Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ееееее , че какво му е нечовешкото на 20-21 часа  newsm78  Party
Добре де , ще заформим нещо по тези дати....  Hug

# 361
  • Пловдив
До Коледа се надявам да направим поне още една среща !

А ти щом ще си в Пловдив...срещата е задължителна !

ANNAFACE newsm51 newsm51 newsm51

# 362
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Забравих Бронте! Добре дошла при нас!

Добре заварила  и на теб, и  на всички   жени и половина hahaha, които  сме  се събрали тук, пък и  на онези, които  след месеци  на  режима   не са вече жени и половина, а просто жени Laughing

Да  ви споделя челен опит- да знаете, по- гадно нещо от  90%- вия соев протеин няма Sick Аз обаче  ще си го ям, щото пък, знае ли човек, може  да действа и  добре. През ден  слагам  при триците половин  супена  лъжица и  понеже  пакетът е   половинкилограмов, има  да го ям до Второ пришествие.
Режимна съм, добре съм, вече не ме боли  глава и  изненадващо/ понеже обикновено  съм като камила и почти не пия вода/ , непрекъснато  съм жадна. До този момент на деня вече съм изпила   към два литра течности,вкл. две чаши силно  разреден студен айрян. Такава жажда  ме гони, че снощи и през нощта  ставах два пъти  да пия вода, пък колко посещения до двете нули направих, не е истина.
Все още  не  се изкушавам от  нищо нережимно. Бузите  ми постоянно  тлеят, предполагам, че заради   изгарянето на  белтъците   отделям  повече топлина.
Днес закусвах с трици, обядвах  готова пилешка пържола / за съжаление  бях  на път и  не  можах да  си   взема нищо  готово от вкъщи/.
Възнамерявам   да вечерям режимни  яйца по  панагюрски.
Това е от мен. Като ми свърши  ударната фаза, ще се отчета  колко  ми е успехът.  bouquet

# 363
  • София
Добре дошли на всички пловдивчанки в отбора !

Приемаме новички попълнения с отворени обятия Hug Hug Hug

Скоро ще си спретнем нова срещичка,а защо пък да не отидем и на бар?

Иначе вчерашната среща мина спокойно,бяхме само двете с Фреш...Супер си поприказвахме Peace

Следващия път съм смело с вас!!!

# 364
  • Велико Търново
А други дюканки-търновчанки освен мен има ли?

# 365
  • Лутаща се
А други дюканки-търновчанки освен мен има ли?

Моя милост се подвизава в Търново

# 366
  • Велико Търново
Значи можем и ние среща да направим.  Party

# 367
  • Лутаща се
Значи можем и ние среща да направим.  Party
Можем, нека се разберем на лична.
Но довечера, че сега съм на работа и ми е малко натоварено.

# 368
Здравейте  Simple Smile и аз се записвам в темата.Започнах от днес първа фаза 68кг,целта ми е около 55кг искам да стана както си бях преди.

# 369
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile и аз се записвам в темата.Започнах от днес първа фаза 68кг,целта ми е около 55кг искам да стана както си бях преди.
Добре дошла  HugАко има нещо неясно питай Hug
А добра вечер от мен Hug
Нищо ново под слънцето в моя режим, всичко си е ок, килограмите за 66, и време за ядене няма Laughing
Освен това, че навлизам в дебрите на счетоводните бакии, друго интересно няма.
Аааа, малката беше на ясла за 1 ден, уж всичко е ок да видим. Отивам да ви чета какви сте ги вършили Hug

# 370
Благодаря ти Мира за посрещането Grinning продължих с гласуването и всичко е Ок Simple Smile
за днес закуска кисело мляко,но нямах трици утре ще си купя,на обяд сварени пилешки воденички,чак и на децата много им харесаха и едвам им смогнах,за вечеря пилешки крилца в плик и това е за днес .

# 371
Добър вечер на всички!
Да кажа че кантара нещо не иска да мръдне на долу,много ме е яд #Cussing out
Но пък хубавото е че блузата не ми се повдига от корема Grinning
Утре е десети ден от както съм на режима,ама да ви кажа хич не ми се яде,а пък с тази вода нещо не се разбираме Grinning
Лека вечер!

# 372
  • Бургас
Благодаря ти Мира за посрещането Grinning продължих с гласуването и всичко е Ок Simple Smile
за днес закуска кисело мляко,но нямах трици утре ще си купя,на обяд сварени пилешки воденички,чак и на децата много им харесаха и едвам им смогнах,за вечеря пилешки крилца в плик и това е за днес .
Слънце, никакви крила, давай ги на децата. Всичко от пилето да, без крила и кожа Peace
Иначе храната да е повечеко, да не прегладняваш е идеята. Когато усетиш глад и хапваш нещо. Не като мен, умряла съм от глад, а манджата още се пече ррррр.

# 373
значи съм сгафила още първият ден - ужас,добре поне разбрах за крилцата,радвам се,че ме критикува,аз не се обиждам искам да правя нещата правилно-благодаря Simple Smile

# 374
Дени,гледам че и ти си от скоро на режима,ще ми кажеш ли колко дни прави ударната фаза,че аз още не съм решила за моята,но мисля да е 5 дни

Общи условия

Активация на акаунт