Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
woman555, какво лошо има да сваляш навсякъде? В началото и на мен ми беше странно. Мислех си, че ще сваля само от проблемния корем. Но Naughty оказа се, че той най-подир поддаде. Започнах режима на 24 януари и това, че са ми отслабнали прасците през май месец не ме впечатли. Но като дойде зимата и си обух ботушите с удоволствие забелязах, че вече не само лесно ги закопчавам, ами и клинът ми влиза в тях. Grinning
dory77, аз бях зациклила 45 дни на 65 кг. и пак тръгнаха надолу. Що така си се изложила трите дни Thinking Нережимностите чак в трета на Гала-обяд или вечеря. Naughty
polikz, нема се плашиш, всички сме тука. Някои седят на балкона като Жулиета hahaha, ама и те са тук. Който има желание, пише.
petache, калкулаторът е мнооого верен. Та ако не сваляш кой знае колко, да знаеш, че си под минимума. За това в него са посочени възраст, раждания, най-високо тегло, най-дълго задържано тегло и т.н. Напр. на мен ми дава 64 кг. Аз съм на 35 г. и два пъти съм раждала. Освен това най-дълго задържаното ми тегло е 70 кг. Еми не мога да очаквам да стана отнова 54 кг., както когато бях на 20 г. Все пак трябва и да сме реалисти Peace

Днес имах гала-вечеря. Ядох салата без олио, 2 св.пръжоли, 5 пържени картофа и 1 еклер. Татко ми предложи още еклери, но...му отговорих че ми е позволено от всичко само по веднъж!!! Коремът ми се бунтува нещо от нережимните храни. Гледай ти какво нещо е като свикнеш само на режимна храна Thinking

# 601
  • Лутаща се
polikz, понякога нямаме настроение за пишем, или пък време. Друг път просто няма какво......
И аз съм се чувствала, че все едно ме няма. Не е проблем, това чувство отминава.

При мен режимът си върви нормално. Тази сутрин Кантарев показа 62.400, така че всичко си е ОК.

Преди малко пък дойдоха едни хора чак от Сф да вземат едното ми малко кученце. Честно казано се шашнах  Shocked - да минат 500 км само за едно куче!?!? Но хора всякакви. Сега ми остана само една малка сладуранка, дано и за нея се намери дом.

# 602
  • София :(
                     Добра ви вечер  Hug
               polikz, не си сама, душо, но явно е до темперамент  Wink Ти си пиши, все ще се намери кой да прочете и да отрази  Peace Къде е пък тая толкова дълбока провинция, дето хем има интернет,, хем спокойствие? Казвай да идвам и аз там, че аман от градища  ooooh!
               tqna, чакай да те  Hug, че рядко се появяваш.
               Mira 1919, за теб винаги - малко  соленички и разбира се сладички...
                А и една - две за "галуващи" третофазнички  Wink Е, не ги докарвам на вид като тези на bigbaba3, ама иначе са си супер   Yum Половинеят даже омете вече част от нережимните.
              petache, сигурно не бъркаш, просто Дюки ни казва кое е теглото, което можем да поддържаме без усилия и лишения, само дето за мен не е познал, а не това, което ни се иска на нас  Peace
              Christinn, нямаш я, защото не четеш   Crossing Arms На първа страница има линк, можеш да си я изтетеглиш. И много неща да разбереш, но... само ако почетеш  Peace
              dory77, не ми се размятат днес тигани, така че... добре дошла и си продължавай по избраната схема, но се подготви за дълго задържане, че и за драстични плюсове след прегрешенията. ГГЗ, какво да се прави - сама си си виновна.
              tunata, ма то не е лошо да си говорим сами, бре, поне е сигурно, че си говорим с интелигентен човек  Wink hahaha Hug И не я закачай косата, че и без това след някоя - друга седмица без мазнини, ще започнеш да питаш как да я запазиш върху главата си  Peace
               polikz, luss, темата не е чат, ако искате да си бъбрите двете - има ЛС, скайп и какво ли не друго, да не товарим излишно Вещи, която и без нашите чевръсти пръсти си има достатъчно ангажименти  Peace
               woman555, хубаво се следиш на мерки и теглилки, но... не се вторачвай в тях. Опитвай се да превъзпитаваш хранителните си навици, вкусовете си, защото свалянето на кила и сантиметри е лесната част  Peace
               veroni76, цели пет картофа!? Че те сигурно отиват към 2 кила бе  Shocked
               Я, тази вечер сте ми дали добър мат`риал, хубава черга се получи... Да ви раздавам сега и по някоя козинка и да изчезвам, че ме чака човек на легло  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 22:09 от mimensita

# 603
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ха добър ви  вечер! Simple Smile
Днес  ми е втори П +З.
Сутринта  си  ометох   една режимна палачинка с течен  шоколад, на обяд-  три яйца по панагюрски и   малко  салата  от  маруля. Към пет следобяд  изядох една пилешка  супа/ мно-о-о-ого  редичка, бе Sad, след три часа пак огладнях Embarassed/
Преди около  час, когато приспах детето, изядох още  една  супа + малка салата  зеле  с копър  и  малко  от вълшебния ромов крем на  Тумба - Лумба. Чувствам   се  попреяла Embarassed

Мимс, на клизма  бих се подложила  само ако  тръгна  да умирам Naughty Веднъж през живота си преживях това  чудо  и умрях  от  неудобство, та  оттогава   от самата  дума  ме побиват ситни   тръпки от ужас Crossing Arms Иначе, признавам, тя е перфектното   решение  на  проблеми от този тип, но аз съм си мазохист ...Така или иначе, проблемът с двете нули при мен засега  е решен.  ТРи  чаши  топла вода  на гладно  тази сутрин  и вчерашните  зеленчуци   дадоха  резултат.
Ще се  метна   на Кантарев  като  ми  минат 10-тте дни ПЗ и П. СТрах ме е  да се тегля,  какво  да правя.  Чувствам се гадно като  помисля, че    кантарът , ако не е благосклонен, може  лесно  да се  демотивирам.
А аз, така или иначе, не прегрешавам.
На момичетата, които  задържат- споко ...и нас, новаците, това ни чака  в някакъв светъл миг.До  лятото и   до  моренцето има време. Laughing
Айде, лека от мен...то се е видяло, че все по  късни  доби  ще се разписвам...

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 22:54 от Бронте

# 604
  • Лутаща се
Бронте , а течният шоколад режимен ли беше?  Rolling Eyes 

# 605
благодаря,че ми отговори,mimensita  Simple Smile

# 606
  • Испания
...Така или иначе, проблемът с двете нули при мен засега  е решен.  ТРи  чаши  топла вода  на гладно  тази сутрин  и вчерашните  зеленчуци   дадоха  резултат.
...

За което, честито! Дано вече да нямаш подобни проблеми!  Hug

Ще се  метна   на Кантарев  като  ми  минат 10-тте дни ПЗ и П. СТрах ме е  да се тегля,  какво  да правя.  Чувствам се гадно като  помисля, че    кантарът , ако не е благосклонен, може  лесно  да се  демотивирам.

Цитирам дословно:

Мерете се често, особено през първите три дни. Резултатите се менят с всеки изминал час. Впрочем запазете навика си да се мерите всеки ден в живота ви, защото, ако кантарът е враг на пълнеещия, той е приятел и награда за отслабващия и всяка загуба на килограми, дори най-малката, е най-доброто стимулиращо средство.

Точно това правя от първия ден на режима и всичко записвам. Писала съм го многократно. Благодарение на това знам коя храна как се отразява на организма ми.

# 607
Сега никак не мога да се наканя да започна. Иска ми се да сваля 5-7 кила.... Може и повечко, защото свърши ли диетката веднага се качват 1-2 килца, които се задържат дълго. (Поне при мен е така)
Момичета, знам, че ще успеете. Режимът е страхотен!!! Познавам 2 момичета , които свалили  30 и 40 кила!!! Бяхме заедно преди години на режима. Като едната от тях сега е на 50!!! Значи беше на 46 като направи дюканския режим!!!

Добро утро  Hug
Лус , много странно говориш за режима в минало време  Thinking  Това си е доживотен режим и няма "... свърши ли диетката..." .....
И моя малчо пак е болен  Confused Sad  Вчера имаше и температура и тази ужасна кашлица.... аз пак цялата се бях свила на топка от притеснение / и сто деца да имам , май пак ще съм така /  и съответно днес кантара е пак надолу при нормален третофазен ден - вчера сутринта бях 56,9кг , а тази сутрин 56,3кг..... Писна ми от тези болести и ми е много тежко , когато се мъчи така малкия , но споделям мнението на Мира , че така децата си изграждат имунитет , защото сега и баткото много рядко боледува / Слава Богу  Praynig /

# 608
Добро утро!
Мимс, 5 резенчета трябваше да напиша, пък то излезе все едно за цял отбор hahaha Най голямото беше колкото кутрето ми и съм много горда, че само толкова хапнах. Не съм яла пържени картофи от нова година Mr. Green

# 609
Добро утро!
Аз също се тегля и меря всеки ден - сутрин преди триците и кафето и Бронте, това ми действа мноооого мотивиращо, защото всеки ден виждам разликата, а това е мечтата на всяка дебелана.
isache, пожелавам бързо оздравяване на малчо и не се притеснявай - децата са много по-силни и издръжливи от нас. Всичко ще се оправи!
На всички пожелавам приятна и отслабваща неделя!

# 610
  • София :(
                   Добро утро  Hug
                Ей, много ме е яд като се оцъкля по никое време в неделя, ама на - редовно се случва. Хайде да пием по кафе и да се затварям в кухнята...

Бронте, че що я правиш редичка супата, моите като престоят малко и стават като каша, че то вътре трици ли няма, зеленчуци ли, пък за яйцата да не говорим... И да се теглиш, ей  Naughty Вярно, че ще има и дни, когато Кантарев не помръдва или пък мърда в нежелана посока, но трябва да си създадеш навик да се срещаш с него всеки ден от близо  Peace
                 isache,  Hug, за теб и за малчо и бързо да оздравява  Praynig
                 veroni76, знам си аз, че не са били пет картофа, ама нали съм си драка  Wink hahaha
                А, не става така - повече тричави мъфини няма да правя - ометох си двата, които ми се полагат и... даже не разбрах, че съм яла  Sad Май от рано ще нападам рибената чорбичка  Rolling Eyes
                      Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 611
Добро утро!Благодаря за разяснението за калкулатора,но ще се напъна да съм малко под 60 кг Simple SmileДнес минус няма ,в застой,че даже и след закуската ме върна с 2 кг назад ....НО всичко си има обяснение и то е пред МЦ.
isache,Абсолютно знам какво ти е!Малкия ми беше пред пмевмония с ужасна кашлица цяла седмица,а като за капак вчера и сестра му вдигна температура и аз се разболявам и вече нерви ми не издържат Sad Успех и бързо да се оправяте Hug

# 612
  • Испания
Добро ви утро!  Hug

Исаче, да оздравява бързо детенцето ти!  Hug Чудя им се на испанците, но те изобщо не се шашкат, като им се разболеят децата. Оцъклях се, когато моя приятелка, която е медицинска сестра, с хрема и кашлица целуваше внучката си, която беше на месеци.  Shocked Аз започвах да й приказвам как ние дори маски си слагаме /поне в моята къща беше така/, отделяме си чаша, прибори, за да не заразим децата. А тя все ми казва: децата така изграждат имунитет.  newsm78

Добро утро!
Аз също се тегля и меря всеки ден - сутрин преди триците и кафето и Бронте, това ми действа мноооого мотивиращо, защото всеки ден виждам разликата, а това е мечтата на всяка дебелана.

Голям кеф е, нали?  Hug Минусите много ме мотивираха, а плюсовете /без да имам нарушения/ ме амбицираха още повече.

Мимсче,  Hug аз заради това не си правя мъфини. Правих няколко пъти, но с две изобщо не се наяждам. Виж, като си направя попарката на Мастърчето  Hug, цялата ми идва много. Изяждам половината към 8 часа /с малко сол и червен пипер/ и в 11 часа - другата половина с подсладител и канела.

petache, скорошно оздравяване на дечицата ти!  Hug

# 613
И аз като mimensita се оцъклих рано рано  Wink Така че се черпя с нейното кафенце, хапвам триците и ще хващам нанякъде  Simple Smile
veroni76, много се радвам, че ме помниш  Hug
Наистина голямо притеснение си беше, но ние ходим много рядко и за по 1 вечер, така че нагласям си да ми е Гала и всичко си е ок  Wink.Стриктна съм аз с режима и не се давам лесно  Laughing
Браво за галата!Справяш се чудесно   bouquet

# 614
  • София
Здравейте момичета....

Липсвахте ми,имахме малко гости 2-3 дни ...толкова гласене в нас за вечеря и какво ли не,накрая всички ядоха от моята храна  Cry и крема ми изядоха на вичкото отгоре,с толкова любов да го бях правила и така му се точиххх....за мен не остана... трябва да сложа няколко снимчици вече
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт