Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
tqna, ако знаеш каква надежда ми вдъхна и ти и всички, които прочетохте постовете ми и ми отговорихте . Припомнихте ми колко е хубаво да споделяш на хора, които могат да те разберат  Hug
Благодаря ти и  че ме подсети за рибеното масло. Бях чела, че го пиете и се канех и аз да си взема, но напоследък съвсем бях забравила за него.
Polikz, както са ти казали и другите НЕ СИ САМА:hug: .Дори ако мога ще се опитам и аз да ти бъда с нещо полезна, тъй като подкрепата и вярата са една голяма част от успеха в тази борба.
Давай упорито напред и вярвай, че ще се получат нещата. И аз бях изпаднала в една дупка, ни напред, ни назад и усетих, че много се отчайвам, затова и писах.За да събера пак сили и да продължа напред. Режима си е дълъг и изисква много упоритост и многоо воля, но дава и много добри резултати, така че си струва!

# 586
Ето ме!!! Подавам ви моето секси рамо на лисичка Wink До вас съм, както бяха до мен, когато имах нужда. Hug
Някои аватари се повтарят, което не е хубаво. Обикновено запомняме пишещите чрез аватара. А като се дублират и се объркваме. Имаме също неписано правило: Новите да не копират аватарите на по старите. Тях вече сме ги запомнили. Така, че без сръдни. Сменете си аватарите, за да станете индивидуални и запомнящи се.
Клее, помня те момиче, как не смееше да идеш на гости на роднините на твоето момче. Научи ли ги, че си на режим и да не те изкушават?

# 587
Този калкулатор нещо .....теглото което трябва да съм е 60 кг,а аз сега съм 59 и ще продължа поне до 55.Аз ли бъркам някъде? newsm78

# 588
Вие в колко часа вечеряте?До 7 ли?Нямам още книгата и не знам много за диетата Simple Smile Simple Smile Мерси

# 589
Здравейте ,аз съм Дори и ми е приятно да ви чета  Simple Smile Започнах диетата на 10.10 и на 1 етап свалих пет кг , после още 2 и вече петнадесет дни , та и повече не съм мръднала . Отчаях се разбира се и три дни все ям по нещо забранено , но реших утре да мина пак на П . Как да направя според вас , да продължа до където съм или да започна отначало .. Simple Smile Лека вечер и благодаря !! Simple Smile

# 590
АААА не така dory77 как ще се отказваш при първата трудност. Сигурно във форума има момичета, които задържат и по повече от 15 дни, но никой не се отказва от целта си. А от къде да започнеш- по вещите да се произнесат, на мен ми е едва 4 ден  Embarassed

# 591
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ехооооооо! Тук съм!
От известно време си мисля, че съм невидима. И не защото съм отслабнала толкова, че да не се забелязвам (все пак съм 175см - 118кг), ами защото сякаш си пиша сама в този форум.
И аз така, polikz, обикновено сама си говоря тук. Но психиатрите казват, че да си говориш сам е нормално. Виж, ако отговаряш на гласовете в главата си, това е лошо...Аз моите гледам да ги игнорирам, че каквито неща ми нашепват... Embarassed
Аз пък си мисля, че дебелея от стрес. Вчера имах отвратителен ден на работа, просто по едно време ми идеше да си заскубя косата и да се разрева. И тази сутрин съм + 600 гр. Е, може и да е от зеленчуците, с които май попрекалих, ама ми беше пръв ПЗ и много им се радвах. Ще видим, поне стрес за експерименти при мене не липсва!

# 592
  • София
С Лусс имате еднакви аватари и ме пообъркахте малко  Grinning М

Да, ама аз съм първата!  Flutter

Ние като сме на едни години... избираме едни и същи аватари... Няма да се учудя, ако и скорпионче... Wink

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:19 от luss

# 593
Благодаря ви момичета! Сега се успокоих, че не съм сама.

luss , сменям аватара веднага! Нали ще сменям и имиджа на "стройна тополка" .

# 594
  • София
Аватара ти е страхотен - русалка-блонди... newsm10

2007 януари за 1,5 месеца с дюкан свалих 12 кила. За тези 4 години качих само 4 кила, които са основни и се колебаят - на коледа и други празници +2, намалявам яденето свалям ги...

Сега никак не мога да се наканя да започна. Иска ми се да сваля 5-7 кила.... Може и повечко, защото свърши ли диетката веднага се качват 1-2 килца, които се задържат дълго. (Поне при мен е така)

Така ми се вижда една хубава дата 11.11.11.

# 595
  • Русе
polikz да не ти пука.Има хора и "хора" в този форум.  Hug Hug Hug Пиши на лична за каквото те вълнува.Тедка е винаги насреща Wink

# 596
luss , ами аз съм си блонди, пък и съм зодия риби newsm03
Майки, благодаря! Ние с теб и без това вървим почти на равно - ще се подържаме newsm10

# 597
Благодаря , ще мина 1/1 може би ще е по приемливо . А това ми е и първа диета която съм издържала почти месец , така че ще ми трябва подкрепата ви !!!  bouquet  bouquet 
АААА не така dory77 как ще се отказваш при първата трудност. Сигурно във форума има момичета, които задържат и по повече от 15 дни, но никой не се отказва от целта си. А от къде да започнеш- по вещите да се произнесат, на мен ми е едва 4 ден  Embarassed

# 598
  • София
Момичета, знам, че ще успеете. Режимът е страхотен!!! Познавам 2 момичета , които свалили  30 и 40 кила!!! Бяхме заедно преди години на режима. Като едната от тях сега е на 50!!! Значи беше на 46 като направи дюканския режим!!!

# 599
  • софия
Здравейте момичета!
Чета ви редовно, но нямах време да пиша. Днес е 10-ия ден от диетата. Бях много щастлива, когато сутринта се премерих и кантара показа -2кг. /за 10 дни стават общо 4кг./ и понеже много си повярвах си премерих и мерките - свалила съм 2 см. от талията и 2 см. !!!!!!!! от прасците ми  #Crazy
Дупето и краката не са мръднали и с мм. Никога досега не съм отслабвала в прасците, винаги съм си мечтаела да са ми по-слаби, но знаех че е много трудно. Чудно ми е защо не съм свалила там където искам/сигурно точно затова не съм/. Някой има ли някакво предположение?
Поздравления на всички, които имат минусчета и добре дошли на всички новодошли като мен!
Лека и приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт