Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!Аз започвам от днес режима отново....опитах тези дни,но вкъщи се прибра цялото семейство от пътуване и много гости и просто не стана. Sad Днес започвам отново и надявам се да имам резултат в най0скоро време.Приятен ден на всички! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 616
Добро утро!Аз започвам от днес режима отново....опитах тези дни,но вкъщи се прибра цялото семейство от пътуване и много гости и просто не стана. Sad

Не се отказвай, но поводи да си заобиколена от нережимности винаги ще има  Naughty  Peace

# 617
  • Лутаща се
Хах, тоооооооооолкова отдавна не съм използвала брашно.
Хванах се да готвя една манджа за мъжО, със сос, който трябваше да сгъстявам. Отварям си кутията с брашното и........вътре пълно с пеперуди  #Crazy Joy Joy

# 618
Хах, тоооооооооолкова отдавна не съм използвала брашно.
Хванах се да готвя една манджа за мъжО, със сос, който трябваше да сгъстявам. Отварям си кутията с брашното и........вътре пълно с пеперуди  #Crazy Joy Joy
хахахаха ,аз пък си купих една пушена скумрия и така гладна и се бех наточила , бъркам в хладилника и скумрия-дуки  Angry А тоя моя си я извадил и си я хапва едно хубаво............

# 619
Здравейте момичета, Hug
аз отдавна не съм се записвала, но ви чета всеки ден.
Честито на всички с минуси, а болните дечица бързо да оздравяват. Heart Eyes
Ни с мъжа ми сме строго режимни, никакви прегрешения, даже вчера на задушница успяхме да игнорираме вареното жито, което и двамата обожаваме. Вчера се сдобихме с нов кантар - електорен, уж да мери по верно. Не че стария не мереше, ама ей така, за да си повдигнем стимула за режима, новия показва всеки свалени 100 грама, а това си е баш стимулиране на духа и волята.
Днес ни е 7 ден от първа фаза и сваланети келограми за мен са 3 (за сега), а за него 4 кг. От утре ще започнем ПЗ и мисля да редуваме 5/5 за сега, а после може да сменим с 4П/3ПЗ.
Имам един въпрос относно пахването на тиквата, не тиквичките, може ли котаго сме на ПЗ да я ползваме, печена или варена или като супа? В книгата на Дюки не я срещнах, на първа страничка също не я видях, има я само в рецептите, първия път когато правех диетата не не ми беше включена в менютата, защото много не я обичах, но сега си хапвах преди режима, та въпросъ ми е може ли? Да не би да е позволена чак в трета фаза? newsm78
Искам да ви почерпя кой с каквото си пожелае, нооооо да е в рамките на режима, защото днес малката госпожица става на 5 месеца.
За сега лек и спорен ден изпълнен с минуси.

Боже линийката ми нещо се е побъркала hahaha Сега я оправих, но утре ще се актуализира  hahaha

# 620
Здрасти пак! Сутринта бързах и само поясних броя на картофените резечета. hahaha Спомням си един от постовете на Николекса/ ако ни четеш пиши ни как си/. Протеините трябва да са колкото два юмрука, зеленчуците колкото един, а въглехидратите една шепичка. Та за това и аз наблегнах на пръжолките. Това като схема за ядене е хубаво за четвъртофазничките!!! Да не ме разбере някой погрешно. Аз отдавна си минах моята трета фаза, ама за мен четвърта винаги ще е трета плюс. Приготвям си режимни ястия. Ползвам само мазнината от месцето. За мен олиото е табу. Ям си салатите само с оцет. Дори отбягвам да ги соля. На шопската салата изварата ми върши чудесна работа. След снощната гала днес кантара пак беше под 62 кг. Това е добре, не бих искала да се чувствам гузно. И без това галите ми са по веднъж-два пъти в месеца. Без повод ми се струва излишно да ям нережимни ястия.
skarlet71, ами то тъй става... Аз например редовно забравям да слагам хляб на масата hahaha
Christinn, какво значи да почваш наново. Няма такова нещо. Продължаваш схемата си. Ако имаш задържане, а такова със сигурност ще имаш след прегрешения, ще го преодолееш. Не е нужно да правиш пак първа фаза.
desislava_87, слагаш им на гостите нережимни ястия. На теб сервираш режимно и толкова. Криеш другото. Извиняваш им се, че те могат да ядат твоята храна, но ти не можеш тяхната и ще останеш гладна Naughty Аз като не искам да си давам от моите сладкиши натъртвам, че са от трици. Всички бягат като дявол от тамян. Пък аз си хапвам сладко и съм доволна Whistling
isache,дано се оправите бързо. И моята кифличка тази сутрин беше с провиснало носле Sad Тъкмо предната седмица я приучвахме на яслата да спи там... Сега пак ще дръпнем на зад. Лошото е, че ще стане време да се върна на работа другия месец, а ние не сме се адаптирали хубаво още.

Точно това правя от първия ден на режима и всичко записвам. Писала съм го многократно. Благодарение на това знам коя храна как се отразява на организма ми.

smile3521 И аз така...

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 13:58 от veroni76

# 621
  • София
veroni76 Нищо не ги плаши мила...  Joy няма трици няма нищо,толкова нережимна храна остана ,а от моята помен няма,....  Joy Joy после някой да каже ,че диетата ми била "УЖАСНА,ИЗМЪЧВАЩА И ИЗТОЩИТЕЛНА" Е КАК ДА ПОВЯРВАМ.... Crazy Crazy

# 622
Здравейте !! И аз вече си влизам в ритъм , и да кажа че за 3 дни прегрешени си върнах 2 кг . Сама съм си виновна ... Cry Само минусчета желая на всички ..  bouquet Simple Smile

# 623
Здравейте. Искам да питам може ли да ям в П дните пилешка кавърма- от пилешки  гърдички + лук и морков. Зеленчуците не са много, но все пак не ми се ще още от начало да тръгвам  с прегрешенията.
 Embarassed

# 624
Здравейте и от мен:) от събота съм във втора фаза и ще я редувам 3 от 3,а през първата имам - 2,700кг,незнам защо толкова малко ама пак е нещо.Според калкулатора на дюки трябва да съм 60кг пък аз искам 55 Rolling Eyes реших,че няма да се меря на кантара повече,ще се измервам само със сантиметъра и когато ханша ми стане 95см,значи съм ок както ми беше преди и тогава ще се кача да отчета и килограми,защото и друг път ми се е случвало,по дрехите виждам ,че съм отслабнала,а кантара не показва кой знае колко,затова сега така реших:)

# 625
Не,аз вчера започнах,така,че нищо още няма,никакви процеси. Grinning Днес спазвам всичко и имам огромно желание да отслабна малко.По интересно е като чета коментарите ви и знам,че не само аз се тормозя.След малко ще вечерям кисело мляко,верея си купих с овесени трици,много обичам.Пожелавам ви приятна вечер,благодаря за отговорите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 626
Здравейте. Искам да питам може ли да ям в П дните пилешка кавърма- от пилешки  гърдички + лук и морков. Зеленчуците не са много, но все пак не ми се ще още от начало да тръгвам  с прегрешенията.
 Embarassed

iva.vt според мен колкото и да са малко морковите недей да си позволяваш. Може да ги направиш само с лук и то не много, но нека и по-старшите да кажат.
Ние сега с мъжо ще приготвяме за вечеря пилешки дробчета на фурна, рецептата я гепихме от линковете на първа страница (много са ми полезни, когато зацикля с идеи, благодаря закоето   bouquet)

Christinn успех, стискам палци. Peace

# 627
Мария,честита месечинка на малката,да е жива и здрава  bouquet
Аз за вечеря ще похапвам салата от зеле с репички и пилешка пържолка:)

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 22:05 от aniani139

# 628
каде да намеря рецептите на дюкан? една приятелка ми направи една много вкусна ..незнам какво беше то4но де..маи пала4инка..ох от тогава търся рецептата за да си направя и аз..доколкото знам сложи 6 супени лъжици трици+ яйца+сирене натрошено..ох и до там.не си спомням.снапражи сместа сложи я да се пе4е и така...ако някои се се6та моля ,да каже рецептата.лигите ми не спират да текат ммммммммм Simple Smile

# 629
Здравей Вики:) аз моята палачинка я правя като разбия 2 яйца и прибавя 3с.л. трици и в тефлонов тиган,а като плънка след това си слагам дюканско сиренце или извара.Иначе като сложа изварата при сместта и ми се троши нещо.Пробвай дано ти хареса,а рецепти има в изобилие на първата страничка на темата,написани от нашите опитни кулинарни дюканки:)

Общи условия

Активация на акаунт