Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
(не)Обикновена Благодаря за споделеното.Да ще трябва да се въдържам няма как, ако искам рокля за нова година Wink Днес кантара се размърда почти -1кг .Ураааа.
Така е аз съм си виновна за затстоя, но когато ви има вас и човек проумее къде е бъркал, нещата се нареждат перфектно.  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 466
  • Испания
ДобрЮтро ви!  Hug

Корни  Hug, може, но като гарнитура към свински трътки и крилца.  Joy

Алис, Исаче, благодаря!  Hug Будителка съм, да, на мъж ми хубав сутрин.  Joy

iva.vt, добре дошла!  Hug Изчети внимателно няколко пъти първата книга на доктора, както и първа страница. Не е лошо да попрегледаш и темите тук. И давай!

За Бъдни вечер: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%b8%d0%b4%d0%b5 … 0%b8%d1%86%d0%b8/ Има много хубави идеи на Дорчето. Все пак се яде постно. А за другите празници е лесно: режимни мръвки.

maikinatati, честит ти минус!  Hug Ще се размърда, я, ама ти не прави прегрешения, за да си по-често щастлива.  Wink

# 467
Добро утро Simple Smile Мимс,мерси за кафенцето,вече го пих и сега закусвам с трици:)
Добре дошла на Ива Hugние двете ще караме общо взето заедно,на мен днес ми е трети ден от ударната Simple Smile
Верони,менюто,което си дала за бъдни вечер не ми се струва постно,защото нали тогава се пости,но за следващия ден на Коледа определено става  Hug
Корни,специално от мен  Hug  bouquet страхотни резултати,а тези големи риби ми взеха акъла,къде ги ловиш бе момиче  Grinning
Аз излизам след малко с малката на пазар и си правя в момента списък какви още дюкански неща да си купя.Вчера бях в майка ми на гости и тя ме черпи кекс и аз и отказах и казвам,че съм на диета и тя ми вика - Ми какво ще ядеш? И аз и казвам ми месо:) и тя - Ха на диета била пък мръвки ще ми яде  Joy Joy и така смях.После приготви телешки пържолки,но не ми харесва това телешко и хапнах 2-3 хапки и се отказах.

# 468
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добриютро, хлапенца Laughing
Сядам  да  закуся  сладичко  с  дюкански  чийзкейк  и  чаша  айрян.
Да са поФАлА- вчера  го спретнах  и стана  страхотно  вкусен Simple Smile
Изобщо, откакто  съм на режима, готвя като за  световно.
СНощи  за вечеря   приготвих пилешки  дробчета  на фурна  със заливка от млечен сос и  направих ябълков  щрудел. Дробчетата  станаха, ама щруделът  нещо не ми е  по вкуса.
Явно не ме бива  в приготвянето  на  дюкански   сладки Simple Smile
Имам  проблем с двете нули. Ето  днес ми е шести ден, а  само  веднъж  съм ги посетила ефективно, макар  че не  пропускам  дозата трици.
Панталоните ми ле-е-еко  широчки Simple Smile
В началото на втора фаза  ще си взема  мерките  от снагата- топола  и  ще следя  по тях какво  се случва, щото  в началото  на първа  фаза  пропуснах да си  измеря обиколките.
Мимс, честит  ДРД   и от мен! Жива, здрава  и  стройна!
iva.vt , добре сошла, ще слабеем  заедно Wink Аз съм от новобранците  тук Simple Smile
Смайлис, честито  дипломиране. ПРеди  месец и аз завърших втората  си магистратура и  прекрасно  разбирам натоварването, на  което  си била подложена, както и чувството  на удовлетворение, което  те радва в момента Simple Smile
Тяна, така и ще направя Peace

Лек ден засега, мно-о-ого минуси  и усмивки Simple Smile

# 469
Бронте,какъв е този ябълков щрудел Rolling Eyes
И сега с риск да ме биете с тигана ще попитам за свинското знам,че е забранено през ударната,но след това може нали  Rolling Eyes

# 470
  • Русе
Бронте всяка сутрин закуска с 3л. трици, за да няма проблеми с вц-то.Аз си ги правя така:
В една купичка слагам 1 чаша вода и 3л трици.слагам в микровълновата за 2 мин някъде, като през 30сек. разбърквам за да не става на буци.И следиш да не ти кипне,че аз ведниж ги отървах и стана мазало.Или на котлона слагаш и бъркаш,докато запо4не да се надига като мялкото.След това слагам извара и става като сирена попара с препе4ен хляб.Само това ям на закуска от първия ден на диетата за закуска.

# 471
  • Испания
Бронте, благодаря! Това, че за 6 дни си посетила 00-та само веднъж хич не е добре. Не искам да те плаша, но не го допускай. Много сме писали, но нямам време да ровя из старите теми.
Това, което се сещам:

1. Прави си закуската с 2 с. л. овесени и 1 с. л. пшенични трици. Пшеничните помагат за избягване на запека
2. На гладно изпий чаша топла вода, после си изяж закуската с триците и пак изпий чаша вода
3. Някои момичета слагат 1 супена лъжица ленено семе, като количеството го отнемат от количеството трици, т. е. триците стават 2 лъжици

За семето: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2009/01/31/%d0%be%d1%82%d0% … 1%80%d0%b8%d0%b5/

4. Други са много доволни от Хуск. Сигурно някой ще се включи и ще ти обясни, защото аз дори не знам какво е.

5. Има и чайчета, но не съм ги ползвала

Опитай, но не се оставяй така.

aniani139, свинско и то нетлъсто - в Трета.

От стр. 1 към Трета фаза: Може и свинско НЕТЛЪСТО- печено, агнешко и всякаква шунка.

# 472
Добро утро на всички.
Добре дошли на новопопълненията и успех, попаднали сте на най-подходящото място и на най-подходящия режим на хранене.
Аз да дам отчет за вчера:
закуска - палачинка + кафе с малко мляко
обяд - печено на фурна, задушено телешко + чаша айрян
вечеря - яйца по панагюрски
вода - около 2,5 литра
Решила съм да направим 5 дни ударни, а после втора фаза да е по схемата 4П/3ПЗ, за да ми е по-лесно да броя дните от понеделник до четвъртък П, а петък до неделя ПЗ, а и имам повече за сваляне в бедрата и ханша (ама на тези кг май от всякъде имам дооооооста за сваляне).
На моя мил мъж менюто е същото, забравих да ви кажа че той стартира от 103 кг., но е доста висок и хич и не му личи, че е толкова.
Да си кажа аз днес не издържах и се качих на кантара и какво да видя -3 кг. Laughing, дали е възможно за 2 дни... newsm78
Нека да се включа и аз по темата с въздържането по празниците. Първия път, когато правех диетата минах успешно Коледа, Великден и няколко семейни празника, но никога не наруших и не пипнах нещо непозволено. Абе с една дума така си бях промила мозъка, че неможех да сложа в устата си храна, която не е позволена, през цялото време никога не наруших с нищо диетата. Пожелавам успех на всички през празниците. Дано и сега е така, нахъсана съм да си върна старите кг. и това зависи само от мен, колкото и да ти говори някой, да те блъска с тигани по главата няма резултата, ако сам не си наложиш ограничения и цип на устата за непозволени храни.

# 473
Привет  Simple Smile
Бройте и мен за майненската среща  Grinning Честито на всички дами за успехите, дюкански и житейски   bouquet
Бронте, аз от малка съм с лениви черва, консултирала съм се с лекари и повечето казват да не прибягвам до медикаменти, тъй като червата привикват, стават все по-лениви... Аз се справям с този проблем с чаша топла вода всяка сутрин. Първото, което приемам е 1 чаша топла вода, след това кафе, трици и т.н. Ефекта не е от първия ден, трябва постоянство.  Simple Smile
Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 474
  • в дяволитите очички на моето тормозче

aniani139
, ябълковия щрудел  го намерих при  дюканските  рецепти.Режимен е.
2 супени лъжици  овесени трици , 1 супена  лъжица  пшенични трици, три  препълнени  лъжици  извара, две яйца , една чаена  лъжица течен  подсладител, четвърт чаена  лъжица  сода- всичкото  това  го  объркваш и  го пъхаш в микровълновата  за пет минути. Докато се пече, приготвяш кафена чаша с вода, в която  разтваряш   малко  количество степче с вкус на ябълка  и мъничко канела.
Когато  сместа  се изпече, още топла я  заливаш с овкусената  вода Peace
Смайлис, от утре  ще започна  комбинация  на  чашите с топла вода  и лъжица ленено  семе в  закуската,  дано има резултат Peace
Момичета , а  с чаша  топъл билков чай няма ли  да  има ефект, или задължително трябва  да е вода?

# 475
  • Лутаща се
iva.vt, търновките се увеличаваме  Hug, добре си дошла. Усещам как наближава среща.

aniani139, телешкото е сухо, когато е просто метнато на скара и опечено. Но ако се свари с подправки - бахар, дафинов лист, лютичко, риган, индийско орехче и каквото ти дойде на ум друго, каквото обичаш..........мммммммм............става мозък   chef

Бронте, чаша топло прясно мляко сутрин също помага.. за 00.  Или пък чай Майчин лист /май така беше/ - купих си го от аптеката, когато през ударната имах такъв проблем.

mbm-Maria, нека кажат и другите, но схемата 4П/3ПЗ не е желателна. Трябва да е обратното. П дните да бъдат по-малко или равни на ПЗ.  А за сваляне точно от долната част на тялото Дюки препоръчва 2П/5ПЗ дни.
А относно първите 3 кг само за два дни - да напълно е възможно. Тялото се освобождава от излишните течности, а те тежат все пак  Simple Smile

# 476
 mbm-Maria, нека кажат и другите, но схемата 4П/3ПЗ не е желателна. Трябва да е обратното. П дните да бъдат по-малко или равни на ПЗ.  А за сваляне точно от долната част на тялото Дюки препоръчва 2П/5ПЗ дни.
А относно първите 3 кг само за два дни - да напълно е възможно. Тялото се освобождава от излишните течности, а те тежат все пак  Simple Smile
[/quote]

Благодаря за съвета, ще помисля да сменя схемата, но защото първия път карах така и си мислех, че пак ще повторя. Явно ще чета книгата пак newsm78

# 477
  • София
Здравейте.
При мен всичко е наред, спазвам си режима, но кг. не падат Crossing Arms
ArhMih, благодаря за мнението ти, но моите хапчета са хормонозаместители /за проблеми с щитовидната жлеза/ и се пият сутрин на гладно. То и от тези хапове си трупнах новите килца, които не щат да си ходят Joy, ама ще ги преборя.

Smileys, честито дипломиране bowuu Много се радвам на готини и упорити мадами. И аз след няколко години ще завърша втора магистратура, но първо трябва да изкарам "второто и третото си средно образование", т.е да изкласят децата. Благодаря за линка. Ще увелича времето между лекарствата и закуската от трици.

Момичета относно 00 моят проблем е дългогодишен /приблизително от 14 г., получих го с първата ми бременост/. Всякакви опити с топла вода, чай с мед, плодове и т.н. не ми помагат и за съжаление, всеки ден използвам разхлабителен чай, или лекарства, редувам ги. Знам за привикването и риска да имам т.н. лениви черва, но съм приела това за по-малкото зло отколкото да си натравям организма.

P.S. Мимс чесит Дюкански РД.

Чао, приятен ден Hug

# 478
mbm-Maria, нека кажат и другите, но схемата 4П/3ПЗ не е желателна.

Тук ще си позволя да не се съглася  Peace  Naughty
Историята познава не една или две успешно спазвали точно тази схема Дюканки. Да - тя е форумска интерпретация, но също толкова успешна колкото останалите и най-вече удобна.
Не искам да влизам в спорове за това как П дните трябва да са равни на ПЗ дните и какви последствия може да окаже това, всеки си има глава на раменете, познава си организма и може да прецени кое ще му е удобно, лесно (откъм спазване и редуване) и най-вече няма да се натовари психически. Както сами достигнахте всички, и най вече преди 1 година и малко отгоре 5/5 е драстична и трудоемка схема, повечето преминаха на 3/3, според препоръките...ами за мен това си е лигавщина, ще ме прощавате...ама като сте се хванали на хорото..ами играйте го по първоизточника - 5 дни Ударна, 5П/ПЗ схема, без грам толерирани храни...минавайте и заминавайте през първа и втора фаза и се съсредотечете и пазете силите и психиката за трета и четвърта - защото там е истината Peace Да - малко мазохистично е, но в крайна сметка - целта, крайния резултат е един и същ. Единственото което аз виждам в толерираните храни е препъни камъчето на режима - все пак дебелия човек е зависим както останалите, т.е. без едно може, но с едно НЕ. А в по-кратките схеми ..ами те за са за хора, които наистина не могат да устискат повечко от 1,2,3 П дни или пък за такива с по-малко килограми за сваляне.
Ако се върнем назад във времето и годините (Мимс ще потвърди след 3 годишния си опит в Режима  bdbaloni ) има много свалили и запазили кг до сега има с схемата 5/5 или 4/3 - то тогава други схеми не се споменаваха изобщо като вариант, без толерирани храни и прочие.....).
А относно свалянето в долната част...ами да свали първо излишните килограми, както каза mbm-Maria  че са много..и след това да прецени къде и колко е останало за сваляне, той режима си знае работата. И аз имах 4 акра г*з, но в последствие нещата се уравновесяват - сваля се там от където има нужда  Peace Друго, което пък се препоръчва за за тазобедрената област и целулита пък е наблягането на супичките - т.е. да се стараем поне едно от яденето ни дневно да включва супичка - дали на П ще е някаква месна дюканска, или на ПЗ някаква зеленчукова, покрай месната манджичка примерно не е от значение Peace
Хайде успех със слабеенето и борбата  Peace
П.П. Позволих си да кажа всичко това единствено защото съм минала цялата си втора в тази схема, имам пряки наблюдения върху себе си и други спазвали я и не задължавам с мнението си никого  Peace
П.П.П. maikinatati и isache ако нямате нетърпение да ме видите и нахраните  Laughing Laughing може да заповядате в събота тук

# 479
  • София
Здравейте, ама за 3 дни сте изписали сума ти страници... При мен нещата продължават да вървят надолу, но последните дни си бях вкъщи и като че ли не пих толкова вода, от днес съм на работа и съм се заредила с литри на бюрото, че си оказва влияние. Влюбих се във ваниловия крем и шоколадовия сладкиш на смайлис  Hug Само дето не мога да извадя ваниловия крем цял от формата. Смайлче, дай съвет как да се поправя.  Hug За закуска днес си направих от шоколадовия сладкиш, като в половината смес сложих нес кафе, а в другата половина ванилия и пекох във форми за мъфини, станаха чудни.   bouquet Хубав ден и повече минуси на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт