Коледни подаръци

• 54 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Моето дете получи две музикални играчки и се спука да плаче от тях.  ooooh! Добре че заложих на дървени играчки и конструктури.
Весела Коледа ! Nature Snowman

# 631
  • Варна
бъръльо-бъръльо, разбирам те. Малко извън темата. Имам обувки купувани преди години и са като нови, а други на същата марка са с хлътнали бомбета ( на втория ден ). Марката е добра  - Кампър. Това наблюдавам и при дрехите. Мисълта ми е, че моделите се множат, но качеството пада. За техниката важи същото. Наистина трябва да си търсим правата, но енергията ми не стига за толкова неща. Просто трябва да се разправям непрекъснато. Е, за сериозни повреди и дефекти е ясно, че трябва. Весели празници!

# 632
  • София
тези русалки са миещи, така ли?

ние единствено не намерихме крик, явно няма още измислен детски крик, обиколих цяла Варна и цяла Сф  Crazy
Заменихме го с Lego duplo, което наподобява вдигане на крик  Wink Дано остане доволен  Praynig

# 633
  • София
момичета,

Весела Коледа!

Да попитам за магнитна дъска (да се рисува, да има букви и цифри). Къде има на добра цена? Трябва ми за Нова година  Peace

# 634
  • Sofia
Мъжът ми подари точно такива дъски на децата. Имат магнитни букви и цифри и може да се пише с тебешир. Събира се и се сгъва като куфарче. Купил ги е от Карфур, но преди 2-3 седмици, не знам дали още има. На Барт са. Цената е под 20 лв. Фирмен магазин на Барт има и в Кауфланд - Скопие. Ето такава:
http://www.toy.store.bg/p49156/kufarche-s-cifri-i-bukvi-obrazova … lna-igrachka.html
Децата много ги харесаха и много се забавляват с тях.

# 635
  • София
тези русалки са миещи, така ли?
Да, при намокряне си променят цвета на два кичура.  Crazy

Няма да я връщаме  Whistling - дъщеря ми спи с русалката, постоянно я разнася. Няма как да се осъществи операцията. Утре, обаче, като мине коледната дандания, ще пиша все пак до Хиполенд и Мател  Twisted Evil.

Весела Коледа на всички малки и големи.  santa2 Дано са ви харесали подаръците. Ако не - да слушкате повече следващата година.

# 636
  • София
ох, ние цял ден слушаме рецитали с микрофон. Сега певецът е в почивка, че се умори, а нас ни заболяха главите, комшиите също предполагам  Laughing

# 637
  • Варна
Тази Барби е много добре направена и има голям брой обувки, чанти и дрехи. Днес малката играе цял ден с нея. Успешна покупка - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/22250

# 638
  • София
за нас и интерактивното куче със свирките беше успешна покупка. На Н.година предстои да видим дали Lego и магнитната дъска ще се харесат  Thinking

# 639
Здравейте момичета, весела Коледа  Hug
Може ли да помоля, ако някой е купувал детски лаптоп от Джъмбо, да ми каже дали има всички букви. Вчера взехме за дъщеря ни, но понеже искахме китара, а те се бяха изчерпали, набързо взехме един лаптоп без да го разглеждаме много подробно (груба грешка, която ни показа да не купуваме играчки, ако бързаме  Mr. Green). Като идея е страхотен и наистина може да научи децата на доста неща, но как се изумихме, като видяхме, че липсват четири букви от българската азбука. Ще ми се да зная само нашия ли е такъв или всички от този модел имат такъв дефект, защото определено си е разочароващо.
Понеже не мога да го намеря на картинка засега, го описвам. Цветовете са му синьо, зелено и оранжево. Струваше 39,90лв.

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 22:51 от aleni_cvetya

# 640
Вероятно не само вашият лаптоп е така. Софтуерът е с грешка, т.е. е серийно.
Върнете го, направете рекламация.

# 641
Честита Коледа и много щастие през новата година!

Общия подарък за двамата Eichhorn - Стояща магнитна дъска с аксесоари успешен избор!

за малкия Dicky Toys Автобус City Express - цял ден лежи по пода и бръмчи, другите подаръци са Midi Excavator малък багер, още един с дистанционно и умалени модели на военни самолети.

за малката подаръците са Vtech Challenger Laptop (Pink), дървено легло и столче за кукла и кукла Рапунцел

# 642
  • София
аз за пореден път се обеждавам, че по-хубав подарък от легото няма Simple Smile
в крайна сметка http://www.eontoys.com/Product_LegoCitySpaceShuttle1 това получи
+ няколко книги за земята, рицарите, динозаврите, вярно или грешно и т.н. много доволен.
В детската  си беше поръчал камионче за разделен боклук, от леля кран-камион и остава от баба и дядо един комбайн....желаният рейс така и не намерихме, но и не съжалявам.(т.е. тъкмо се бях зарадвала, че го видях в един сайт и се оказа че няма наличност)

# 643
  • Mediterraneo
От едната леля получихме ето това http://www.amazon.com/Tangled-Featuring-Rapunzel-Braiding-Friend … 00920&sr=1-21, няма такава игра, не я оставят да си почине горката Рапунцел. Дано задържи интереса им, ама изобщо не вярвам, и тя ще отиде в кашона след още 2-3 дни.

# 644
  • София
Честита Коледа и много щастие през новата година!

Общия подарък за двамата Eichhorn - Стояща магнитна дъска с аксесоари успешен избор!
.....

ние за Н.година търсим такава дъска, но с БГ букви.

Общи условия

Активация на акаунт