Коледни подаръци

• 54 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, знам, от този каталог си я поръча говедото.  Flutter Ама ми е маааалко по-далечко. И ако там е свършила ще трябва да се подсигуря да я взема от друго място евентуално.  Wink

# 616
И сега какво с това грънчарско колело? Ние ли ще майсторим, вместо децата.  Laughing

Явно. Ние купихме такова за края на миналата учебна година. Щерката ни направи една "солница", т.е. нещо като малка купичка с неясна форма и каза, че някой ден може да си я оцветим по избор.  newsm78
В чудо се видях аз с подаръка. Нищо интересно не намерих за 9 годишно момиче. Накрая накупих една торба книжки, джидафки и лъскории и това е. Ще залагам на количеството.  Mr. Green

# 617
За мамите от София - тази вечер ходих до щанда на Educa и се снабдих с два дървени пъзела и със страхотни комплекти за момичета от сорта  "направи си сам" за гривнички и пръстени (възрастта е 8-10 години) на цени за единия 10, а за другия 13 лв първите няколко игри от линка са от този тип Rolling Eyes

# 618
  • някъде там
За градината купихме Барби с Кен Simple Smile
Исках да ви попитам за лаптопите които са на български,занимателни ли са?Видях един с много функции-азбука,смятане.....  Thinking

# 619
  • София
загледах се в линка http://www.marniebg.com/img/upl/029385b.jpg това дали е хубаво, някой опит с него, на живо как е? боиту добри ли са?

# 620
  • София
За мамите от София - тази вечер ходих до щанда на Educa ...
Аз пак не съм разбрала. Къде е този щанд?

# 621
  • софия
За мамите от София - тази вечер ходих до щанда на Educa ...
Аз пак не съм разбрала. Къде е този щанд?
В малкия ЦУМ на втория етаж има.

# 622
  • София
Благодаря.

На мен много ми хареса дъската за рисуване от Икеа, едната страна е черна за тебешири, другата бяла за маркери и има възможност за поставяне на руло хартия. Много е голяма, което я прави удобна и за по-големи художници.

# 623
Исках да ви попитам за лаптопите които са на български,занимателни ли са?Видях един с много функции-азбука,смятане.....  Thinking

Харесвали се. Вършели работа.
Купихме на моят син, двуезичен. Търсих 3-езичен, но не намерих.

# 624
  • някъде там

Харесвали се. Вършели работа.
Купихме на моят син, двуезичен. Търсих 3-езичен, но не намерих.

Благодаря!
Баба и е взела вече двуезичен,надявам се по дълго да и задържи вниманието и интереса Grinning
Аз днес приключих с коледните подаръци за децата ooooh!
Взела съм к-т за магьосници за 9 годишно момче,тоалетка и други джунджурии към нея за 3 год.момиченце,пластмасова къща с аксесоари пак за 3 год момиченце,касов апарат за моето дете че само такова нямаме Laughing,електрическа четка за коса и по една русалка,която е обвита в нещо ,слага се във вода и се раздува ли и аз не знам....стори ми се интересно.
Това са за сега детските подаръци,остава по трудния избор за големите Whistling

# 625
  • ВАРНА
Случайно попаднах на този сайт. Много сладурски колички  Simple Smile

http://www.automoblox.com/automoblox-minis.html

# 626
  • Варна
Ооох, спрях се най - сетне. Нашите подаръци са Анабел, Барби с дрехи и обувки, понита русалки, Play - Doh - торта + инструмент и Червената шапчица, книга на Егмонт - Тинкърбел и дрехи за бебетата.  Имаше питане за Play - Doh тортата. Има много елементи за работа в кутията и определено предлага повече възможности ( от сладоледената къща ) за моделиране. Много книги не купувам за Коледа, защото ги получава през цялата година, а играчки само за празници.

# 627
  • Пловдив
В Джъмбо на бул. България мога ли да намеря ето тази русалка? http://www.toy.store.bg/p61790/barbi-rusalka.html Спешно ми е, до утре най-късно на обяд ще трябва да съм я намерила.  ooooh!
Дано да не си я купила или ако все пак това си е поръчало детенце, не бързай да хвърляш касовата бележка.На моята щерка вчера и я подари дядо Коледа в градината, снощи я къпахме /без сапун или шампоан - само вода/и се обели боята на едната вежда и устните.

# 628
  • Варна
Моето момиченце има такава русалка. Наистина се бели ( по лицето ), но при нас след време. Забелязвам, че по - новите партиди Барби са по - некачествени. Имаме един комплект - детегледачка - голяма кукла с малко Шели. На детегледачката краката се белят на люспи. Много странно, а цената е 40 лева. Една Аналайз ( от старите години на производство и произход Индонезия ) не е мръднала, а видя голяма експлоатация. Малката беше под 2 години като й я подариха.  

# 629
  • София
Купена и дядоколедоподарена вече. Вчера я изкъпа под чешмата, засега не се е обелила. Ще запазя бележката, обаче, задължително. Благодаря.
Има ли значение коя точно русалка е? Ние сме с брюнетката. Дано само блондинките са некачествена партида   ooooh!
Мале, как прозвуча  Joy

РЕДАКЦИЯ:

Бели, се, м...а му!  #Cussing out Разгледах я по-внимателн и едната й вежда се бели, също и опашката. Само един път намокрена под чешмата, не е и бърсана особено старателно. Бясна съм, рядко пощурявам така, но чак сълзи ми напират в очите от яд. (По случая изпрахосмучих къщата, да ми поразкара  Mr. Green).
Та...ще издиря бележката, че не е в мен - мъжът ми плаща и е в него. Ще я сканирам, ще снимам и обелената кукла и смятам да пратя едно “приятелско“ писмо до Мател. Отделно ще отида и до Хиполенд, плюс писмо и до тях. Не им ща парите, не им ща нови кукли. Ама това си е поръчала дъщеря ми от Дядо Коледа, дано не се натъжи и разстрои като види. За съжаление нямаме опаковката - в детската градина я получи, махнала я е и е изхвърлена. Аман от некоректни търговци, явно цялата партида е глетава, но не я изстеглят. И то точно по Коледа, защото има огромни обороти, нали?
didaka, avia, ако искате ми пратете снимки на вашите кукли на ЛС заедно с някакъв мейл и две имена - ще пробвам да “трогна“ някой от фирмата производител.  Whistling

Ей, значи, как побеснях. Малката има над 20 кукли барбита от всякакви видове и фирми. нито една, нито една, не се е белила от мокрене. А четири от тях цяло лято висяха по басейни (т.е. силно хлорирана вода) и в морето (т.е. солена вода). Ама точно русалката, която за това е създадена, да се бели.  Crazy

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 11:51 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт