование, въпреки че пише че има 15 различни функции, нашето издава само около 5 различни видове звуци и трепери/ тресе се / понякога . Не подскача и не се търкаля както е описано на опаковката. Дори не пее, само въздиша. Не прави нищо интригуващо за интерактивна играчка .Задържа вниманието точно 5 секунди, дъщеря ми е на 5. Някой друг има ли такова нещо на живо ? Само нашето ли нищо не прави или играчката е пълна глупост ?

# 688
  • София

Намерих играта-наистина му стана интересно и учи бързо...открих тази малката -не килимчето,а другата.
А може ли да ме ориентирате какъв е размера на килимчето  

аз продължавам издирването на въпросната азбука за подарък. Засега неуспешно  Rolling Eyes

# 689
При нас успешни се оказаха: чашки-пирамида с глава на меченце; музикална книжка с животни; пиано-йоника за свирене

неуспешни :бик за скачане /пО ми хареса от кончето/ - едва я накарах да се качи върху него... слага му чашки върху рогата, храни го, но не иска да го язди  Crazy; аква-дудъл - много тъпо се оказа това килимче  ooooh!; количка с бебе и аксесоари - не ще и да види бебето, бута количката, но хвърля бебето  Laughing, с аксесоарите "храни" плюшените животни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт