Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ами да ти кажа то няма лошо , но като чета с какви вкусотийки ги гощава , лееееко се страхувам аз да й забъркам нещо  Whistling  Пък и нали знаеш , че дори като ходиш на гости е редно да занесеш нещичко на домакините  smile3508

# 76
  • Лутаща се
Ами да ти кажа то няма лошо , но като чета с какви вкусотийки ги гощава , лееееко се страхувам аз да й забъркам нещо  Whistling  Пък и нали знаеш , че дори като ходиш на гости е редно да занесеш нещичко на домакините  smile3508
smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 бравос

айде лека от мен

# 77
  • Испания
Бубка, Pii, браво, момичета!  smile3501 smile3501Не губете хубавата инерция и изкарайте на един дъх Втора! После ще ви е по-лесно задържането на постигнатото тегло.

# 78
Добро утро. Днес правя три месеца в трета фаза и седем месеца от началото на режима. Ето го отчета:

Начало    18,03,2011г - 77,8 кг  т - 91  х - 113  б - 64                                                 
                                                18,04,2011г - 70,8 кг  т - 84  х - 111  б - 62
                                                18,05,2011г - 66,7 кг  т - 81  х - 107  б - 60
                                                18,06,2011г - 62,5 кг  т - 78  х - 103  б - 56
                    Начало 3-та фаза  18,07,2011г - 58,7 кг  т - 75  х -  97  б - 54      
                                                18,08,2011г - 58,5 кг  т - 75  х -  95  б - 53
                                                18,09,2011г - 57,7 кг  т - 75  х -  95  б - 53
                                                18,10,2011г - 57,0 кг  т-  75  х -  93  б - 52

Този месец ми мина много хаотично. Както бях писала преди , заради болестите на децата и моите притеснения имах дни на възход и падения - и физически , и психически , и режимни. Като цяло обаче успях да вляза в релсите преди да съм му изпуснала края.
На себе си и на другите трето и четвъртофазнички пожелавам успех в задържането на килограмите , на второфазничките - силна мотивация и воля в свалянето им !   bouquet

# 79
Привет! Hug Heart Eyes

Днес видях новите снимки на Не(обикновена) във Фейса и веднага се цопнах тук! Браво, момиче !  Hug Много ми хареса ! Hug

Аз се позагубих, но не е нарочно - имах лични проблеми и не ми беше до писане и четене на каквото и да е било.

Четвъртата вървеше добре, каквам "вървеше", защото за последния месец и половина имам трайно качени килограми и много обиколки. Както беше писал някой тук преди време - една сутрин се събуждаш дебел. Та и при мен така Embarassed От многото нерви, имах дни без да сложа нищо в устата си / освен триците сутрин/. После налитане на сладолед, шоколад и бисквити, чоплене на семки
Протеинов ден, после пак омагьосан кръг на нерви , неядене, пак сладко, плодове късно вечер. Килограмите си бяха в норма, докато един ден не се събудих с +1кг , който не се сваляше с протеинов ден и контрол. След седмица пак истерия и порочния кръг, и още +500гр, после пак и + 500гр и главоломно покачване на обиколките. Резултат+ 4кг и немога да вляза в нито един панталон.  Embarassed

Сега съм в трета. Надявам се този месец и половина на нерви да не се налага да го боря половин година или повече. Беше ми все тая какво ям, дори се наказвах със сладкото - дебела , слаба все тая! Годините на прекарани в учене на психология, естествено дават резултат и много добре си разбирам състоянието и какво трябва да направя,но...

Върнах се да почета назад, / пропуснала съм тема и половина/, има нови лица - добре дошли от мен и успех. Не съм изчела всичко, ако остане време ще чета

Прегръдки и целувки от мен! Heart Eyes

# 80
Алис , кураж мила! Всички сме имали подобни моменти - важното е че го осъзнаваш като проблем и се бориш с него. Сигурна съм , че ще се справиш.

Между другото за тези три месеца ми направи впечатление , че съдържанието на мазнини в продуктите, които консумирам не ми се отразяват - например сиренето и кашкавала , но виж с въглехидратите нещата не стоят така. Обаче по съвет на Смайлис   bouquet да ги консумирам до обед започнах да си правя галите на обяд , а не на вечеря. И има ефект !!! Дори да имам покачване , то е минимално. Ако няколко дни подред кантара покаже покачване , веднага в главата ми започва да бие камбана за тревога и вземам съответни мерки - не правя излишни протеинови дни , просто внимавам какво и колко ям като наблягам на по-чистите протеини.

# 81
  • Бургас
Добро утро сладурани Hug
Днес се събудих с цял килограм +, не го знам от къде се взе, ама е факт, ще му видя сметката аз, като е дошъл, така ще ги изпъдя Laughing
Алис, стискам палци всичко да се нормализира и плюса веднага да се стопи, наясно съм, че има такива моменти, всички сме ги минали, много е неприятно, важното е бързо да се влезе в релси!
Исаче, браво на теб, много успешна трета караш, все така да продължава Peace
И аз да се наредя за рецептата за питчиците, ако може Praynig
Мимс, я няма нещо, да сложа аз кафенце за събуждаме, няма да е толкова хубаво, колко нейното, но е от сърце

# 82
Добро утро и от мен HugMirka1919 наистина изобщо не вярвах,че ще отслабна като знам колко диети съм правила безуспешни мислих си и с този няма да стане нищо,но айде да пробвам и пробвах още през ударната дойде резултата и така си заобичах Дюкан Heart Eyes че вече 5 месеца Mr. GreenМомичета да ви попитам,през 5-тте дни на чисти протеини свалям 2кг.,но като вкарам и зеленчуците за 5 дни качвам кило и половина,отначало бързо свалях по 6 килограма първите 2 месеца на 3-тия 5кг. 4-тия месец свалих 3кг, а този само2кг. ако отсега нататък ще свалям по 2 кила на месец къде ще ми е търпението незнам,дали не прекалявам със зеленчуците,уж ги ползвам само като гарнитура ама.......Лек ден и много минуси на всички  bouquet Hug

# 83
  • Бургас
Пии, ми така е слънце, последните килограми най трудно се дават, а точно със зелева салата се подредих май вчера, добре си хапнах, та сега ще боря плюса.
Верони, днес пак на еротична вълна беше кантарев, нещо му хареса на гада, дали заради завръщането на съпружеското тяло нещо ми намеква, не го знам, ама ще го строявам Laughing

# 84
Добро утро! LaughingМира и аз като теб мила съм със +0.800гр. тази сутрин,но според мен задържам течности, нещо бъбреците ме наболяват сигурно съм изстинала.
isache скъпа, честито ти месечинка, а резултатие ти са повече от вдъхновяващи.Браво!   bouquet  Hug

# 85
  • Испания
Исаче, честито!  Hug Наистина яденето на въглехидратна храна само до обяд работи. И досега използвам този трик. И плодове ям само до обяд и всичко е наред!

Мире, голяма съм шматка. Докато ти честитя 68-те кг и ти днес пишеш, че се качила кило, ама това е водичка. Отвя ги тия килограми като бръмбар сламка.  Hug

Алис, доколкото помня килограмите ти бяха 40 и... Организмът ти, явно, се съпротивлява и си иска повече килограми. Щом знаеш какъв е проблемът, ще се пребориш. Желая ти го от сърце.  Hug

piiHug все пак като теглиш чертата, остава ти тегло в минус. Не може непрекъснато и само да сваляш. Не знам колко зеленчуци ядеш /не можем в никакъв случай да ги пренебрегваме  Naughty, защото иначе ще караме само на протеини, а това е пагубно/, но ето какво казва Дюкан по въпроса:

От френския чат с д-р Дюкан и различни сайтове за режима и разрешените храни /актуализация от януари 2011/:

.....................
- Правилното съотношение зеленчуци/протеини в дните ПЗ е: 1/3 зеленчуци и 2/3 протеини, за да продължите загубата на тегло
.......................

# 86
  • Варна
Добро утро,Прекрасници!
И аз да ви се оплача,така и така се е започнало...
Аз съм болна от петък и нищо,ама нищо не ми се яде!Само като си помисля за месо и ... Sick Та като всеки болен човек,тези дни ядях варен ориз и варени картофи,препечени филии,гълтах хапчета и мед за гърлото... #2gunfireПървите дни нямаше отражение върху теглото,но днес - 2кг. отгоре!
Не знам какво да правя.Страх ме хваща като си помисля,колко време ще ги боря после тези килограми,но пък и гладна да стоя май не трябва... newsm78
Помагайте,че почвам да се отчайвам!
Днес съм си извадила едно пилешко месо да се размразява.Смятам да направя на домашните вкъщи супичка от по-мазната част на пилето и кожите,а аз да се мъча да ям свареното бяло месо с малко сол и подправки,ама дали ще мога,не знам... Sick

# 87
  • Лутаща се
Тази сутрин стъпвам на Кантарев и УАУУУУУ  #Crazy - показа 64,500 кг. Викам си ......Баси какво стана? Докато се усетих, че просто тия дни чакам МЦ. Та дори и аз да забравя, той  Кантарев ме подсеща  Laughing

Исаче, браво на теб! Само да питам до кога мислиш да отслабваш? Не стига ли вече?  newsm78

Аз забелязах същото по отношение на въглехидратите. Те са нещото, което при мен води до покачване. Мога да ям по много салати, плодове. Ако изобщо ми се отрази на кг, то това е само вода и до обяд всичко се е изчистило. Веднъж обаче си хапнах повечко ръжена питка. Вярно, че беше ръжена, но си я хапнах цялата. А това като количетво може да е около 400 гр. Качих 1 кг и не се махна близо седмица. Та заради него направих извънреден протеинов ден. Преборих го, но след този случай не си позволявам да прекалявам с такива неща.

Kali_tod, оздравей пък тогава ще мислиш за килограмите. Със сигурност в този момент е по-важно да се оправиш. Успех   bouquet

Преди време някъде бях мернала рецептата на тези питки. До колкото си спомням се печаха направо върху скарата. По този начин се оребряваха. Но така и не опитах.

# 88
  • Пловдив
Който знае рецептата за тези питки,нека да я публикува направо тук в темата  Praynig

# 89
  • София
Който знае рецептата за тези питки,нека да я публикува направо тук в темата  Praynig

Момичета, за питките, които Баба ни носи на срещата в събота, тя ползва рецептата за хляб на Тумбето. Просто ги слага в единични мъфин-формички и затова става на малки питчици. Иначе хлябът си е "хрупкаво дюканско хлебче" на 3 стр. от рецептите на Тумба_Лумба.
Ето ТУК е днешната партида питки на любимата ни "баба" Bigbaba3  Heart Eyes

Благодаря за комплиментите и дано пожеланията ви да изглеждам все така, НЕ се сбъднат  Laughing...Защото моята цел за 2 номера по-малки дрехи е все още непостигната, и много искам да успея и да изглеждам още по-добре!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 12:29 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт