Коледни подаръци

• 54 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
моля, дайте линк за тези маймунки, че ми стана интересно.

Наистина Angel_Dust е права, че контролът е наш. Какво ще гледат ( поне в ранна възрст ), какви вещи ще получават и т.н., но средата ни въздейства и често отстъпваме от принципите си. Все пак си мисля, че контролът в ранна възраст ( преди външната средата да нахлуе напълно ) оказва влияние върху човека. Може пък и да порасне човече с добро сърце Simple Smile нали това ни е надеждата като родители. Спирам, защото темата много се измества.

да, права си, може да ограничиш какво ще гледа, но не можеш да ограничиш контактите му с други деца. Те гледат едно от друго, информират се и естествено искат  Peace

# 706
  • софия
моля, дайте линк за тези маймунки, че ми стана интересно.

Като й натиснеш ръката (или ухото беше newsm78) започва цялата да се тресе и смее. Доста е забавна, но до 5 натискане, предполагам.

# 707
  • София
мерси  Peace

# 708
  • Mediterraneo
Стига, бе! Верно ли се връзвате на тази маймуна  Shocked Откровено тъпа играчка, не знам изобщо как някой дава пари за нея...

# 709
Просто се чудя, какво да взема за 4-ти рожден ден, и най лошото е че е точно в най слабата част на годината в мойта професия Cry Но трябва да взема нещо което да и хареса.

# 710
  • Разград
Просто се чудя, какво да взема за 4-ти рожден ден, и най лошото е че е точно в най слабата част на годината в мойта професия Cry Но трябва да взема нещо което да и хареса.
Каквото и да вземете ако е с любов закупено ще бъде оценено. Детенцето е почти колкото нашата дъщеря и ние не винаги имаме възможност за скъпи и желани играчки, въпреки че когато имаме купуваме без да гледаме парите. Ако детето иска тази маймуна я вземете, защото дори и тъпа играчка, когато е желана, детето ще е щастливо. Може да вземете някоя барби - от принцесите, с дълги коси, с мелодии и така нататък. Ние за 4-ия РД на дъщеричката ни ще и подарим замъка на Барби, една пееща Ариел, тоест медальончето и като се натисне и започва мелодийката от филма. Може Плей До - има интересни и не скъпи, например ние харесахме от тези с героите с Червената Шапчица!
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.8025 - ето го!
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6504 - ето я и желаната Ариел!
Може да и вземете тротинетка ако няма. Ние имаме такава и не е скъпа, дори беше под 30 лева.
Ние получихме за Коледа невероятен дървен пъзел в дървена кутийка, като на домино, с картинки и думи под тях и другата част е самата буква.
Много е хубав, но не мога никъде да открия такъв за да го покажа.
Много идеи има, въпросът е да попитате детето, и вземате това което е по вашите възможности и тогава детето ще е най-щастливото на Света!  Peace

# 711
  • Mediterraneo

Не беше лично към теб  Peace Това би било просто последното нещо, което бих купила аз самата.

# 712
  • София
аз също не бих купила тази маймуна...може би дори и детето да ме моли.
иначе сега до 10-ти има в комсед -40% на всичко, гледам имат адрес във Варна. Може би ще ти е в помощ бюджетно Wink

# 713

Не беше лично към теб  Peace Това би било просто последното нещо, което бих купила аз самата.

А няма проблеми, детето не е искало такава, ама я гледах на рекламата. Ще я питам какво иска, пък миналата година и взех символичен подарък на датата и скъпо колело по-късно, така че знам че не е важна цената. Аз и взимам винаги през цялата година, така че Януари ми е труден месец. Пък тя няма да иска кой знай какво сега. Кат порасне ще му мисля Grinning Grinning Grinning

# 714
иначе сега до 10-ти има в комсед -40% на всичко, гледам имат адрес във Варна. Може би ще ти е в помощ бюджетно Wink

Да може да намина на 10.

# 715
  • София

Да може да намина на 10.

ах, прощавай, сега проверих да не съм объркала датите нещо, пък то се оказа, че било за магазините в София.... ooooh! Outta Joint

# 716
Няма проблем. Аз и без туй не съм канен на РД официално и не е важен толкова сега подаръка. Детето получава от мен играчки през цялата година, така че сега ще е символично. По нататък ще има скъпи подаръци и ще има други промоции. Но при нас Януари и Февруари са ад. А не съм на заплата. Ако беше сега промоцията щях да се чувствам по лошо. Така е по добре. Те пък минаха празниците и дай да продадем остатъците евтино, срама нямат Joy Joy Joy Joy Joy

# 717
  • София
е остатъци, остатъци..... там си има редовен асортимент на някои неща....никак не бих им отказала остатъците от лего да ти кажа, на половин цена Wink само дето то повечето хора след празниците точно не са съвсем на вълна ново пазаруване Simple Smile

иначе за коледните/новогодишни подаръци, приятно за мен и книжките и пъзелите се оказаха мн успешни, даже вчера още пъзелче едно получи, нещо го хвана вълната и реди подред всички, които има, което мен много ме радва, понеже съм фен на пъзели Simple Smile

И се влюби в комбайна си Simple Smile http://www.bebe-best.com/bruder-kombajn-claas-lexion-480-120-p-16515.html който още за мен е загадка от къде се яви като желание, но голяма игра пада, благодарение на баба и дядо Simple Smile

# 718
е остатъци, остатъци..... там си има редовен асортимент на някои неща....никак не бих им отказала остатъците от лего да ти кажа, на половин цена Wink

Да така е, ама точно сега. Сигурно не само при нас са трудни месеци. Да правят отстъпки по редовно Wink Иначе и аз бих се възползвал, ама сега гроздето е по на високо и затова е твърде кисело Grinning

# 719
е остатъци, остатъци..... там си има редовен асортимент на някои неща....никак не бих им отказала остатъците от лего да ти кажа, на половин цена Wink само дето то повечето хора след празниците точно не са съвсем на вълна ново пазаруване Simple Smile
А,не е така.
След 27 /12 до края на януари са най-големите разпродажби в Англия.
Повечето хора чакат да минат тези дати и с няколко дни закъснение си подаряват подаръците на децата с над 1/3 намаления.
Цяла Англия се е втресла да пазарува след Коледа и Нова година-мебели, уреди ,дрехи ,играчки-ужас е навън.
 Ако можете да поръчате сега от чуждестранни сайтове-сега е момента Peace
"Амазон" има огромни намаления.

Общи условия

Активация на акаунт