Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Лутаща се
Скарлет, ти да не очакваш някой друг да изпрати снимки на бубка, без да тя да желае това засега!?!
Разбира се, че НЕ! Естествено не съм очаквала такова нещо. Но и не очаквах Деси да сложи свои снимки. Доста се зачудих защо? Не виждах логика в това, докато тя не ми го обясни  Peace

# 61
Буб.ка , страхотни резултати ! Продължавай в същия дух !

Бигбаба3 - да вземеш да се завръщаш по родните места / демек в Русе / и да ни поглезиш и нас така  Hug

# 62
Привет Мривет  wavey
Днес Кантаря пак ме изкара 70.300...тамаааан да се закове на 69 и нещо си и реши, че още не съм за 6та пейка  #Cussing out
Обаче няма да се ядосвам  Naughty Карам си на пилешки супички, довечера ще хапвам скумрийка. Мъжо ми ей сега я овкуси и сложи в томбачето и стръкчета магданоз и резенче лимон. Направо да я заядеш така  Laughing Открила съм, че вкуса на скумрията със стръкче магданоз (понякога като имам слагам и целина) става невероятен, не е оня характерния за скумрията, ами един олекотен...голямо обяснение  Mr. Green
Отивам да се пъхна в кревата и да си поспя. Такава буря е навънка, а в креватчето е е дно топличко и уютничко  newsm46

Забравих да похваля Бубка, браво на теб  bouquet Страхотни резултати за два месеца Hug Hug Hug

# 63
  • София
Добър ден.
Докато се наканя да пиша и то вече се преполови деня. От днес стартирах режима - 58 кг.
Прочетох, че обсъждате килограмите и бременностите. За съжаление и аз съм в кюпа на много качилите - при първата ми бременост от 47 кг. станах 69 кг., но за около два месеца ги свалих до 50 кг. При втората обаче внимавах какво ям и качих само 10 кг., но тези кг. паднаха доста по-трудничко.
При първият ми режим с Дюкан тръгнах от 68 кг., натрупах ги за около една година, след като започнах да пия хормонални таблетки и дето се вика и от въздуха дебелеех. Само, че дотогавашният ми начин на хранене - веднъж дневно, вечерно, вече не работеше в моя полза. От ЕГН или от хапчета се принудих да търся начини за справяне с кг., не само от естетична гледна точка, но и от здравословна - много се задъхвах, не можех да дишам спокойно, пулсът ми беше висок и т.н. Е, с Дюкан се научих /буквално/ да закусвам, обядвам и вечерям, да гледам етикетите, да готвя за себе си bowuu и много други полезни неща за мен.
Сега съм на поправка, т.к. не успях да завърша режима докрай и малко по-малко върнах част от свалените кг., но знам, че режима действа, не е опасен стига да следваш някои малки правила.

Дълго стана, извинете, но просто исках да изпиша и моята позиция за лесното качване на кг. - ако не внимавам какво и колко имам в чинията, следва ++++.

# 64
  • Бургас
Добър ден  bouquet
Вещи Hug Hug Hug, както винаги разкошна тема! Благодаря!
Аз как не разбрах, че има нова тема, много съм разсеяна ooooh!
Това за килата по време на бременност, са си като камъни в моята градина Embarassed
Скарлет за да те шокирам още повече бременна 4 пъти- 4 пъти качени по 40кг, всеки път свалени и после отново на мен, докато не съм бременна обаче килата са си ок. Та има хора като мен на които не храната им е виновна, има си и други причини, но да не се оправдавам, нали аз си ги свалям после.
В този ред на мисли да се похваля, че вече съм 68кг, още малко остава момичета, ще ям ябълка скоро Laughing.
Другото е че вече си имам мъж, снощи си пристигна, много, много съм щастлива, друго си е да си е до мен. Не знам напролет, като тръгне как ще го понеса, но няма начин, парите са много добри, не може да изтърве шанса, нали пак за нас го прави душичката. Децата имат купища подаръци и не ходят, а летят из нас Laughing
От сряда започвам да тренирам пак, най накрая.
Не(обикновена) Hug, издирвах те ми, виж как те надуших, че не внимаваш Laughing..Пиши в темата, че да не стават грешки.
Светлеееее Hug, как се радвам да си сред нас, ще ви издиря всичките да знаеш Laughing
Крисе, направила съм ти място на пейката де, чакам те да си хортуваме Simple Smile
Деситка, разкошна си, дръж фронта и все в такава форма да си Peace

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:21 от Mira 1919

# 65
  • Лутаща се
Никой ли не знае как да желирам белтъци?  Thinking

# 66
Никой ли не знае как да желирам белтъци?  Thinking
Да кажа аз,как ги правя.Разбивам си белтъците с миксера ама не чак на твърд сняг,но и да не са много редки някаква средна консистенция (като пяна за бръснене).Разтапям си желатина на водна баня ,НО го охлаждам в никакъв случай да не е топъл и си го смесвам с белтъците и слагам в хладилника.Успех Simple Smile

# 67
бубкабраво продължавай все така.И аз правя 5месеца Дюкан резултати начало-96кг.-----74кг. мазнини 57%-------43% вода 30%-----39% ханш-117см----95см. талия 97см.-----79см:hug:

# 68
  • Варна
Здравейте, да се вмъкна и аз в темата

Пздравления, Деситка, буб.ка, Анафейс, П-и-и и сигурно изтървам някого  Hug Hug Hug ама не ми се сърдете. Много бач  ooooh!

Имам пак проблем с кантара, писна ми вече, аз тъкмо да се разписвам с минус и той се качи с 4 килограма. Това, разбира се, е някаква механична простотия... дали ще се оправи - не го знам  #Cussing out

Целувки, и да ви кажа, много ми е мъчно, че нямам време за тукашната прекрасна компания  Heart Eyes

# 69
Благодаря ви момичета за прекрасните думи,това е голям стимул за продължаване напред.Имам тайна стратегия за сваляне на килограми.Та така.Седя си аз на 12 пейка посредата близо 10 години,после ви открих и като се забързах да ви догонвам ,минах 12-та като тайфун,малко по-бавно 11-та ,там нямаше блъсканица ,стигнах 10-та пейка гледам и тук е празно,както и на 9-та и 8-ма,за по-надолу засега не мисля,ама като дойда да ми направите местенце.Желая лека вечер на всички!Успех!

# 70
  • Бургас
Оле, бубка много съм смотана. Браво на теб, супер се движиш. все така да продължаваш с успехите! Хайде, бързичко да стигнеш твоята си пейка и да се установиш на нея дъъъълги години.
Пии. честита месечинка и честито за невероятния успех, а така не вярваше, нали?
Дорче и на нас ни е мъчно, че деня не е 36 часа, че да можеш да се включваш по честичко, а твоя кантарев е за пенсиониране май, а дано само батериите да са му проблема.
Арче, не те поздравих и теб, чакай да те нагушкам поне Hug Hug Hug Hug.
Мимс липсва нещо, ама ще си каже тя къде се губи. Hug Hug Hug

# 71
ОФФФФФФФФ....... rotfImbo rotfImbo smile3532

Та кво станА с режимната водка не разбраФ......И аз искам такава...Нищо,че съм в ЧЕТВЪРТА..... Mr. Green ХЕХЕЕЕЕ......Голям смях е имало снощи......Добре,че не съм била тука..... ooooh! Whistling (..щото сигурно щяха да ме баннат) Grinning

# 72
...от два дни се вклюбих в дюканските питчици на БигБаба...
Praynig Плиииииииииийз, пратете ми на лични рецептата за тези питчици!

# 73
Здравейте момичета!
Пак има сърдити Thinking Ако кажем, че една-две водки са позволени, сигурно ще ни обичат много и гушки за нас ще има. Ама това е голата истина момичета. Пък макар и да не ни харесва тя. И аз преди години правих понякога компания на мъжо на салатата. После забременях, родих, кърмих. Две години не съм пила алкохол. Ами не ми липсваше и два месеца след кърменето като започнах режима. Сега му излизам много евтино на мъжо като ходим на кръчма. И за шофьор ме ползва, та и от такси спестява hahaha Пък аз си наваксвам със салати без олио и сирене и печени пилешки месца Whistling
Вещи, то хубаво си качила водка, ами що не сложи една домашна селска ракийка. Та да угодим и на тези с по домошарски вкус.
Мастърче, туй второто с мятащите крачета на мен мяза бе hahaha
Бубка, браво за чудесните резултати. Абе ще слагаш ти рокля на абитурентската на синчето.  Peace
Мире, подмина ти еротичната цифра на кантаря. Браво момиче Peace
Дорче, на следващата сбирка искам да се запознаем. Та моля те намери време да дойдеш Hug

# 74
Буб.ка , страхотни резултати ! Продължавай в същия дух !

Бигбаба3 - да вземеш да се завръщаш по родните места / демек в Русе / и да ни поглезиш и нас така  Hug

Еее да те чуе Господ и Дюкан... Praynig Praynig Praynig Praynig
Де тоя късмет де - пък и нали се сещаш, че като е на гости ще очаква нея да я почерпят, не тя да черпи...така че isache стягай черпака, силиконките и на работа...
И понеже на мен не ми се отдава - остава организацията и яденето после  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 22:36 от ANNAFACE

Общи условия

Активация на акаунт