Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Току - що си спретнах абсолютно тъп номер, така че затъкавам чергата отново  Crossing Arms
               isache, ама аз и чайче раздавам бе, ама след кафето, че преди него нищо друго не ме вълнува  Blush Пък Вещи к`во ли разбира от пиене... вместо да ви сгрее с някое червено винце, ще ви мори с водка...
               skarlet71, ние до вчера си бяхме в близката на Елена околност - в Шилковци, страхотно местенце за почивка  Peace Ако питаш мен или си прави съвсем режимни, или си хапвай чат - пат по едно нормално еклерче, на теб все пак ти е позволено вече.
              с.м.н., да ти кажа, на ArhMih рецептата с "моржовите бивни" върши доста добра работа в борбата с хремата  Peace
              Mira 1919, имаше, имаше, при това в каква компания беше... А бе Tumba lumba си е Tumba lumba, няма какво да се коментира  Peace
               zoh, до де вдяна че не искаш да свалиш 50 кила, а да стигнеш до 50 килца бая се запених  hahaha Ама тъй то - дюкански мозък, със загладени гънки...  Blush
               petache, ако не прекаляваш с количеството на зеленчуците няма причина за безпокойство  Peace
               Kali_tod, горкота прасенце, хич и не ща да съм като него  hahaha Сигурно за това си слагам бисквитките на достъпно място  Joy
               Софиянки, май сте си спретнали супер срещичка...
               Тъй... този път се надявам да не разтъка пак кувертюрата и ще ви раздавам козинките, че да се гушваме всичките на топло...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 106
  • Лутаща се
Kali_todsmile3532 smile3532 smile3532, честно казано - дожаля ми за горкото прасенце. Ама пък е изобретателно де  Laughing

Мимс, аз мога да ям, но нали правя и за човека режимни сладкиши, та за това питах. Той кара някаква второ-трета фаза. Уж е на 3/3, но включи и плодове. Та за това вече не смъква кг, но поне ги запазва. Успя да смъкне от 130 на 113 и до там.  #Cussing out

Тези еклери, които направих станаха вкусни, ама нещо явно ги прецаках - надуха се, но после спаднаха и пълненето им беше трудна задача.

А това Шилковци не го бях и чувала, но разгледах снимки в нета. Изглежда страхотно. Другото лято ще се разходя до там. Това лято ходихме до Влайчевци, но след всичките мухи, които ме ядоха там повече няма да стъпя.

# 107
  • Пловдив
     Вещи к`во ли разбира от пиене... вместо да ви сгрее с някое червено винце, ще ви мори с водка...

Веднага си вземам бележка и ви стоплям с червено винце лайт  Mr. Green

# 108
                   Добро утро  Hug
               Ама ми е странно като съм започнала работната седмица в сряда... Което не пречи да ми се пие кафе  Laughing

skarlet71, наистина е страхотно и мястото е добре поддържано. Като ми остане време ще сваля и снимките от апарата.
               Вещи, това вече е друго нещо, пък и количеството си го бива  Wink
               Днес лунната фаза съвпада с П четвъртъка на трето- и четвъртофазничките, бая риба ще олети  hahaha
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 109
        Днес лунната фаза съвпада с П четвъртъка на трето- и четвъртофазничките, бая риба ще олети  hahaha

smile3521   Пу за мен печена скумрия...

# 110
  • Лутаща се
Днес голямо затишие тук  newsm78
Аз отивам да купувам скумрията и да я размразявам. А и дъщеря ми се прибира днес, та ще й готвя разни вкусотии нережимни  ooooh!

# 111
                   Добра ви вечер  Hug
               Лелеее, за малко да си отговоря сама на сутрешния пост  ooooh! Къде се загубихте всички!?
               veroni76, аз пък заложих на хек, ама "служебен"..., та едва ли е бил много режимен  Blush То ще си проличи.
               skarlet71, само не ги нападай без задръжки, нережимните вкусотии  Wink
               То... като гледам тази вечер и козинките няма кой да ги гушка, ама аз до ви ги предложа все пак  Laughing

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 112
Ето ме и мен да гушкам козинките. Тази вечер няма да се спи добре, та за това ще гледаме да си легнем рано. Бейби се разболя, а когато има хрема е пълна мъка. Доста трудно се диша със запушен нос и палец в устата hahaha Ама как да й го обесня това. Да изплюе палеца и да диша през устата Wink
Днес си хапнах скумрията, пийнах водицата, пък дано и луната помага... Whistling

# 113
  • Варна
Доста трудно се диша със запушен нос и палец в устата hahaha Ама как да й го обесня това.

Joy Joy Joy Верче,ти ме развесели направо!Ами... newsm78,трудничко си е като се замисли човек.Аз тези дни почти не спях заради хремата,а ако си напъхам и палеца в устата... Sick
Бързо оздравяване на малката желая! Hug

# 114
  • Лутаща се
veroni76, дано бързо оздравее беба, че като си те представя пак спяща на пода до леглото й............ тръпки ме побиват от студ. 

И аз си хапнах скумрийката. Малко късничко, но докато сколасам.......
Нережимните ми манджи все пак се получиха режимни. Да му се не види, отвикнала съм да готвя другояче. Правих супа топчета. Но без олио, защото каймата си пусна мазнинка. И се оказа, че нямам истинско фиде и пак сложих ръжени спагети вместо него. Така че утре и аз ще си хапна от нея  Mr. Green
И милинки правих, и рулце   chef
Не очаквам кой знае какви резултати от днешният лунен П ден, защото съм във вихъра на МЦ  hahaha Утре ще видя г-н Кантарев какво ще каже по въпроса  Simple Smile
Сега изчезвам в банята, че мириша на риба от километри.
Лека ви нощ  Hug

# 115
  • Бургас
Oх, набързо да се разпиша и аз.
Режимна, килограми 68 твърдо, който не яде като мен, да не чака минуси.
Не ям, защото спешно започнах работа, ама съвсем друга и не моята си, но много интересна и напълно непозната за мен, пак предизвикателства, много обичам.
Сега съм се заела с един пипер, че ме чака правене на лютеница в събота, та си помагам с чушкопека, ще си отделя режимна част и за мен Mr. Green
Верони, Кали Тод, бързо да отминават болестите и да ви забравят, вас и всички около вас.
Лека момичета, утре ще се опитам да изчета темичката!
Гушки на всички Hug Hug Hug

# 116
Тююююю, да му се не види! ooooh! Всички сте фурии в кухнята, само аз съм вечната издънка! Mr. Green
Вчера се пробвах да сътворя прочутия дюкански Браунис... Rolling Eyes Пълен провал. Вместо какао, реших да сложа нес-кафе, че по-режимно - резултата беше страшен горчиляк, `щото май се олях с количеството, забравих щипката сода и докато беше във фурната беше пухкав и надут, ама като извадих се спихна и замяза на подметка. Crazy
Ама изядох част от него, докато размишлявах що аджаба не ми се получи! Mr. Green
Другата част стои в хладилника и надвечер ще проверя става ли за ядене след престояване.
Хич ме няма в това готвене и т`ва е! Thinking

# 117
                   Добро утро  Hug
            Обичам да е петък, дори когато в събота не предстои среща. Хайде да се усмихнем и да пием кафе  Simple Smile

Ако пък някой иска нещо друго - да ви вземе от тук  Wink
               И като съм започнала... да продължа с протеинчетата, петък е все пак...
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 118
Добро утро! Туй луната + риба е хубаво нещо и веднага изхвърля водата. Килцата днес са 62,550 кг. Та днес съм с половин килце надолеее. Wink Кантара е по благосклонен към мен, откакто минах на естроген.  Thinking
Скарлет, то аз вчера предведливо си постлах един стар юрган и една олекотена до леглото на малката, ама тя пък беше милостива към нас с баща й Laughing
Златенце, то и при мен е надуто във фурната, пък после се посплесква... Ама аз не му прощавам, деля го според дозата и го онищожавам hahaha
А сега да споделя нещо с вас. Обхвана ме голЕма завист, че другите се захраниха добре, пък аз не посмях заради хормоните. Падна ми пердето, дето се вика. Реших по смело да си вкарам нишестени храни. Вече в супите си слагам по малко пълнозърнести спагети. Всеки ден ям режимен сладкиш с едина лъжица царевично нишесте. Резултатът е намаляне на килограмите. Но пък сега ям по малко от преди Thinking, което е добре естествено. Правих на домашните баница, а на мен си направих в една много малка тавичка само корите и заливката ми беше от едно яйце, извара и малко газирана вода. Та и без мазнина ставаше за ядене.

# 119
  • Лутаща се
И аз бях на печена на тиган скумрия, но както обикновено по време на МЦ Кантарев не мърда особено много. Вчера сутринта показа 64,500, тази сутрин показа 63,700. Което е почти с 1 кг. повече от обичайното ми напоследък тегло. Но си знам на какво се дължи и не се шашкам. След 2-3 дни ще съм ОК.  Mr. Green

veroni76, спокойно би могла да хапнеш и от това, което си правила за домашните. Едно парче би било нормално и безпроблемно. Самата ти казваш, че от както си вкарала повече нишестени отслабваш. Така е, организмът свиква. Така че, спокойно - действай. Не може безкрайно да се виси във втора + фаза.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт