Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
И аз се включвам при вас. Започвам от 74 кг - цел 50кг.
Кофтито е, че започвам 1-вия ден с ужасно главоболие.
Мисля да изкарам 1 фаза до петък . След това 7/7, че по-лесно се помни. Мислите ли, че е добър вариант 7/7?

НЕ!
Дори за еднократната Ударна фаза не се препоръчва да е 7 дни, какво остава да караш през цялото време толкова екстремно. Максимум 5/5. И какво значи "по-лесно се помни"! Надпиши си календара и готово!

# 31
Момичета, аз да взема да кажа, че благодарение на познанията ми за храненето, въпреки прекараната бременност на легло, успях да кача само 14кг през бременността, като 10от тях се махнаха с раждането и малко след него.
Но, после с кърменето качих много, и то страшно бързо отведнъж, цели 14кг  Embarassed
За щастие отново успях да ги махна тези последните 14кг, пак благодарение на познанията и малко олекотен Дюкан, понеже все още кърмя малчо, а той си суче доста.
Само дето взех да задържам много, пък малко ми пречи корема, който си ми остана доста голям след тази бременност.
Ама не бързам още, все ще ги сваля  Hug

Поздрави на всички  Heart Eyes

# 32
Като става въпрос за прегрешения, кажете момичета някоя от вас прегрешавала ли е с алкохол през втора фаза? Кога, колко и какъв? Задава се едно караоке събиране и ми се струва, че е по-разумно да не отивам изобщо, отколкото да точа лига цяла вечер!  ooooh!  Че на всичкото отгоре ще ми бъде и протеинов ден и изобщооооо... Споделете истории с чашката  Mr. Green

# 33
Аз не знам кой какво ще сподели, ама раздавам режимни пуканки за който иска...нещо тука голямо шоу се заформя  Mr. Green
Насам народееее  Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn
Ако искате и режимна водчица или биричка   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 34
Аз не знам кой какво ще сподели, ама раздавам режимни пуканки за който иска...нещо тука голямо шоу се заформя  Mr. Green
Насам народееее  Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn
Ако искате и режимна водчица или биричка   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

На първа страница го пише с големи червени букви - АЛКОХОЛЪТ Е ЗАБРАНЕН !!!
Предполагам , че колкото ви се пие , толкова и ви се яде. Щом ще бъдете без едното , значи ще бъдете и без другото ! Ако не - не се захващайте с режима !
Хайде стига вече с тези провокации - режимен алкохол , режимен шоколад и не знам още какви режимни измишльотини !

# 35

Мисля да изкарам 1 фаза до петък . След това 7/7, че по-лесно се помни. Мислите ли, че е добър вариант 7/7?

Такава схема няма. Naughty Прочети първа страница на темата. Изтегли си от там книгата. Прочети я. Проучи режима преди да го започнеш. Ако решиш, че това е за теб, тогава се гмуркай смело.

Като става въпрос за прегрешения, кажете момичета някоя от вас прегрешавала ли е с алкохол през втора фаза? Кога, колко и какъв? Задава се едно караоке събиране и ми се струва, че е по-разумно да не отивам изобщо, отколкото да точа лига цяла вечер!  ooooh!  Че на всичкото отгоре ще ми бъде и протеинов ден и изобщооооо... Споделете истории с чашката  Mr. Green

И аз съм ходила по кръчми във втора фаза и съм пила само минерална вода. Все пак не съм пристрастена към алкохола и мога без него. Няма съвместимост на алкохол + режима Дюкан. За това и много мъже отбягват да започнат режима. Не им се иска да се откажат от чашка ракийка вечер.

Хайде стига вече с тези провокации - режимен алкохол , режимен шоколад и не знам още какви режимни измишльотини !
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 36
Смей се Верони  smile3533 , но аз наистина не разбирам как може да се питат подобни неща - разбирам за някои храни като например имаше питане за воденички наскоро , но да питаш за алхохол и шоколад от магазина...... smile3505 

/не/Обикновена , наскоро четох в дюканския блог това за грамажите на хляба. Смайлис да ме опровергае , ако греша , но никъде в книгата Дюкан не казва по колко грама трябва да е хляба. Аз си купувам един на Славянка /предполагам , че е някаква русенска фирма/ , който е много мек и вкусен и не съм сигурна колко наистина е пълнозърнест , но на мен ми харесва и щом вече три месеца не съм имала покачване от него , значи е ок. Днес пак се загледах в брашната - сравних състава на брашно тип 1150 и на пълнозърнесто брашно - едно към едно същия - само пепелното съдържание / което не ми говори нищо / беше 1,15% в 1150 към 0,52% в пълнозърнестото.

# 37
  • Пловдив
           Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 38
Вещи   , веднага да си изтриеш поста , че иначе ще докладвам на модератора за СПАМ !!!   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
  • Пловдив
Вещи   , веднага да си изтриеш поста , че иначе ще докладвам на модератора за СПАМ !!!   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Модераторът е разрешил на Мименсита да пожелава лека нощ с губерите. И тъй като тях ги няма да ни топлят тази вечер аз я замествам като ви топля с режимна водка  Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
Ей голем смех падна таз вечер...  Tired Да ви кажа не се почуствах добре дошла, затуй ще взема да си ходя Sunglasses Хайде със здраве на всички и успешна борба с килцата  Peace

# 41
Ей голем смех падна таз вечер...  Tired Да ви кажа не се почуствах добре дошла, затуй ще взема да си ходя Sunglasses Хайде със здраве на всички и успешна борба с килцата  Peace

Ами как да ти кажа - не че не си добре дошла , но всеки режим си има своите ограничения и ако не си готова да ги спазваш по-добре не се захващай. Не се сърди , а се замисли над критиките и ги приеми като градивни и спомагащи за ТВОЯ успех и резултатите няма да закъснеят. 

# 42
  • Испания
Исаче, къде ти отиде търпението?  Wink

# 43
Ей голем смех падна таз вечер...  Tired Да ви кажа не се почуствах добре дошла, затуй ще взема да си ходя Sunglasses Хайде със здраве на всички и успешна борба с килцата  Peace

Ами ако си искала Добре дошла и гушки да беше прочела поне първата страничка! Със сигурност щеше да ги получиш.
Въпроса ти беше очевадно неуважителен към всички, които НАИСТИНА се борят с килограмите. Тук всеки, който сподели свое прегрешение - все пак хора сме -  си чака тиганите и мъмренето чинно. А ти си зейнала да искаш да знаеш кой и кога и колко е прегрешавал с алкохола ooooh!

Други пък искат да карат 7/7 е НеМА ТАКАВА СХЕМА  ooooh! ooooh! ooooh!

А що не четете  newsm78

# 44
Исаче, къде ти отиде търпението?  Wink

Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт