Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
GalaEluard   bouquet  bouquet
Ти си златна и знаеш защо го казвам.
На мен ми предстои едно много трудно въздържание.Умирам си за мандарини и вчера като видях, че ги има вече на пазара  #Cussing out

# 421
  • София
Smileys, Честито !!!  newsm51 smile3501
Ясно е, че от режима оглупява само този, който си позволи да оглупее  Joy
Ти си доказателство за това. Аз тепърва започвам втората си магистратура от общо трите си образования - все в различни области  Crazy, дано след две години и аз да съм си доказала, че режима и семейните задължениея не са задължително условие за затъпяване  Joy

При мен нещата са малко в застой, да не кажа и в +, но както казва Мира, аз да съм си режимна пък не ме е страх, ще паднат килцата  Wink

Хубав и усмихнат ден  Hug

# 422
  • София
GalaEluard   bouquet  bouquet
Ти си златна и знаеш защо го казвам.
На мен ми предстои едно много трудно въздържание.Умирам си за мандарини и вчера като видях, че ги има вече на пазара  #Cussing out

От както сложих темата за  "какво ще правя на Коледа и нова година с изкушенията" само мандарини са ти в главата...което ме навява на мисълта ,че  не трябваше да го споменавам дори   Blush Tired .... дано преодолееш този мандаринов глад...както каза една от мацките тук...помисли колко добре ще изглеждаш в много секси рокличка и виспок ток на нова година ...ухххх забравям и за ядене и за всичкооо  Crazy Crazy smile3502 newsm48

# 423
Купих си трици и в момента си хапвам и ви чета.Хайде сига вече сте писали едно и също ,само попитах как е по-добре да редувам дните,защото преди ги правих 3 от 4 ,а вие тук с вашите постижения много ме мотивирате и много ви се радвам и затова попитах вие как ги правите ,как е подействало на вас,за да посъветвате и мен.Аз не се сърдя на критиките,напротив,това ме мотивира и ми показва къде съм сгрешила и как да поправя грешката,но от вчера само едно и също се пише.Хайде пишете нещо по темата,давайте отчети,менюта,какво хапвате през деня и така.
Честито на Смайлс за успешно взетия изпит Peace

# 424
  • София
aniani аз бях 5/5,бях много доволна но еднообразието ме налегна много,ядях едно и също и по някакъв начин ,започна да ми омръзва...сега съм 3/3 и ми е по-добре!! незнам дали по-добър е ефекта,но поне се понася много добре от организма!

# 425
  • София
                 nunty, ще те чакаме  Peace Аз по спомени ще ти отговоря за лекарствата и триците, че с първите съм скарана, но мисля че поне час, час и половина разлика във времето трябва да има и май триците се ядяха след лекарствата  newsm78

Благодаря, Мимс, непременно ще дойда Party
И моите спомени са такива, но за съжаление не мога и аз да се скарам с лекарствата Laughing, та затова питах, да не би да им спра действието с приема на триците

# 426
Благодаря ти Деси:),Скарлет и тя така ми каза за 3 от 3 и така ще процедирам и аз.Аз като я правех преди-миналата година и през ударния много ме болеше главата,за сега още го нямам този проблем,но пък гледам и през деня да не пуша,защото съм и малокръвна и цигарите също оказват влиание според мен и само сутрин с кафето 2 цигари пуша ,пък най-вече и защото така ме разхлабва за 00 иначе там съм страшен проблем.Нямам търпение уикенда като отидем у етърва ми на гости да се премеря след ударния,че кантара ми е там,направо дано ми отчете хубав резултат Peace

# 427
  • Испания
Вчера нямах време да пейстна пак цитати от книгата.

За водата /частта към Четвърта/:

Вода. И в този случай следва да се попромени режимът на чистите белтъчини. Използван за отслабване, литър и половина вода дневно ми изглежда най-доброто средство за прочистване на организъм, който изгаря собствените си мазнини. През стабилизиращия четвъртък обаче е добре да се засили дозата и да се премине към два литра вода на ден. Тази мярка, при която тънките черва направо се заливат с вода, намалява апетита им. Като разтваря в по-голяма степен храните, водата забавя асимилацията им и - допълнително предимство - ускорява перисталтиката на червата. Тази чревна промивка, съчетана с максимална концентрация на белтъчини, действа като ударна вълна, чиято цел е не само да парализира усвояването в четвъртък, но и да удължи този ефект през следващите два-три дни, когато извличането на хранителни вещества достига най-високо си ниво.

За ползата от многократното четене на книгата /частта към Четвърта/:

Съвестният читател сигурно е установил, че често се повтарям, но го правя нарочно, защото, за да бъде изпълнявана, заповедта трябва да бъде разбрана, да бъде набивана в главите, особено ако става дума за необичайни понятия, които не могат да се обяснят по традиционния начин.

# 428
  • Плевен
Привет, сладурчета-дюканчета! Честит ден на будителите!
Ани139, за схемите: 4П/3ПЗ - не е разрешена, но обратното - 3П/4ПЗ - като седмична е добра, стига да не ти стопира нещо свалянето! Удобна е, но за да са равни дните П и ПЗ - си карай 3П/3ПЗ. Аз по едно време карах 3,5 П/3,5 ПЗ - като вкарвах зеленчуци при вечерята в четвъртък. Правила съм и 1/1, но нещо зациклих много и сега съм и аз на 3/3. Все пак, откакто ми направиха забележка, че не свалям, пък си давам мнението - вече за нищо не настоявам да пускам съвети! Само мнения! Предполагам, че е разрешено?!? Но и съскането си оказа въздействие върху мен и сега съм с един килограм под това тегло в табличката (която имам доблестта да покажа - аз съм от вечните дюканки Grinning) Казваш за навиците сутрин - тоалет, кафе, кантар - бих сменила - тоалет, кантар, кафе - да е на гладно меренето!
nunty, търсих досега за лекарствата и триците, но аз защо си мисля, че по-добре беше първо триците и после след час и половина - лекарствата, за да не ги извлекат триците преминавайки...след тях. Не успях да намеря коментарите
mbmМария - според мен - много добро меню си направила! Предполагам, че с айряните и сутрешното млекце си си достигнала позволените 1 кг млечни.
Бронте, а защо не си хапваш преди да отидеш за мъничето - към 16-16.30 - може и нещо малко, а може и направо да си е порция мръвка. Не оставяй такъв интервал от време - и без това най-добрият интервал е от 3 часа - така ще засилиш метаболизма!
О, да есента е прекрасна - златна! Необикновена!!! Hug
Майки, супер пост! Браво!
Деси87, дано бързо оздравее детенцето! Засили му имунната система с чайчета, лимон и мед.
Оооо, Анафейс, привет, сладур!  - много ми допадна идеята за домашното парти!
Смалисчето!!! Честито дипломиране! Герой си ти, мила!
GalaEluard, Вещи - много сте прави!

# 429
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добър  ден Simple Smile
Отчинам  се  за днес: сутринта в 7 - тричава палачинка  натюр  и чаша чай  с  подсладител.
На обяд - омлет  на микровълновата от  три  яйца, две колелца шунка  и малко извара с много подправки.
За вечеря точех зъбки за  варени  воденички и аз, обаче   обиколих всички квартални  магазини и  не намерих никъде. Вероятно  няма търсене и затова не  зареждат, така че ще трябва  да ходя  до Кауфланд.
Изпила  съм досега около 1,5 литра  вода.
Не съм се  теглила  тая сутрин. Достраша ме  да  не вземе да се окаже, че не свалям и  да не се демотивирам. Ще се претегля след края  на ударния период. ДНес ми е пети ден, така че  в петък сутринта  ще видя   правя ли нещо или не.
Режимна  съм, нищо  не ме  е изкушило, не  се  блазня  и от сладко. Вчера си купих  Пепси лайт, изпих една  чаша.
Не бързам  за никъде. Килограм по килограм, ще  сваля излишното   и  отново  ще се харесвам bowuu

ArhMih, боя се, че ако  ям толкова рано, после  пак ще огладнея  и ще се изкуша  по никое време.  Но пък  ако  хапна малко кисело   мляко със степче, вероятно  това ще ме засити. Тази вечер ще пробвам.

# 430
Arh Mih под тоалет имах предвид 00  Grinning

# 431
  • Испания
Ето за триците и лекарствата: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/12/03/%d1%82%d1%80%d0% … 0%b0%d1%82%d0%b0/

Благодаря, момичета, които ме поздравихте /и в темата, и в ЛС/. Последният изпит беше най-кошмарният в живота ми: цялата полска и словашка литератури /от създаването им до наши дни/ и, естествено, на испански.  Shocked Но... вече мина и не мога да си намеря място от радост. Сега предстои покоряване на следващ връх.  Wink

ArhMih, боя се, че ако  ям толкова рано, после  пак ще огладнея  и ще се изкуша  по никое време.  Но пък  ако  хапна малко кисело   мляко със степче, вероятно  това ще ме засити. Тази вечер ще пробвам.

Защо се боиш и какъв е проблемът да ядеш, когато огладнееш? От книгата:

НЯКОЛКО ОБЩИ СЪВЕТА

Яжте толкова често, колкото ви се иска. При това яжте много и преди да огладнеете, за да не се изкушите от някоя нефигурираща в списъка храна.
   Никога не прескачайте ядене! Прескачането на ядене е голяма грешка, често извършвана с добри намерения, но която може да дестабилизира режима ви. Икономисаната храна не само ще бъде компенсирана от по-обилно консумиране при следващото ядене, но и организмът ще се мобилизира и ще извлече от него и последната калория. А и усиленият глад ще се насочи към по-засищащи и калорични храни.

Arh Mih под тоалет имах предвид 00  Grinning

Ставаше въпрос за съвет да се мериш преди да пиеш кафе. И аз мислех да ти го напиша, но забравих, пък и си помислих, че може кафето да ти помага за 00-та.  Embarassed

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 14:01 от smileys

# 432
  • Ispania
Здравейте моми4ета, Hug.
Може ли някой да ми каже дали вьв фаза само протеини може да се яде Тофу?
От доста време сьм на тази диета, но до сега не сьм използвала Тофу в менИУто ми.А сега от няколко дни само това ми се яде newsm78 Laughing.
Благодаря ви предварително Hug.

# 433
  • Испания

Отговорът ТУК

Бележка: В първа фаза са забранени толерираните продукти. От Втора фаза се разрешават 2 толерирани продукта на ден, както в П дни, така и в дните ПЗ.

# 434
  • Ispania

Отговорът ТУК

Бележка: В първа фаза са забранени толерираните продукти. От Втора фаза се разрешават 2 толерирани продукта на ден, както в П дни, така и в дните ПЗ.
Златна си Hug.Много ти благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт