Коледни подаръци

• 54 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Честита Коледа и много щастие през новата година!

Общия подарък за двамата Eichhorn - Стояща магнитна дъска с аксесоари успешен избор!
.....

ние за Н.година търсим такава дъска, но с БГ букви.

Мисля, че по книжарниците могат да се намерят магнитни комплекти с българската азбука.
На мен ми върши чудесна работа засега само с тебеширите, иначе имам и магнити и спокойно мога да слагам листове, за да рисуват едновременно двамата и от двете страни с маркери.
Тази беше около 53лв. от METRO.

# 646
Магнитни букви - българската азбука има в Комсед. Изобилие, без дъска, само букви.
Към коледният куп на моят син добавих и говореща азбука. Изумително е, но той за ден игра и вече запомни буквите.

# 647
  • София
Сърчи дай линк към това чудо.

# 648
  • София
Сърчи дай линк към това чудо.

и аз се присъединявам.

# 649
Ще ми се смеете - няма линк.
Струваше 8 лева. Купих я от кварталният магазин за 1 лев.

# 650
  • София
а всъщност какво прави точно? пее песничка за азбуката ли?
и понеже съм останала с впучатление, че все пак  сравнително близо живееш - къде точно е това магазинче?

# 651
Не, не пее.
Има 2 режима на работа - "Изпит" - приятен глас пита къде е еди коя си буква. При правилен отговор казва "Браво", "Чудесно!, "Справяш се отлично" и т.н.
Другата опция е "Игра". Детето натиска конкретна буква и играта възпроизвежда натиснатото, напр. "Д като диня, Ч като чадър" и пр.

Магазинчето е на ул. Любен Каравелов, в отсечките между Фритьоф Нансен и Раковска.

# 652
  • София
мерси много...т.е. учи на самите буквички...ние този етап сме го минали, значи няма да е от голяма полза..иначе звучи не лошо Wink

# 653
То това е идеята.
15-тина букви знаеше до този момент. С тази игра вече знае всички.
Купих Клементони пъзел за сричане от Джъмбо. Оставих му го за по-натам.

# 654
  • София

И ние я имаме, но я взехме за 15лв....от маг. за 1лев пак  Rolling Eyes

# 655
  • София
трябва и аз да я потърся.

# 656
  • n/a
Така, хайде да споделяме успешността на нашите подаръци Simple Smile

Моето дете си получи подаръците около 12 часа - издържа стоически, редовно проверявайки под елхата. Получи ги, и ... отиде работата до почти 3 часа. Книгите бяха обстойно разгледани, а някои и прочетени. Комплектът отворен, проучен, пробван. Точно попадение се оказаха.

# 657
  • Разград

И ние получихме такава азбука от една приятелка. Е, няма такава радост и игра, може би, защото дъщеричката ми е малка ли не знам, но и е много интересна.
При нас сполучлив подарък се оказа и рибката в аквариума Fin Fin, а не толкова интересна куклата Жолерина Балерина, което ме изуми, защото беше най-желан, но имаше рев - защо куклата не играела балет??? newsm78

# 658
  • Пловдив
тези русалки са миещи, така ли?
Да, при намокряне си променят цвета на два кичура.  Crazy

Няма да я връщаме  Whistling - дъщеря ми спи с русалката, постоянно я разнася. Няма как да се осъществи операцията. Утре, обаче, като мине коледната дандания, ще пиша все пак до Хиполенд и Мател  Twisted Evil.

Ето това е официалният вносител на Мател:“Национални дистрибутори” ЕООД тел: (+359-2)8026-400, мейл: mail@natdist.com
Разговарях преди малко с една не особено любезна девойка, която по няколко различни начина ме пита дали куклата е точно Барби и какво точно искам от тях.
Ще им напиша едно писмо със снимков мателиал, а ако не получа адекватен отговор ще пусна и една жалба в комисията за защита на потребителите.
Моята щерка също хареса много русалката и се съгласи да не я къпем повече, за да не остане съвсем без уста и очи /започна да се бели и окото/. Така, че няма да имам нищо против да ни я сменят с нова, а аз ще измисля какво дакажа на детето, по повод, това, че изчезналите устни са си на мястото отново.  Rolling Eyes
При нас най-сполучливия подарък засега е Старсонг, следван от конструктора на сестра й Чудовище на Мега блокс. На Анабел не обръща никакво внимание, но очаквам нещата да се променят, когато се научи да я "буди" и "разплаква"  Mr. Green

# 659
  • Варна
Старсонг го изпуснах на страхотната цена от 40лева. Нали говорим за интерактивното?  Щях и аз да го купя. Анабелката се хареса, но най - много играе с Play - Doh тортата. Голямо попадение. По два часа се заиграва и си я прибира сама. С буденето на Анабел нещо не сме на ти. Май само като е яла и заспала може да се стресне ( без пипане ). Така заплаква, но при нас все още без сълзи. През другото време пада голямо блъскане и викане, а бебето си спи сладко. Стискате ли шишето като му давате да пие, защото ми се струва, че не пие достатъчно бързо newsm78

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 15:04 от didaka

Общи условия

Активация на акаунт