Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
mimensita закуската ти тази сутрин е повече от страхотна,това в последната чинийка ми изглежда много вкусно!!!!

Момичета щях да ви питам и все забравям   341uu ...как мислите ще изкараме Новогодишните лакомства?? ... Все се чудя какво ще е менюто за Коледа и Нова година....

# 346
  • Русе
 newsm78 newsm78 newsm78 Хм. Вчера и аз като видях едни мандарини  Shocked направо откачих.как ще им устоя, незнам.Умирам си за мандарини.Оф аз да ви се опача.Голямо задържане.Страшно съм се отчаяла Sad
Но пък си поръчвам от един сайт дрешки и реших да рискувам с едно палто с по малък размер и иееееее  Grinning стана ми.Даже трахотно.Абе аз бях питала , ама никой не ми отговори.
Има ли русенки в този форум.Хайде и ние да си направим срещаnewsm78 май няма  Sad

# 347
Има има , но се скатаваме  Mr. Green

я да се похваля какво колажче си спретнах тази сутрин   Mr. Green

# 348
Здравейте момичета  Grinning,
надявам се мога да се присъединя към вашата компания Simple Smile
От днес и аз + мъжа ми сме в редиците на слабеещите.
Нека да ви разкажа малко за мен - за втори път започвам този режим на хранене. Първият път когато го правих беше преди 3 години. Тогава започнах от 67 кг и за 3 месеца втора фаза стигнах до 58 кг. След това за една година качих до 63 кг и ги задържах. В следващата година ми се случиха доста неприятности с моята майка, която в последствие почина от рак, а аз от безсънни нощи и притеснения и с глава в хладилника се докарах до 75 кг. на които и забременях. Сега имам една прекрасна дъщеря на 5 месеца baby_neutral и тегло от безумните 94 кг (килограмите са мои, някой да не си помисли, че са на дъжеря ми   Mr. Green ), които се надявам да стопя благодарение на режима и на вашата подкрепа, защото се чувствам като един тюлен.
Първия път, когато правих този режим на хранене редовно четях и пишех във форума, защото намирах подкрепа и доста полезни съвети и рецепти от по-напредналите и знаещи от мен, ходех по срещите с "колежките", надявам се Вещи да ме помни   Heart Eyes, дано и сега да имам време да идвам, защото беше много весело и приятно в компанията ви. В албумчето със снимки ме има и мен, едната ми снимка е на един мост в Италия-Венеция, а на другата съм снимана до една врата на кабинет с ръце в джобовите на панталоните с черен пуловер с тюлени ръкави (ама го обясних) Simple Smile)
Е стига за сега, че стана доста дълго.

# 349
  • София
isache гледам те и така ти се радвам..и АЗ ИСКАМ ЧЕРВЕНА РОКЛЯЯЯЯЯЯЯЯ  #2gunfire #2gunfire АМА ИМА ОЩЕ ГЛАД ДА ВИДЯ  Embarassed Crazy

mbm-Maria ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА   bouquet много - ти пожелавам,тук определено е правилното място!!!

Вещи на Пловдивските среши ходиш ли?! newsm78

# 350
  • Плевен
mbm-Maria, добре дошла! Похвално - заедно със съпруга!?! Браво! Така е по-лесно!

Исаче, Честит Рожден Ден на патерица! Много здраве, щастие и запазване на прекрасната визия желая! Чудесно колажче!
Вчера имах -500 грама, но днес задържам!
Прекрасна седмица на всички сладурчета!
Забравих Бронте! Добре дошла при нас!

# 351
isache, чудно колажче си спратнала Peace Ами що се скатавате с Ани? Я си направете и вие една русенска срещичка.
Dorchester, няма първа няма средна, обявя ли ви среща идвате всички. Щото аз обявя, пък почват да отказват и всичко се разваля. Sad Ама ще взема и аз като Мимс да обявявам, пък който дойде... Crossing Arms
kris70, аз ако обявя среща, ти нали ще дойдеш душо? Та нещо ме наплаши с това "Срещам си се сам със себе си" Confused
desislava_87, по нова година има и банкетчета. А сега си представи да си облечена в секси рокля. Още ли мислиш за лакомствата? Wink Пък ако си мислеш да гладуваш, сбъркала си режима. Щот тука пада голЕмо плюскане hahaha Joy
(не)Обикновена, ти ли не си падаш по кипренето? Да ти имам синята поличка на червени калинки hahaha

Ами щом е тъй Обявявам среща на фаталното 13 число. Всеки да реши дали му е удобно. И...крайно време е да си изберем и ние едно заведение, като Дивака в София и да си се събираме там.

# 352
...........................................
Има ли русенки в този форум.Хайде и ние да си направим срещаnewsm78 май няма  Sad

Я недей лъга момичето  Laughing Laughing Laughing Laughing само ти си по скатаването, аз не  Naughty Сигурно амнайсте пъти съм казвала и питала за срещички, ама все нещо има и не се получават  newsm78 newsm78  Айде организирайте се нещо за 12-13, в нормално човешко време  Peace

# 353
  • Лутаща се
Днес един от колегите ми има рожден ден. Та м/у другото направихме и снимки.
Така че ето ви една прясна-прясна, още топла снимка на моя милост: КЛИК

Тъй като той е счетоводител ето какъв подарък му направих: калкулатор

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:31 от skarlet71

# 354
  • Варна
Isache  Hug Skarlet71  Hug  много сте готЕни бре!

veroni76 значи +1 от мен, брой ме в киприте на 13-ти  Peace

# 355
  • София
veroni76 ЗНАЕШ КАК ДА МЕ НАКАРАШ ДА СПРА ДА МИСЛЯ ЗА ЯДЕНЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ  Joy Joy СЕКСИИИ РОКЛИИ...ПФФФФ ДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЯ...

А относно яденето,съм се поправила  Embarassed ям си... сега и вода пия ,искам не искам друго няма  Laughing по-добре препила с вода,отколкото натровена от токсини и ужасни отрови  Crazy

# 356
# 357

Я недей лъга момичето  Laughing Laughing Laughing Laughing само ти си по скатаването, аз не  Naughty Сигурно амнайсте пъти съм казвала и питала за срещички, ама все нещо има и не се получават  newsm78 newsm78  Айде организирайте се нещо за 12-13, в нормално човешко време  Peace

Не знам аз кой лъже  Naughty  Я си кажи , Мимс като беше в Русе , кой не намери време цели два дена да дойде на среща , а ??????  Heart Eyes

# 358
  • Пловдив
Добре дошли на всички пловдивчанки в отбора !

Приемаме новички попълнения с отворени обятия Hug Hug Hug

Скоро ще си спретнем нова срещичка,а защо пък да не отидем и на бар?

Иначе вчерашната среща мина спокойно,бяхме само двете с Фреш...Супер си поприказвахме Peace

# 359
Има ли русенки в този форум.Хайде и ние да си направим среща.  newsm78 май няма  Sad

Има има , но се скатаваме  Mr. Green

Я недей лъга момичето  Laughing Laughing Laughing Laughing само ти си по скатаването, аз не  Naughty Сигурно амнайсте пъти съм казвала и питала за срещички, ама все нещо има и не се получават  newsm78 newsm78  Айде организирайте се нещо за 12-13, в нормално човешко време  Peace

Не знам аз кой лъже  Naughty  Я си кажи , Мимс като беше в Русе , кой не намери време цели два дена да дойде на среща , а ??????  Heart Eyes

Мимс ще потвърди довечера дали не се е видяла с мен  Whistling Whistling ами ти ми бягаш по тъча  hahaha
И цели два дни можех да отделя, ама цели две нощи не мога  Laughing Laughing
И за това призовах на 12-13  срещата да е в нормално човешко време  Peace
Only както сте започнали, организирайте и една срещичка по коледните почивни дни, ако е удобно Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт