Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Смайлче, точно този крем харесах  Hug и опитвам да го отлепвам от формата отстрани, обърнах го в чинийка и накрая мъжът ми ме попита, вадейки го от хладилника "каква е тази медуза"  Blush , иначе е много вкусен. Затова реших да си стои в хладилника във формата и от нея си го ям. Идеята ми беше, че в края на седмицата ще имаме гости и ако го направя, не мога да го поднеса като хората /дори и да кажа, че ми е в диетата и сама да си го ям, пак не ми върви да си гушна самичка 6-те кремчета/ Simple Smile
Исаче, дай идея как да го изваждам лесно от силикона, да опитам с по-малко мляко?  newsm78 newsm78   bouquet

# 496
  • Германия
Ликуй народе, Коледата ще е месНа като пуйка без портокали! Без мандарини, исках да кажа hahaha

Специален поздрав за годишнината на Мименсита. Шарени черги тъче....

Смайлсче,  Hug, таквизи снимки съм приготвила по твоите рецепти, че да ти се наводнят устата. Само наполовина на целта съм, ама ми стана тягостно да чета само за тигани и за харпии.

Сега въпрос от квотата  ми тъпи въпроси. Всичките натерсене, аз пак наопаки.  Whistling Колкото и теми да съм изчела, а аз съм изчела до 128-ма и после от 243-та насам взех да ги пресрещам, с изключение на най-първите не съм видяла случай като моя. Кантарът показва стопеното, огледалото не. Обикновено е обратно - почват да хлопат дрехите, сантиметрите се ронят, за такива неща пишат всички, пък цифрите не ги радват особено. При мен - баш натерсене. Нямам никакви основания да се съмнявам в кантара си - съвестно отчита едно и също, независимо колко скачам или танцувам отгоре му. Обаче като се гледам  Stop - тц,  никак не виждам откъде съм ги свалила.  Thinking Много ми е чоглаво. Сантиметри не съм мерила изобщо от самото начало, уж по дрехите щях да се изпращам, ама мойте туники и клинчета от еластан не се влияят от Дюкан. Ще замоля тези, почнали от сто и ...., да ме напътят кога да чакам светлия си лик в огледалото. Сега ми е враг най-кръвожЕден, викЪ мЪ грозна - чунким аз не знам, че съм вече 84. Кахърно ми е.

ПП bi_bi , преди да извадя от силикона, го раздърпвам леко по краищата, чак докато не видя, че съдържимото вътре се е отлепило от стените. Правиш ли го този номер?

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 16:25 от Натали Никол

# 497

Я, Gardenia, ма ти си жива!?  Hug Heart Eyes

Не стига, че съм жива, ами и още чакам, да се обадиш, че си на яз.Йовковци  hahaha

Нямам батерия на канатара вече няколко дни, ама не ми пука - все съм си същата.
Болна съм (грипава), пък ми се яде... значи може и да не съм болна  newsm78
Търновки, ако организирате среща, чакайте да оздравея, моля ви!

Изчетох цялата тема и щях да коментирам снимки, но не помня чии бяха. Във всеки случай, имаше много свежи момичета - честити ви постижения   bouquet
Мименситке, да ти е честит дюканския рожден ден   bouquet
Смайлс, поздравления   bouquet  Браво на теб!
Натали Никол, честит резултат   bouquet  Много идейно поднесена жизнерадостна вест!

# 498
  • Испания
bi_bi, пробвай да изплакнеш със студена вода формите и ги сложи за малко във фризера, преди да сипеш крема. Друг вариант е, да го направиш в стъклени чаши и няма да се наложи да го вадиш.

Натали Никол, когато решиш, прати снимките, като не забравиш да ми напишеш към коя рецепта е всяка снимка. Ама ти си знаеш.

За въпроса ти: аз започнах от 110 кг, макар че ме беше срам да си призная тук и казах, че са 101. Просто малко поразмених цифрите. Embarassed По дрехите ми личеше. След втория месец започнах да купувам панталони: два пъти в месеца, защото не можех да ходя с падащи ми панталони, а с колан също изглеждаха ужасно. Не знам какво да ти кажа.  newsm78 Все пак кантарът ти показва, че отслабваш, няма как да не се отразява на фигурата ти. Все пак 20 кг са това! А че ти не виждаш разлика в огледалото, може да е силно субективно.  Naughty

Gardenia, благодаря! Оздравявай бъррррррррзо!  Hug

# 499
  • София
Натали Никол, смайлче, така ще направя  Hug

# 500
  • Германия
Не знам какво да ти кажа.  newsm78 Все пак кантарът ти показва, че отслабваш, няма как да не се отразява на фигурата ти. Все пак 20 кг са това! А че ти не виждаш разлика в огледалото, може да е силно субективно.  Naughty

Класически случай на счупено огледало, викаш - гледам и не вярвам на стомаха си. Може. Сигурно аз не се отчитам или ми се иска да е по-видно. Дали пък не е от конструкцията  Thinking Аз дебелея в профил само Whistling Whistling, в анфас като се гледам не бях баш отчайващо преливаща ooooh!. И сега пак искам от профила да отслабна, пък ми се струва, че коремът ми се движи с 4-5 секунди предварение. Както казах, кантарът е съвсем верен, остава и на поглед да го докарам. Кожата се прибира почти оптимално, не виждам провиснали катове, а сигурно и на тях щях да се радвам като неоспоримо доказателство, че се топя. Само една близка ме е видяла за периода и твърди, че се вижда.  bowuu

ПП Сетих се на кого беше същия случай - на Кри от темите около 20-та до 40-та. При нея май от 30-тия килограм започна да личи. И аз съм висока като нея - 173 см. и всичко се разнася много равномерно по височината. Като пирожка равна отгоре до долу, с изпъкнало при пълнежа по средата. Flutter

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 18:36 от Натали Никол

# 501

Исаче, дай идея как да го изваждам лесно от силикона, да опитам с по-малко мляко?  newsm78 newsm78   bouquet

Аз докато се включа и вече са ти отговорили..... Обаче да ти кажа , този крем съм го правила във чашки за крем карамел и не ми се е налагало да го вадя. Само такива единични силиконови форми нямам , обаче няма и да си купя , защото ще ме изселят от вкъщи  ooooh! 

# 502
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
              Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания и най-вече за подкрепата и обичта, която получавам от всички вас през тези три години Hug
               smileys, честито   bouquet
               aniani139, телешкото е вкусно, когато е от теле, а не на телето от дядо му... Аз в София само от две места си купувам телешко и всеки път става страхотно, независимо как го готвя, че и се сварява за 20 - 30 минути в обикновена тенджера, а на скарата са му нужни не повече от 5. Я кажи какво искаш да готвиш със свинско, че да ти го префасонираме скоропостижно с някое режимно месце  hahaha
               Бронте, не мога да ти помогна с личен опит по въпроса с WC - то, аз имам обратния  Blush, но както са ти казали момичетата - вземай мерки, че иначе става страшно.
               maikinatati, ако пък си запечеш предварително триците в сух тефлонов тиган, ще стане още по-вкусно  Wink
               mbm-Maria, възможно е, възможно  Peace
               skarlet71, може и да не е препоръчана от Дюкан, ама да ти кажа - действа си схемата и ако всичко се спазва като хората не създава проблеми. Ако пък е чак толкова от значение П дните да са равни на ПЗ - режеш една салата на вечеря в четвъртък или си хапваш готвено месце със зеленчуци и ... воала - 3.5 П на 3.5 ПЗ - хем по равно, хем пак лесно се броят и помнят  Wink И много ти благодаря, ти си знаеш за какво  Hug
               ANNAFACE    , ще потвърдя я, къде ще ходя!? Нали и аз така свалих амен една манекенка от гърба си...
               bi_bi, мислех си, че само аз забравям да пия вода в къщи... Въпреки че и в къщи, и на работа бутилката ми стои винаги пред очите, до дясната ръка. За себе си го обяснявам с друго - на работа пред компютъра не се пуши и явно компенсирам с вода, докато в къщи...    ooooh!
               Korni68, ловиш ги ти, ама не метнеш една насам... Кога ли ще ти дойда на гости за един риболов...
               tunata, не съм бе, просто съм приела за себе си, че това ще е моят начин на хранене и толкоз. Къде успешно, къде не чак толкова се придържам към принципите на Дюкан и навиците, които съм си изградила до сега и така. Хареса ми това с форумите  Peace
               ArhMih, аз не съм претенциозна бе, стигат ми кило мръвки на ден и  един "техник" в кревата вечер и съм доволна от живота  Wink
               Натали Никол, със сълзи се смях на ЖИЗНЕРАДОСТНАТА ВЕСТ  Joy Хайде, лека им мръвка на стопените килца и да не смеят да те тревожат вече нивга, ни те, ни духовете им  bishop Леле..., отприщи ми душицата с този кавал, благодаря  Hug
               MariDi, ми даскал - какво да се правя  hahaha
               bi_bi, вече са ти я дали тази идея, ама и аз да ти я повторя - цопваш кремчето в индивидуални чашки или купички и си хапваш директно, без да ти пука, че и на някой мераклия можеш да предложиш  Wink Въпреки че... аз и голямата форма с шестте кремчета бих си награбила, айде сега, ще ме подяждат те, щото крема не щял да излезе от формата - я у лево  Crossing Arms
               Gardenia, сърди се на Tumba lumba, така ме омая, че нищо друго не се сетих да правя четири дни, освен да и се радвам  Blush
               isache, няма да си купиш, щото не знаеш от къде  hahaha 30 бр единични силиконови формички за 15 лв, барабар с куриерските услуги...
                А, че даже ще тракна кросното на днешната черга баш на време за заупокойната молитва  hahaha, само дето мястото не разбрах къде е , ама нейсе, ще я пренесем тук, в темата  Peace Хайде, раздавам козинките, гоня благоверния "техник" да ходи да се труди и... белким тази вечер някоя котка е благосклонна да бъде нагушкана...

А това мислех да ви го запазя за петък, ама... не мога да стискам до тогава  Laughing
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 503
Смайлс,аз искам да те поздравя за рецептите на първа страница ги прегледах днес. Виждам,че те хвалят ,но искам да си кажа и аз.За мен си страхотна ,много ми хареса как си ги подредила и илюстрирала направо страхотно,според мен трябва да ги издадеш в книга и ще бъде страхотно  Hug  bouquet

# 504
Миме,нищо няма да готвя ами в събота сме у свеки на прасенце и затова питах  Embarassed Simple Smile,но аз тогава вече ще съм във втора и ще включвам и салатки,та че ще го преживея няма да е проблем Simple Smile

# 505
Смайлс,аз искам да те поздравя за рецептите на първа страница ги прегледах днес. Виждам,че те хвалят ,но искам да си кажа и аз.За мен си страхотна ,много ми хареса как си ги подредила и илюстрирала направо страхотно,според мен трябва да ги издадеш в книга и ще бъде страхотно  Hug  bouquet

Златна си ни е тя и за рецепти и за всичко  Hug

Мимс , хич даже и не ме зариби с тези форми - какво да ги правя толкова много - ще трябва да готвя и раздавам на Майки и Анафейс....  Twisted Evil Joy
Обаче , виж с тази средната козинка ме зариби и то много - винаги като има панда си умирам от кеф   bouquet

# 506
  • Лутаща се
Мимс, то готин калажа с бирата...........ма нещо посоката не средната не ми харесва. Виж, ако сочеше напред и нагоре  hahaha hahaha Joy

# 507
Ех преборих се с днешният ден без прегрешения.
Благодаря на всички за подкрепата и  топлото посрещане - дано падат много килца в тази битка.
А колкото до проблемите с , моят син има такива и от нищо не минаваше - пробвала съм какво ли не.
От около месец му давам храносмилателни ензими и съм особенно доволна- това ще да е явно нашето спасение.

# 508
Някой писа, че охладеното пиле се развалило за два дни.
Аз когато бях стриктно режимстваща, си дадох сметка, че охладеното се прибира по фризерите  всяка нощ и сутрин си е вледенено. От тогава умишлено купувам замразено и се надявам, че не е размразявано няколко пъти.

Вие как процедирате? Но не ме пращайте по големите вериги магазини, че си нямаме такива  Wink

# 509
  • Лутаща се
Вие как процедирате? Но не ме пращайте по големите вериги магазини, че си нямаме такива  Wink
То точно в големите вериги винаги е по-некачествено - с повече лед и съответно си плащаш водата, а месцето е малко.
Аз след няколко опита с различни фирми производителки се спрях на една - неизвестно коя, щото си няма етикет  Joy Но пък бутчетата не са напълнени с вода или пък някакви желирани гадости, както е при другите. И си ги купувам от кварталния магазин.
Веднъж се прецаках с едни патешки дробчета от Кауфланд - беше ми да първи и последен път. От там само трици, мляко и извара си купувам.
Вие оздравявате ли?

Общи условия

Активация на акаунт