Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Да наистина всички които правите диетата от повече от година, по празниците не сте ли се изкушавали и да изядете нещо режимно.
Започнах режима преди почти една година. Предстоеше ми Бъдни вечер... А аз буквално умирам за постни яденета ooooh!. И преди се натъпквах до пръсване с такива. Blush Този път обаче реших, че момента е узрял и повече не мога да чакам. Е, ядох салата, гъби и едни лозови сърми, пълнени с трици (голям отврат Mr. Green). Не ядох дори варено жито и печена тиква, защото майка я беше наръсила със захар. Ще е грехота да кажа, че не ми се е прияло, но не ми беше криво - защото ТВЪРДО бях решила, че е време за промяня. Вечерта мина и замина, мина и Коледа, и Нова Година, минаха рождени дни... Просто вярвах в себе си и в това, което правя! Peace Опитай, не е толкова трудно! Hug

# 451
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
              Нетът ми пак си прави гаври с мен, така че... наминавам докато го има да ви почерпя за третия си Дюки РД с няколко режимни вкусотии за вечеря

И да ви раздам неизменните козинки, а аз да отмърквам...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 452
Онли,то като гледам момичета от Пазарджик няма,ами ако може да се включа във вашата пловдивска среща.Аз до преди да забременея си работих в Пловдив,така че кажете местото и съм при вас,а и от Пазарджук ми е на 30км,нищо разтояние Simple Smileсамо да знам през деня ли или вечерта,че последния ми автобус за връщане е в 21 часа.

# 453
  • Лутаща се
        ... наминавам докато го има да ви почерпя за третия си Дюки РД с няколко режимни вкусотии за вечеря
Честит Дюки рожден ден, Мимс!
Абсурд е да измисля по-хубаво пожелание от твоето преди два дни.
Нека оптимизмът ти никога не секва, "розовите очила" да не потъмнеят, "патериците", които ни подаваш да не свършват!
Успех и за напред! 
Благодаря ти!   bouquet

# 454
Честит ден на народните будители на всички   bouquet и един толкова хубав повод по случая си имаме! Смайлис  smile3501 Браво на теб и честито за поредната диплома  Hug Сега си като Кирил и Методий направо  Grinning
Мименситка  Heart Eyes ЧДРД както казваше любима съфорумка!Все така всеотдайно да покрепяш момичетата.Въпреки, че свали килцата стой си тук, че без теб не си представям темата ИзОбще   bouquet

Смайлис и в американската книга ограничението на млечните без прясното мляко са до 675 гр. като Дюкан се позовава на откритите в млечните следи от лактоза, но аз все си мисля, че момичетата могат да си карат по бълг. вариянт, защото тук и в най-обикновения йогурт има много нишесте и прословутия техен царевичен сироп дето го слагат на всичко тия гадове  Close Особено тия, като мен дето си квасят млякото не мисля, че ще им навреди една чаша повече.Ама вече не знам и в България колко е чисто купеното кис. мляко.Иначе с котидж и другите подобни много трябва да се внимава.И аз обожавам млечни и се усещам, че прекалявам понякога  Embarassed Явно испанския и американския вариянт са еднакви и затова не пиша много за него.Ти се отзоваваш винаги  Hug и на мен ми е по- лесно така   Laughing И аз чакам смляната информация от теб често да си призная  Grinning
Момичета четете съветите на препатилите и отслабвайте! Лека вечер   bouquet

Сетих се за соевия протеин.Бронте, едно към едно е както казва Смайлис.Пише, че заради въглехидратите се препоръчва само като толерирана храна, но мисля, че можеш да си го запазиш за трета и да слагаш в триците по малко за закуска.Поне няма да навреди, а само ще засили протеина сутрин, което е добър старт на деня.

# 455
  • Испания
Мимсче, добре дошла в отбора на тригодишните дюканки /което значи, че сме в първа група на детската градина, нали?  Wink/! Да си жива и здрава, весела, щастлива, елегантна и усмихната! Да продължаваш все така да ни будиш и приспиваш, да ни зареждаш с петъчни протеини, че те са в основата на режима!  Wink

Сега си като Кирил и Методий направо  Grinning

... и брат МУ!  Joy Благодаря ти!  Hug

# 456
Уф, най после се докопах до компа и успях да ви попрочета. Не ми остава никакво време за вас, любими мои и много ми липсвахте! Гледам, че има и нови - добре дошли!
Мимсче, честит Дюкански РД! Да си жива, здрава, слаба, свежа и красива newsm51
Да се отчета за протокола остават ми 400гр до първите 10 свалени кг. Ще видим утре сутрин какво ще каже кантара.
И да си призная ( приемам всички   341uu с радост ) имах 2 малки прегрешения, които ми костваха +1,6кг, но слава Богу нещата се нормализираха и сега продължавам да дерзая.
Хайде, лека, че то още малко и ще съмне

# 457
Здравейте момичета има едно въпросче.Може ли да си хапвам обезмаслени маслинки ? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 458
Само, ако са в безмаслено сухо мартини и пушена рибка уловена от теб    Joy  Wink  Hug

п.п Не се научих да слагам картинки да му се невиди  Laughing   Изчез  newsm49

# 459
Добро утро момичета!
Мимс, честит трети дюкански рожден ден!    bouquet Благодаря за поучителните черги и хубавите петъчни протеинчета. Имаш едно голямо гуш от мен Hug
Някой беше питал как се справяме с празниците. Ами погледнете в албумчето на Мимс. Тя е почнала 40-50 дни преди коледните и новогодишни празници и е успяла. Явно може и без коледна питка, печена тиква, 9 постни ястия и т.н. Peace
Ето едно примерно меню за бъдни вечер:
1/ месце
2/ риба
3/ извара
4/ дюкански хляб
5/ дюкански сладкиш
6/ абе на кого му трябват 9 ястия. Да не сме със 9 стомаси hahaha Joy

Желая ви хубав, слънчев и топличък ден прекраси!!! Hug Hug Hug

# 460
Привет! Hug

Смайли, честито за изпита!    bouquet

Мимс, честити 3 годинки!  Hug

Откриха топлата вода! Simple Smile)))  http://www.moreto.net/novini.php?n=151744&p=2

Хубав ден на всички!!! Hug

# 461
Добро утро  Hug
Ух , да му се невиди , най-накрая нета ми се пооправи  ooooh!
Бързам , докато го има , да поздравя Смайлис за дипломирането - Честито !!!   bouquet  Страшна си , ей - учене , готвене , работа , превеждане на рецепти и полезна информация за нас..... и какво ли още не.... Тук , за повечето от нас, си точно като народните будители - даваш ни много   love001 newsm51

Мимс - хайде и на теб честит 3-ти ДРД  Tada   Весела , щастлива , много красива и все така отзивчива !!!  Hug

# 462
Здравейте момичета има едно въпросче.Може ли да си хапвам обезмаслени маслинки ? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лелелееееее, Korni68, таман щях поучително да ти нашокам канчето, когато се усетих каква е работата! Blush Laughing Изтрещях вече! Mr. Green

# 463
Добро утро на всички.
Приемате ли нови попълнения?  Да кажа  нещо за себе си - казвам се Венелина, от Велико Търново съм (има ли някой друг от Търново), колко теа със сигурност незнам но съм някъде кам 85. 10 свалих с гоооляяяяяям глад, но вече не ми се гладува. Кг натрупах покрай двете бременостти и от тогава се лутам в един ужасен кръговрат - слаба-дебела-слаба-дебела. И винаги с голям глад - затова реших да пробвам вашият режим и дано се получат нещата Praynig

# 464
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Днес рано сте се разписали, а кафе не сте пили още... Хайде, готово е  Wink

iva.vt, добре дошла!
                      Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт