Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Klee, а колко често тренираш и какво правиш във фитнеса.Кростренажора е супер  Peace , но ако тренираш с тежести ти трябва почивка.Тежестите през ден.Ако искаш сподели как се храниш и как спортуваш може нещо да видим отстрани, което ти убягва.
Друго, което ми идва наум е да си провериш хормоните и антителата.

# 571
Добро утро !
mimensita ,опитахме какво ли не,мъжът ми ходи и прави скандали и ефекта е нулев.
Извинявам се ,че оспамих темата:)
Аз и тази сутрин имах минусче около 0.500 гр,дано да го задържа.И фитнес уред си купих ,но съм се качвала 2-3 пъти на него и май ще ми краси хола  Grinning
Хубав почивен  ден за сега на всички и лека работа на тези които ще се трудят и днес   bouquet

# 572
  • Русе
Добро утро слабеещи мацки.Аз тези кафенца незнам как се слагат,но ви черпя,кафе,чай,айрян.КОй каквото си поиска Wink

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 10:09 от maikinatati

# 573
Добро утро момичета. Не съм се отказала - но просто нямам време да пиша - работа, две деца , мъж, къща - абе знаете какво е. вече четвърти ден съм строго режимна - не съм се теглила на края на ударния ще се изтегля да видя как вървят нещата.
Klee - а чувала ли си, че мускулите тежат повече от сланинката - може да си почнала да правиш мускулна маса.
Относно изварата- питах разпитвах и все един и същи отговор получих - маслена извара нямало -всичките мазнини отивали  в продуктите, които се правят преди да  дойде ред на изварата - може и да се ме излъгали.
Аз лично си купувам една на Олимпус от Била, в кофичка - щото е по рядка и по лесно я преглъщам.
Не я обичам твърде /даже хич/ ама ко да се прави.
Успех на всички и много свалени килца.
А търновките  правити ли си срещички- да се видим на по едно кафенце- може пък и да се познаваме -то Търново не е чак толкова голямо...... bowuu

# 574
  • Испания
ПрЮвет!  Hug

За изварата: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/08/20/%d0%ba%d0%b0%d0% … 0%b5%d1%80%d0%b0/

Ако не е кашкавалена, всяка извара би трябвало да е подходяща за режима.

maikinatati, личи, да! В талията и лицето.  Hug

Разрови из рецептите, ще откриеш куп идеи за П дните. Има линкове към рецепти на стр. 1. И в дюканския блог вдясно, там, където пише категории, има бутон Основно /П/, има и десерти /П/.

http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%be%d1%81%d0%bd … %bd%d0%be-%d0%bf/

# 575
iva.vt - за разлика от триците, изварата не е задължителна за режима. Всъщност е пожелателна, удобна е за готвене и  замества много успешно усещането за сирене. Така, че ако не ти харесва, не се сили да я консумираш. Така режима ще ти се стори като наказание или лечение - а не бива и не е така. Режима става начин на живот:) През втора и трета фаза трябва да разбереш, какво и как да консумираш, да си изградиш навици и да си преструктурираш вкуса, колкото и докъдето можеш. Успех  bouquet

# 576
Момичета току що си направих справка с калкулатора на Дюкан - показа 63 кг. Това означава, че имам да се боря  с точно 25 кг -дано ги смажа тия пусти кг.

# 577
  • София
То калкулатора не винаги е прав....
Аз съм 67кг при 164 см, ама като сложиш и възрастта
- не можеш да тежиш на 43 колкото на 23... Не, че не е възможно.
Просто нормите са други... Аз искам да съм 59 кг.... Мечти....

# 578
Добро утро и от мен
Аз рано, рано бях се разписала, но малко преди да го пратя и батерията на лаптопа ми падна Sad

galandri, ще се разровя  и ще разпитам по- подробно за тези протеини и ако ще са ми от полза ще си ги взема Simple Smile
tqna, тренировките ми във фитнеса са 4 в седмицата. Като примерна тренировка за седмицата ми е- понеделник- кардио+ корем, вторник- горна част- ръце+корем, сряда- е почивка, четвъртък- долна част- бедра+дупе+корем, петък- кардио+корем, събота и неделя почивка... Карам си и 2-3 пъти в седмицата тормозатора (така казвам на кростренажора  Laughing) по около 15-20 мин., тъй като преди да се кача си пускам музичка да си полудувам и общо взето докато стигна до него вече съм се поуморила.
Като цяло от един месец съм доста активна. Сутрин бързам за фитнеса, после бързам да се оправям и да отивам да работа, като се прибера хапвам, почивам си и ако ми дойде музата скачам на тормозатора. С две думи доста се движа и хубавото е, че се чувствам добре като тренирам.
Колкото до храната...сутрин задължително- кис.мляко с трици, вода и кафе, на обед и вечеря си приготвям омлет с извара, пил. бутчета, скумрия на скара, дробчета, воденички или супа... и зелева салатка.От плодовете хапвам само ябълки, защото много ги обичам и то не всеки ден. Хляб не ям, Вх ден нямам, тъй като имам 2 гали на седмица и в тях се старая да включам ястия с ориз и картофи. Правя си и 1 или 2 П дни. Дюкански сладкиши не си правя. От толерираните храни си позволявам от време на време пил. кренвирш (като го варя, за да паднат мазнините до колкото може), но и от него не мисля, че е защото и лятото си хапвах и нямах никакви проблеми.
А колкото до хормоните явно има нещо, защото по незнайни причини лятото цикъла ми или е слаб или ту го има, ту го няма. Това лято пак беше ми се случило да имам нередовен цикъл и естествено ходих на гинеколог, за да се консултирам с лекар. Гинеколожката ми изписа хапчета да ми дойде и каза, че няма да ми изписва хормони щом зимата всичко си е наред. Дори я питах дали е възможно да качвам от липсата на цикъл и тя каза, че е почти сигурно да е от това и ме успокой, че всичко ще се нормализира. Но вече ми идва, а промяна в теглото не виждам  newsm78 .  Може би му трябва време да се настрой нещо...и аз не знам вече.

Извинявам се, че стана толкова дълго, но няма как да искам съвет и подкрепа от вас, ако не ви дам информация за нещата при мен.

Желая хубав ден на всички  ви:hug:

# 579
  • София :(
                     Добро утро  Hug
               Ама само за мен е утро, така че... аз ще пия кафе, а за вас - обяд  Wink

Хайде, изчезвам да си пробвам новите формички и да ги напълня с разни режимни глезотии  Peace
                        Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 580
Ехооооооо! Тук съм!
От известно време си мисля, че съм невидима. И не защото съм отслабнала толкова, че да не се забелязвам (все пак съм 175см - 118кг), ами защото сякаш си пиша сама в този форум. Добре, че Майки и Мименсита от време на време ме подкрепят. Може и да ви звуча като ощипана госпожица, но нали този форум е за да си помагаме и да общуваме. Дайте едно рамо, бе хора! Какво да направя, че живея в дълбоката провинция и даже и на срещите ви няма как да дойда, въпреки че ми се иска. И ний от село сме хора.   

# 581
Хехехехе Joy - polikz - размя ме. Ми той форума е всеки да си пише мнението, пък ще има ли кой да му го отрази вече е др работа. Успех със Дюкан от мен. Аз още не съм ви опознала да се изказвам баш много -много, но се надявам че всичко ще си улегне с времето Simple Smile

# 582
polikz , ето аз ще ти пиша вече.редовно ще споделям състоянието си.Приятен ден! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 583
Polikiz не се тревожи.Всичко виждаме  Simple Smile Като Биг Брадър (Систърс) сме  Laughing С Лусс имате еднакви аватари и ме пообъркахте малко  Grinning Мани го тоя сладолед и сложи нещо по-диетично    Laughing Задържането може да е от хиляди неща.Просто пий повечко вода, не прегрешавай, наспивай се и не се стресирай.Успех    bouquet

Клее това, което си написала звучи чудесно и като спорт и като хранене.Понеже тренираш усилено няма как да не вдигнеш маса малко.Всичко ще е наред  Peace Ще си позволя един съвет.Понеже тренираш редовно, а си на нискомазнинно хранене купи си рибено масло поне около 1000 мг.Имаш нужда и така ще регулираш цикъла.Пий го сутрин след закуска.В началото може да ти се стори,че увеличава апетита ти, но ако внимаваш ще е ок.Ползите ще видиш много скоро  Peace

# 584
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Много ми липсвахте, но време не остава, само си ви чета напоследък.
При мен всичко си върви по план, вече съм 65кг и май започвам лека, полека да се отправям към 3фаза, тук таме има сланинки на корема, аз борбата с тях трябва да е с други методи, за които сега няма време.
polikz, всички сме имали такива усещания, нека не ти се разваля настроението, пиши си споделяй си и бъди сигурна, че всеки е наясно с постиженията и тревогите ти, просто няма време да отговорим и споделим за всичко.
Добре дошли на новите момичета, желая ви успех с режима и да си постигнете целта за която сте тук!
Смайлсче, честито, ти си умницата на темата, гордостта на темата Hug
Петъче, бързо да се оправяте. За мен пък никога не са били проблем децата в градината и ги събирам с болни деца и не ги пазя въобще, но така си и изградиха стабилен имунитет и сега боледуват много рядко, големите даже не ги помня кога за последно са боледували.
Мимс, хвърли нещо от фомичките и на твоята мързелива морска сърежимка, еййй няма време за вкусотийки и туй то.
До скоро милички, отлитам да укротявам бандата Hug

Общи условия

Активация на акаунт