Коледни подаръци

• 54 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ТОВА СА ОСНОВНИТЕ ПОДАРЪЦИ ОТ ДЯДО КОЛЕДА

# 661
  • София
Ето това е официалният вносител на Мател:“Национални дистрибутори” ЕООД тел: (+359-2)8026-400, мейл: mail@natdist.com
Разговарях преди малко с една не особено любезна девойка, която по няколко различни начина ме пита дали куклата е точно Барби и какво точно искам от тях.
Ще им напиша едно писмо със снимков мателиал, а ако не получа адекватен отговор ще пусна и една жалба в комисията за защита на потребителите.
Благодаря ти! Пиша писмото.  Peace

# 662
# 663
  • Пловдив
Нашата Анебел /вече се казва Джейми  Mr. Green/ започна да се събужда с рев, дори и при не много висок шум  Confused За сълзите - още ги чакаме, но се надявам като изпие повечко водица и това да се случи  Joy
didaka, да, интерактивното пони ни е фаворит засега  Peace

# 664
  • Canada
Момичета, ако някоя от вас има вкъщи играта Elefun - едно слонче, което изтрелва разни пеперудки и се ловят с кепчета моля да помогне: имаме съвсем нова игра, сложихме й нови батерии, обаче тя почти не изтрелва пеперудки, по-скоро се въртят в основата. Така ли трябва да е или има някакъв пролем?

# 665
  • у дома
Не, не пее.
Има 2 режима на работа - "Изпит" - приятен глас пита къде е еди коя си буква. При правилен отговор казва "Браво", "Чудесно!, "Справяш се отлично" и т.н.
Другата опция е "Игра". Детето натиска конкретна буква и играта възпроизвежда натиснатото, напр. "Д като диня, Ч като чадър" и пр.

Магазинчето е на ул. Любен Каравелов, в отсечките между Фритьоф Нансен и Раковска.

А може ли да снимате кутията или ако няма кутия самата игра и да качите снимката-звучи интересно,ама аз нямам представа за какво да поглеждам,тоест и да има пир нас(в провинцията съм) няма да го разпозная  Embarassed

# 666
# 667
  • Mediterraneo
аз миналата Коледа подарих нещо подобно на племенника си, само че под формата на килимче. Има съвсем същите функции, изпит, игра и пр.

# 668
# 669
  • София
Момичета, ако някоя от вас има вкъщи играта Elefun - едно слонче, което изтрелва разни пеперудки и се ловят с кепчета моля да помогне: имаме съвсем нова игра, сложихме й нови батерии, обаче тя почти не изтрелва пеперудки, по-скоро се въртят в основата. Така ли трябва да е или има някакъв пролем?
При нас ги изстрелваше много бързо - за секунди и по-малките деца просто не успяваха да хванат в кепчетата каквото и да е. Само пищяха от радост. При вас излитат ли от хобота въобще пеперудките?

# 670
# 671
  • Canada
При нас ги изстрелваше много бързо - за секунди и по-малките деца просто не успяваха да хванат в кепчетата каквото и да е. Само пищяха от радост. При вас излитат ли от хобота въобще пеперудките?
Ами там е работата, че евентуално по случайаност изхвърча някоя, но като цяло почти нищо. Върти ги долу в основата. А иначе изправихме хоботчето, уж батериите нови, ама... Даже се зачудих дали не е дефектна играта  newsm78

# 672
  • у дома

Намерих играта-наистина му стана интересно и учи бързо...открих тази малката -не килимчето,а другата.
А може ли да ме ориентирате какъв е размера на килимчето  

# 673
  • София
Ама то не е килимче, защото като се подпреш за да натиснеш буквата и ако нещо друго ти пипне ръката и казва грешка.

Има си отзад за закачане на стена място. А и се намачква ако се разгъва и сгъва постоянно. Най- добре е на стената.

# 674
Хах още обсъждате. Ми аз ко да кажа вижте ми лентичката по долу. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт