Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дорче, на следващата сбирка искам да се запознаем. Та моля те намери време да дойдеш Hug

ОК бре!, аз дебна в темата някой да обяви среща  newsm78

# 91
  • София
Слънчев ден, момичета   bouquet

Искам първо да честитя именния ден на не(Обикновенна). Да си жива и здрава, все така усмихната и слънчева. И нека светицата, чието име носиш, а то е прекрасно, да те закриля и помага - на теб и на цялото ти семейство  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник и на всички, които празнуват днес!  bouquet

Алис, знам че ще се пребориш. Видях те веднъж, ти не си оставяш "магарето в калта". Само дано проблемите, които си имала не се повтарят повече. Психиката ни играе много лоша шега, винаги и не само на теб. Цаката е да  я накараме да работи за нас  Wink Hug Исачето и Смайлис са ти дали чудесни съвети, те са невероятни - и двете, ей така трябва, като тях - сила, позитивизъм и упоритост  Hug Hug

Мира, мерси за кафенцето, а плюсовете ти ги отнасяш като "куцо пиле домат" дето казват - явно гена ти е такъв, да си слабичка. И организма ти съдейства с всички сили докато си на този режим.  Hug

Момичета, нормално е да има плюсове - ей какъв философ се извъдих  Joy - ама откакто мисля по този начин, не бързам, знам си целта и си я гоня бавно и методично ми е много по-лесно и приятно. Килцата се размърдаха и освен това съм сигурна, че и кожата ще се поприбере - имам напредък - с фитнеса и мазане стават работите, лекинко, но стават  Heart Eyes

Бързо оздравяване на болните и аз в това число  Laughing Болести, МС-та, що пък всичко накуп идва  newsm78

Усмихнат ден  на всички  Hug

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 13:34 от MariDi

# 92
!Честит имен ден не(Обикновенна)!
Желая ти много здраве на теб и на твоето семейство  и задържане на желаните резултати!

Честито на всички именници!

Бавно,но славно губя от сланинките си .Уж съм  в трета пък все се въртя около втора Вчера децата поръчали една огромна пица,направо да ти потекат .....,хапнах едно парче  пък кото ми стана тежко на стомаха,по скоро от притеснение ,но аз вече имам тренинг-напред-днеска плюс но после идва минус.Алис,пии,ще се преборите!Исаче,честита месечинка,ти си ми пътеводна звезда.
На всички поздрави и прегръдки! Hug

# 93
Ivllin, MariDi, благодаря ви за честитките! Hug
За излагациите, аз все забравям кога ми е имения ден, ама така поне съм изненадана! Mr. Green

# 94
Златенце, да си ми жива и здрава! newsm51
Дорче, ами аз като обявих среща и те започнаха да ми отказват една по една. Та сега чакам да кажат кога им е удобно. Хайде момичета. Пощата ми чака да си кажете кой уикенд ви е свободен. Нали целта е да се съберем повечко. Wink
Алис, на следващата среща те искам с всичките килца отгоре, ама те искам. Naughty Ами не съм те виждала от март месец и ми домъчня за теб. Hug
Тони, като дойдеш да донесеш една от онези малки сладки шапки с голямо цвете на тях. Ама гледай да е в розово, че на мойта буба якетата са в розово. Ще си платя естествено Mr. Green

# 95
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Ето ме и мен - завърнах се от една прекрасна, макар и мнооого кратичка почивка и бързам да си наваксам с кафенцето във вашата компания  Hug

Кантарът ми е без батерия, така че пораженията от четиридневното огалване ще се установи утре, евентуално..., ако ми стиска да се претегля  hahaha
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 96
Хей , Мимс - най-накрая се завърна !  Hug  Ама пускай сутрин с кафето и по едно чайче , за такива като мен , които не пият кафе сутрин , де .....  Whistling И най после ще си имаме меки козинки за гушкане вечер , че докато те нямаше , Вещи ни пускаше тук едни режимни водки за топлене вечер...  Laughing

Лек и успешен ден на всички  Hug

# 97
  • Лутаща се
Добре дошла, Мимс! Да знаеш, още ме е яд, че изпуснах срещата. Но много късно влязох него ден в сайта  Cry

Да ви се похваля/оплача......... Снощи правих еклери. Кремът стана превъзходен. Но сложих и жълтък, не само с белтъци. Стана един пухкав..........супер! Самите еклери обаче....докато се печаха се надигнаха, но като започна да изстива фурната се сплескаха и ......... до там. Видях зор да ги напълня. А и шприца ми се оказа, че е менте, не прави добър вакуум.
Днес по някое време ще ги опитам да видя поне на вкус дали съм ги докарала  hahaha

# 98
Добро утро,момичета!Мимс  Hug
Аз от вчера съм страшно хремава,а тази сутрин едва се надигнах от леглото.Явно лепнах някакъв вирус, то тия вихрушки дето вилняха това ще направят.Айде успешен ден ви пожелавам и по една  Hug за всички!

# 99
  • Бургас
Добро утро, красиви.
Днес от плюса са останали само 200гр, но от днес съм 5П дни и смятам, че се се разкарат набързо и те.
Мимсче, липсваш ша знаеш и за ден, два да те няма, се усеща осезаемо, но пък почивчица щом е имало, се радвам, че си релаксирала Hug
Арче я няма и нея, явно работата я е налегнала пак, ще чакам те  да пишеш как се държи кантарев, много си търпелива с него Grinning
не(Обикновена), честит имен ден на патерици  bouquet, жива, здрава и все така красива  bouquet.
Следя ти аз на теб линийката, ми добре ми се вижда, че вървят нещата, дано да е винаги така Peace
MariDi, аз ама хич не им се впрягам на плюсовете, както има минуси, така и те са в схемата, задържането също, аз да съм си режимна, пък не може да ми накривят шапката Grinning .
Ти бързо оздравявай, както и всички останали, да ви е за последно ей. Здрави и красиви ви искам! Hug
desitka*, благодаря за рецептите, ще спретна и аз такива хлебчета, даже усещам с какво ще си ги хапна, охааа.
с.м.н, плюса как е? Изпрати ли го да си ходи? Това с бъбреците, хмм.., хващай бутилката с вода, че не е майтап работа! Оздравявай и ти бързичко Hug
Скарлет, сигурна съм, че поне на вкус ще са много хубави Hug

# 100
Мира, от плюса имам още 0.300 гр.,не иска да си ходи ,но аз усещам ,че е от задържане на урина.Обяснявам си го с настинката,защото количеството което уринирам за целия ден е много малко иначе водичката си я пия, е не е 2л. събира ми се около литър за вчера специално , но като ми е зле нито ми се пие нито пък ми се яде.

# 101
  • Лутаща се
Скарлет, сигурна съм, че поне на вкус ще са много хубави Hug
Mira 1919, току що ги опитах - наистина са вкусни. Ама външният им вид  Rolling Eyes Confused ooooh! ooooh!
Мисля и дали да не опитам една стандартна рецепта, в която да заменя брашното с царевично нишесте. Само не знам в какво съотношение трябва да бъде. Ето я рецептата:
^^200гр. вода и 100гр. олио завират на котлона. Прибавят се наведнъж 10 с.л. брашно. Маха се тенджерата от котлона и се бърка докато сместа се отдели от стените на съда. Като се охлади се прибавят 1 по 1, 5 яйца. Хубаво се бърка докато се получи еднородна смес. В тавичка покрита с хартия се оформят малки кръгчета с помощта на лъжица. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса докато се зачервят.^^

Нека който разбира повече каже дали може да се направи. Няма да слагам олио, само с вода и вместо брашно да сложа нишесте. Но  колко, за да стане твърдо, да не трябва да се слага в силиконови форма, а да може да се пече направо в/у хартия?

Честно казано май няма как да стане

# 102
Здравейте,
Само наминавам с отчет: -2 за 3 дни. До 50 кг има още бая.....трици да изям.

# 103
От три дни ям и зеленчуци и съм в абсолютен застой,да не кажа,че съм на + с 0.500 гр ,хм .......... и при вас ли е така,аз знаех,че има забавяне във втора фаза,ама чак пак да качвам  newsm78

# 104
  • Варна
http://vbox7.com/play:4efaa31e0a

Показателно клипче...ето какво ни чака,ако не си контролираме прасенцето в нас!

Общи условия

Активация на акаунт