Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Лутаща се
ANNAFACE, относно редуването 5П/5ПЗ дни като схема за максимално бързи и добри резултати съм абсолютно съгласна с теб. Половината от времето прекарано от мен във втора фаза беше точно по тази схема. Както и толерираните храни - правят спазването на режима по-лесно, но по-дълго. Това, както и при теб си е лично мнение. Аз ги включих в края на трета фаза. Но всеки си решава.

Става дума за схемата 4/3. Кои дни да са 4 на брой. П или ПЗ? Нали за да е безопасно свалянето и да е здравословно не бива П дните като цяло да надвишават ПЗ дните? Все пак включването на  зеленчуци носи на организма необходимите минерали и витамини, целулоза и не маловажното разнообразие.

bi_bi, кремът ти сигурно е с желатин. След като е стегнал потапяш формата за малко, но наистина за малко време в друг, по-голям съд пълен с гореща вода. Желатинът по стените на твоята форма се втечнява и сладкишът излиза без проблем.

# 481
  • София
skarlet71, не е с желатин...  chef, аз и така мога да си го ям от формата, ма все пак   bouquet

# 482
Мария,браво голяма резултат си отчела,отървала си се от цели 3 кг newsm44,аз както казах от понеделник ще съм на кантарчето,че сега не е при мен,дано и мен ме зарадва така newsm53
Бронте,мерси за рецептата - ще я пробвам.Аз преди малко си правих дюканско кексче от рецептите на мис Марли видях.

# 483
aniani139 рибките ги ловя на Фуертевентура един от Канарските острови.При мен нещата са наред приключих с трета фаза в края на септември за сега успешно подържам постигнатото ,НО много внимавам с какво се храня или по поросто казано 3+ инъче няма начи да се избегне повторното налълняване.
Smileys естествено ,че с гарнитура от свински трътки и крилца и + безалкохолна водка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 484
И аз да си призная първия месец карах схемата 5/5, после ми дотежа и следващите три месеца карах 4/3. От понеделник до четвъртък П дни, петък, събота и неделя ПЗ дни. Не се гордея с това Embarassed Просто споделям, че и аз съм била на тази схема.

# 485
Ох,аз тотално оплетох конците.Децата редуват едно след друго сополи и кашлици и от нерви ,и безсъние попаднах в голям застой  Sad НО няма да се дам лесно.Дъщерята е добре вече и ходи на градина ,а само с малчо,ще ми е по-лесно да спазвам режима без грешки.То ми останаха пустите 5-6 кг ,ама са се заинатили като магаре на мост  Grinning Хубав ден на всички   bouquet

# 486
  • Под сянката на разлистените кактуси
Здравейте момичета!

Я и аз да се отчета докато е време, и без това вампирясах в 4 сутринта  #Cussing out, а ми е почивен ден и можеше да се излежааавам чак до 6.30...
Добре дошли на всички новички, и аз съм от вашата група, на режима съм от месец и 3 дни. Както беше сложила в подписа си една съфорумка, "Американски форум - питаш и ти отговарят. Руски форум - питаш и те питат. Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп"...Много верно  Joy
Но момичетата тук и отговарят и полезни съвти дават, е, случва се и тиганче да гризнеш по тиквата, ама това явно си идва с територията...
Smileys, браво, девойко, браво, български орел! И ти си от моята кръвна група (и Mira1919) - вечните студентки. Но е супер че на по-зряла (и мъдра) възраст все още работим върху себе си. Казват, че не те хващал Алцхаймер от такива мозъчни упражнения. Сега се чудя дали да не правя втора магистратура, а нещо ме помързява...
Mimensita, ЧДРД! 3 години са бая време, инатлива гадинка си ти, поздравления!
И така, аз за 1 м и 3 дни съм -7кг, та я добутах до 84 кг. Не смея да ям нищо толерирано, затова и сладкиши не правя, нищо че са режимни. Струва ми се рано и ненужно. Но понеже съм злоядо говедце (ами както виждате, може и злояд и дебел да си), направо не знам какво да ям вече...Кисело мляко по принцип не обичам, та е само за подправка. Най ме мъчи закуската, попара не ям, с яйцата гледам да не прекалявам, манджа за закуска ми се види малко странно. Правих дюканското хрупкаво хлебче, разделих го както се полага, ама на другия ден бях +600 гр и оттогава не смея...Иначе съм на 5/5 и доста омръзва. Ще видим нататък.
Аз май много изписах, стига толоз. Имах още нещо да казвам, ама какво беше  newsm78 Май това с Алцхаймера не работи баш  hahaha
А, да. За изкушенията ми беше думата. Те са постоянно и навсякъде, празници или не. Трябваше да преживея Хелуин, празника на шоколада. И сега на масата има огромна купа шоколадчета и бонбони, само ме поглеждат закачливо. Но няма да им се нахвърля с ръмжене, макар че ми се ще...ама май не много. Отсега започвам да работя по менюто за Бъдни вечер, ще споделя идеи ако ме огреят. не(Обикновена), как се смях с твоите сърми с трици... smile3532

# 487
  • Плевен
Привет, момичета!
Еее, всеки ден не е Великден - днес - застой на килцата! -Без грам надолу или нагоре. Скоро, обаче не съм си правила рибен ден и ще взема довечера някаква скумрия или друго...Почвам пак фитнесучастието, че 2 седмици не съм се вясвала там. Имам чувството, че точно фитнеса ми прави свалянето тоолкова трудно и бавно. Аз не бързам и съм приела за себе си, че е по-добре така, отколкото стремително преминаване през втора, грешки в трета и отново на старта-  правя го вече за 3 път. Така, че ще си стоя повечко във втора и полекичка ще се приближавам към целта. Не е правилно, но си бера грижата! И аз като Мерипопинс - си имам своите прегрешения и злоупотреби с прясното мляко и то пълномаслено при мен! На на никого не казвам - правете като мен, напротив - НЕ правете като мен, ако искате бързи резултати!!!
ИваВТ, Добре дошла!
Бронте, може и супички да включиш в борбата с 00 и то с лютив червен пипер ...както и употреба на лук, чесън, магданоз, копър, подправки разни...
Деси87, тези детски витамини, както и витС на ампули - са само синтетични витамини - нищо не правят. Днес попаднах на това - горе в ежедневните темички и статийки -
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3690
 - Прости начини за подсилване на имунитета
Иначе добре си хапва детенцето ябълки! Наистина е много лошо това явление с болните деца в градината, при неработещи майки отгоре на всичко, но това е друга тема!
Марийче, как изхранваш този мъж с яйца на вечеря, душо? Включете повечко протеини - мръвки
Уф, снощи тъкмо щях да бутна едно цяло пиле във фурната, разопаковам го и то ми лъхва ...приятно! Направо го изхвърлих за едно куче - преди два дни го купих, но не съм видяла, че е с изтичащ срок на годност...Нито беше намалено, нито нищо - явно им е кратък срока на тези охладените неща! Добре, че имах още от телешкото задушено! Скарлет каза и тя начина - аз го слагам в тенджера под налягане с всички видове подправки и 1-2 лъжици червено вино, морковчета и лук...Ммм!
Мимсче, честит ти 3-ти ДРД! Да ни обгрижваш все така, но си мисли и за себе си!

# 488
  • Германия

Ж И З Н Е Р А Д О С Т Н А     В Е С Т

С трепетна радост съобщаваме на близки и роднини, че на 2 ноември т.г. след кратко 98 дневно лечение бяха стопени

20 КИЛОГРАМА
ЖИВО ТЕГЛО

bishop

Лошите килограми нивга се не самостапят,
не се превръщат нито в пепел, нито в дим,
след себе си оставят педи кожа,
и лоша съвест, пред която да мълчим!

Каним близки и роднини да почетат паметта на стопените в битката. Режимният възпоменателен обяд ще се състои от пилешка кълка без кожа и вода без примеси. Заупокойната молитва ще отслужи дюкеса Мименсита в 21 часа пред паметника на д-р Дюкан. Венци поднасят от дружеството на дюканистите.

НЕОПЕЧАЛЕНАТА  БЛИЗКА

# 489
  • Плевен
ЕЕЕЕЕЕ, БРАВО НАТАЛИ НИКОЛ!!! ПО-ОРИГИНАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОБРИЯ РЕЗУЛТАТ НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ИЗМИСЛИ! СУПЕР И ЗА НЕГО, И ЗА ПОСТИЖЕНИЕТО!   bouquet

# 490
И от мен голямо браво за Натали Никол  newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10

# 491
  • Лутаща се
........ Направо го изхвърлих за едно куче - преди два дни го купих...........
Купи си куче да ти яде развалените мръвки ли?  smile3532 smile3532 newsm48

Извинявам се за спама, се не сдържах  oops spam2

# 492
Натали Никол чудесна жизнерадостна вест  Joy поздравления за което newsm74 ама така се смях  hahaha
та какво щях да пиша.....а да за проблемите с ВЦ-то препоръчвам Хуск,на мен ми го изписаха в трети месец от втората ми бременност,бях получила един кръвоизлив точно от запек и докторката ми каза че могат да се пие колкото искам (като време,не като количество) не се привиква нито има странични ефекти та досега към 4 години го ползвам  всеки ден
mimensita честит ти ДРД   ura все така готина и внимателна към всички   bouquet

# 493
  • Испания
И аз след няколко години ще завърша втора магистратура, но първо трябва да изкарам "второто и третото си средно образование", т.е да изкласят децата.

Благодаря ти!  Hug Успешно завършване на двете средни  Wink и втора магистратура на теб!

ами играйте го по първоизточника - 5 дни Ударна, 5П/ПЗ схема, без грам толерирани храни...

Схемите 1/1, 2/2 и 3/3 пак са от първоизточника, т. е. Дюкан. Знаете, че с годините променя много неща. Не агитирам никого за нищо, само уточнявам. Всеки си преценява.

Влюбих се във ваниловия крем и шоколадовия сладкиш на смайлис  Hug Само дето не мога да извадя ваниловия крем цял от формата. Смайлче, дай съвет как да се поправя.  :

Предполагам, че е този от стр.1. Не съм го правила. Правили са го Исачето и Ивлин, както се вижда от снимките, които са ми изпратили. Ти в силиконови формички ли го прави? Ако е така, трябва да изчакаш да изстине хубаво и тогава леко да разтвориш самите формички, така че да се отлепи от стените им, слагаш отгоре чинийка и пак помагайки си с разширяване на формичиките, да го отделиш.

Казват, че не те хващал Алцхаймер от такива мозъчни упражнения.

Абсолютно! А също и решаване на судоку. Това казват научните изследвания. Можеш да ми вярваш, защото преди да се захвана с магистратурата, завърших специализация по гериатрия и от 5 години се занимавам с пациентка с Алцхаймер. Така че материята ми е напълно позната.  Wink

Бронте, момичетата са ти писали за супите. И не само те помагат. Старай се да ядеш готвено и го яж топло, макар че метаболизмът се засилва от ядене на студена храна, както казва Дюкан. Но когато има човек подобен проблем, не трябва да яде суха храна, а готвена топла, дори гореща. Това също помага.

Натали Никол, честито!   bouquet Не знам дали си постигнала целта си, но ако не си, все така успешно да се справиш и с остатъка.  Hug

# 494
  • София
Мимсче, честита годишнина,   bouquet
Упорита си, не може да ти се отрече.  Hug Hug Тъчи си чергите, че иначе темата губи от колорита си! Joy

аз малко на патерица сколасах с поздравите, ама пусто вреееемеее

Ж И З Н Е Р А Д О С Т Н А     В Е С Т

..................................................................................

НЕОПЕЧАЛЕНАТА  БЛИЗКА

Натали Никол, ха честито! Постижението ти е за  Hug Hug   bouquet
Пиши по-често. Твоите постове са едни от любимите ми, заедно с още някои други, разбира се!!!  Joy Винаги са наситени с лек хумор и позитивизъм.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 16:06 от MariDi

Общи условия

Активация на акаунт