Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, откъде да купя обезмаслено мляко на прах и обезмаслено какао? Толкова гледах в Кауфланд, Фантастико, не намирам такива продукти... Hug

# 721
  • Лутаща се
ragdoll, шарлотата изглежда перфектно! Браво на теб! Насълзиха ми се зъбите чак, така ми се прияде  Joy
Моля те, дай рецепта или линк на лични.

# 722
  • Пловдив

обядвах  с две пилешки кюфтета  на скара

Тези пилешки кюфтета си ги смели изпече в къщи?

# 723
  • София
момичета,ако искате ме убийте...ама ...ъъъъ....

какво кисело мляко и извара купувате...явно купувам не това ,което трябва и си задържам яко ...  Cry Thinking

""Верея, Май дей Фитнес, Фибела"" това видях на първа страница,но само за прясното мляко ли се отнася...аз си взимам герма и съм тотално разочарована   newsm45 smile3507 smile3516 smile3511

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:43 от desislava_87

# 724
 Simple SmileАз кисело мляко си купувам ''Верея''- 0,1 ;прясно мляко   ''Фитнес''-0,1  тези са с най-ниско и ми харесват,особено прясното мляко е хубаво,аз по принцип не обичам мляко

# 725
ragdoll благодаря ти Hug,може ли и аз да замоля за рецептата за шарлотата плиис Laughing

# 726
Момичета, откъде да купя обезмаслено мляко на прах и обезмаслено какао? Толкова гледах в Кауфланд, Фантастико, не намирам такива продукти... Hug

http://www.radikom-bg.com/index.php?option=com_content&task= … 43&Itemid=145

Ето такова има в Кауфланд.Намирам го точно зад щанда със сирената. Peace

# 727
Обезмаслено сухо мляко има в Метро, не помня каква марка беше... 500гр. и 1кг. опаковки, цената на 1кг беше 13-14лв. Това в Кауфланд е 1,5% 250гр. към 3лв. Обезмаслено какао в България аз лично не открих... най-малко масленото е на др. Йоткер 11% масленост, кафява опаковка с шоколадов браун като рисунка, цената е 80-90ст. Преди съм го ползвала, но рядко и с мярка... всеки сам си преценява! Сега ползвам какао с 3% масленост, но ми го донесоха от Германия.

# 728
  • София
Е, супер сте, Сисссс и GalaEluard, много мерси! Да, аз на Йоткер го четох, но прецених, че е високомаслено, затова досега слагах нес кафе, но не на всичко е удачно.  Hug

# 729
Честито на всички именници! skarlet71, да ти е жив и здрав мъжо! ArhMih, и ти поздрави тати и сестричката си! Да им е и живо и здраво името!
Аз за жалост няма да мога да присъствам на нито една от срещите, нооооооо се надявам поне да направите снимки момичета!
И... да се похваля: днес се разделих успешно и безвъзвратно с цели 10,6кг мас!!!! newsm44 Представете си 10кг мас в една кофа! Радвам се че вече не са в мен!
Бронте, само на едно място видях да пишеш, че си изпила 0,5л вода. А по колко пиеш за цял ден?
За проблемите с WC аз използвам таблетки Сена (по-удобни са ми от чая) и резултата е налице всяка сутрин.
Някой питаше за хапчета за апетит - аз ползвах такива преди време по лекарско предписание и резултата беше свалени, но и бързо възстановени кг и много неприятен запек.
Айде, аз отивам да отслабвам в кухнята. Пожелавам го и на вас Hug

# 730
  • Пловдив
Само за заплитане на червата не бях чувала да се получава вследствие на Дюкан  ooooh!

http://prodavalnik.com/forum-x/p27804

# 731
Хехе...Вещи.... Joy Joy Joy
Не знам какво да кажа просто...То бива простотия,мА чак пък толкова.... ooooh!

# 732
polikz,браво,супер...Simple Smile

# 733
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Опитва де са ме повлече работата в спирала, но... не и се давам пък  Crossing Arms Щом и днес, на пук на лудницата, успях геройски да празнувам... Е, нямах време покрай задачките и купона да чета, но сега ще си наваксам  Wink
               aniani139, браво  Peace Ама... чак след три дни ле ще пишеш пак, то това е много дълго време...
               maikinatatihahaha, колко познато ми звучи това с хавлията... Аз даже в най-дебелия си период бях обсебила тази на половинката, че е няколко размера по-голяма, ама и тя зорлян ме обгръщаше  Blush
               Бронте, за хасковлийки не се сещам от тригодишния си дюкански стаж  newsm78 Освен да си създаваш сама дружина  Wink
               skarlet71, да ти е жив и здрав мъжО и много да те слуша  Peace а на теб честита месечинка   bouquet
               mbm-Maria, поздравления за двама ви с половинката, добре се справяте  Peace
               bi_bi, ще те чакаме  Hug Кола лайт е с аспартам, който НЕ подлежи на термична обработка  Naughty Колкото до соевия сос, аз от време оно си ползвам режимен, без захар. Обезмаслени, обезмаслени... колко да са обезмаслени - какао под 11% по нашите земи нЕма, мляко съм срещала и 0.1%, но масовото е 1.5% и ги има почти във всяка по-голяма верига.
               Lykrecia, дай им тук съдържанието на тези екстри - обезмасленото топено сирене и зехтина лайт, да ги разнищим порядъчно и да отсечем дали ги бива или не. Подозирам, че не стават за режимни храни, но пък знам ли... може и да се са появили далновидни производители по нашите земи...  Rolling Eyes
                ArhMih, стига работи, душо, от работа само гърбица можеш си докара  ooooh! Кой ли го казва... от 7 сабалям до 18 вечерта се правих на работна, ама акъли раздавам  Crazy
                desislava_87, сакън  Naughty Хапвай протеини и ще ти мине. То ще да е от Луната, като я гледам каква се е оцъклила... За прясно мляко не мога да ти дам акъл, такова купувам по литър на месец и основно го ползвам за хляба на половинката, но кисело..., кисело си купувам основно 2%, от много дълго време насам и то основно  Мидея, Мизия милк и Clever, останалите не са ми вкусни, пък и... що за кисело мляко е това, което издържа по три седмици извън хладилника...  Rolling Eyes
                seveneleven, или си си сменила ника, или преди година и половина хич и не си се разписвала при над, защото аз не те помня..., но това не пречи да си добре дошла  Peace
                 ragdoll, няма да се разберем така с теб  Crossing Arms Като публикуваш снимки на такива екстри, публикуваш и рецептата, няма ти да ядеш, а ние да точим лиги пред монитора...
                 Сисссс, в кой точно Кауфланд обаче  Crossing Arms Heart Eyes
                 GalaEluard, е браво на тебе  Crossing ArmsАз ли да те уча как се процедира като имаш такива режимни попадения!? Биеш тупана в темата; събираш поръчки; раздаваш номер на банковата сметка; поръчваш промишлено количество и разпращаш с курирер, не да ни дразниш след свършен факт. А ма ха  Thinking
                 ЗлаВещица, много си изостанала, мила, мнооого... То заплитането на червата е просто бял кахър, ами изглаждането на мозъчните гънки!? Хеле пък на тези, дето си ги нямат по рождение... Колко мъка има по този свят, Боже..., пък колко простотия...  ooooh!
                  Ооо, ама аз ви насмогнах, бре, да не повярвам чак   Shocked
                  Обаче... освен имен ден на много хубави хора, днес е празник и на българската полиция, та... ако си имате в къщи такива празнуващи не забравяйте да ги поздравите  Peace
                  Аз вместо със сладкиш, ще ви почерпя, както обикновено с козинки, от тях поне не се пълнее  Wink и ще отмърквам, че досадника ще се разсвири съвсем скоро  Cry

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 734
skarlet71 - искам да те поздравя за волята , за търпението ... На твое място много жени биха се отказали , но си упорита , за което наистина те аплодирам !
Благодаря ти! Но какво ми е на мястото, не разбрах....  newsm78
Имам предвид , че не си сваляла на месец по 5-6кг както всички реват , че искат да свалят ... и въпреки това не си се отказала =) Аз на твое място не знам дали бих издържала , за това те поздравявам !
Аз хапнах мнооого добре за вечеря ... и вече мога да умра някъде =))) Ходих и на аеробика - беше ми ужасно мъчно ... но за това друг път =)
Лека вечер от мен и мнооого минуси =) !  

Общи условия

Активация на акаунт