Коледни подаръци

• 54 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Виждала съм ги между 13 и 20 лв. Не само кончета, има различни животни, на племенника ми му купихме кравичка  Wink

# 601
  • малкия йеросалим
В Джъмбо бяха 20лв  Peace,но според мен в малките магазини за играчки можеш да го намериш и по евтино.Аз го купих от квартално магазинче за 12лв.

# 602
  • София
да, то май има и  различни височини, т.е. според производителя сигурно, аз точен спомен за джъмбовската цена нямам, но наистина вървят общо взето межд, 13 и 25 лв.
http://limex-toys.com/baby.html и тук има , имат и магазин, може да им звъннеш да питаш имат ли и цена.
http://www.toy.store.bg/search?srchstr=%EF%EE%E4%F1%EA%E0%F7%E0% … store=9&sin=1
http://vegatoys.com/category/12/elements_12-price_1-page_7.html
http://www.igra4kite.com/index.php?manufacturers_id=181&osCs … 8m2le5il6nd3bf8c7
има различни животинки, в комсед веднъж и слонче гледахме и елен съм виждала.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:25 от Angel_Dust

# 603
И сега какво с това грънчарско колело? Ние ли ще майсторим, вместо децата.  Laughing
Аз съм карала кръжок като дете, беше много забавно, така че има и известна доза носталгия при покупката му за детето.

# 604
Благодаря Ви на всички, страхотни сте!
Моята е малко дива и затова избягвахме да й купуваме нещо с което може да се прекатури, да се претрепе, въобще тя радко използва играчките по предназначение.
Но пък много обича да подскача и резултата може е двоен - да побърка съседите под нас, които пък нас побъркват със среднощни купони  Whistling и най-важното да се забавлява.

И така ме е яд, че направихме гаф с единия подарък, който ние купихме,  вместо дядо й. Подари й го по-рано...аз го видях в каталог, баща й го купи - резултата интерес 2 часа. И като го видях, се оказа, че почти се дублира с подарък от миналата Коледа  Crossing Arms  ooooh!

# 605
  • Пловдив
Момичета, не знам дали въпросът ми е за тук, но да попитам смятате ли, че това

е интересно и занимателно за детенце на 1.5 г. /моето  Grinning/? И дали може да се ползва поне до 3-4 год. или като стане по-височка вече ще й е ниско и няма да й е удобно?
Накупили сме другите подаръци, но скоро харесах това и се чудя дали е подходящо.  Rolling Eyes
Имаме две такива понта, но има разлика в еластичността на гумата, от която са направени. По-неластичното купих преди няколко години от Джъмбо за около 20лв, а наскоро ни подариха същото, но от по-мека и еластична гума.
Моите щерки много се забавляват - скачат с понитата и се гонят из цялата къща  Mr. Green/ на 1.5 и 4.3 са / Според мен би било удачна покупка и да, могат да се ползват  дълго  Peace

# 606
  • София
Самсара - моят  не му се е случвало да се катурне от такова животинче, а беснееше като видише такова...зяа мен са прилично стабилни Wink

# 607
  • София
и на моят не му се е случвало да пада сериозно от кончето. Няколко пъти в началото е залитал назад, но играчката е ниска и най-много да падне на дупето си  Peace За мен определено е сполучлива покупка, която се ползва дълго.

# 608
  • по света
Кончето е невероятно и двамата още го яздят.Иначе да се похваля аз успях да взема абсолютно всичко по списък,днес ще чакам да заспаят за да опаковам.

# 609
Момичета, много благодаря за отговорите.  Hug
Навих се и такова конче ще взема. И аз съм ги срещала на цена около 18 лв.
Малко ме притеснява да не писнат съседите  Blush Crazy Mr. Green

# 610
Самсара - моят  не му се е случвало да се катурне от такова животинче, а беснееше като видише такова...зяа мен са прилично стабилни Wink

и на моят не му се е случвало да пада сериозно от кончето. Няколко пъти в началото е залитал назад, но играчката е ниска и най-много да падне на дупето си  Peace За мен определено е сполучлива покупка, която се ползва дълго.

Това конче го е имало в детски клубове, които сме ходили - моята се опитвала да се качи права на седлото и да скача от него  Crazy...затова съм се въздържала от подобна покупка.

А и към момоента не ми идва наум как точно се язди/движи - подскача защото е гумено ли?
Както и да е хареса ми, ще й го вземем. Като малка компенсация за другия несполучлив подарък.

# 611
Аз пък се чудех как детето разбира, че трябва да скача с него?  newsm78
Сори за тъпия въпрос... но чак преди няколко дена схвана идеята на количките за яздене без педали, а я има откакто навърши 1 год. и досега все ние я бутахме или тя се движеше назад...  Crazy много ми беше трудно да я накарам да тръгне напред, какво ли не правих и още не я ползва по предназначение... та и за това конче се чудя дали ще схване идеята му  Mr. Green

# 612
  • София
не просто гумено, а надуваемо, като цяло си е един вид потка...но не в кръгла форма, та както подскача топката, така и то.
а за как схващат, идея нямам моят не е имал проблеми с разгадаването. но може да го сложиш и да понатиснеш и да покажеш , че е еластично, то ще се сети детето предполавам.

# 613
  • София
В Джъмбо на бул. България мога ли да намеря ето тази русалка? http://www.toy.store.bg/p61790/barbi-rusalka.html Спешно ми е, до утре най-късно на обяд ще трябва да съм я намерила.  ooooh!

# 614
В Джъмбо не знам, но гледам че я има в каталога на Хиполенд и е за 16,99лв Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт