Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
mbm-maria , благодаря ти! А за рецептата за палачинката  Grinning аз вчера я преписах от книгата на братовчедка ми,но я забравих в колата.Утре ще ти я напиша Simple Smile Simple Smile

# 631
незнам оба4е дали беше пала4инка,защото сместа я изсипа в тава и я изпе4е.и сега се сетих ,бяха 12 лъжици трици и вътре в сместа изсипа не6то като извара  сложи и яйца и незнам какво още..сънувам как си похапвам от същото.дали пък не беше дюкански хляб? newsm78.казвам ви беше невероятно вкусно.ина4е мн ви благодаря за рецептите ..и на теб ани.. Simple Smile

# 632
може да е бил и солен кекс,прегледай рецептите и 100 процента ще я откиеш,а това са 12-сете лъжици трици може би е било за по-голяма доза Simple Smile

# 633
  • Бургас
Здравейте. Искам да питам може ли да ям в П дните пилешка кавърма- от пилешки  гърдички + лук и морков. Зеленчуците не са много, но все пак не ми се ще още от начало да тръгвам  с прегрешенията.
 Embarassed
Карай на чисти протеини в ударната. Само след 2-3 дена ще дойде време и на кавърмата. Повечето момичета и лук не си позволяват, аз не съм от тях, но ако искаш максимален ефект, се въздържай на този етап.
Когато си на П, може лук, но моркови не Peace
Днес съм в МЦ, също така си позволих повече храна и сега ще се гръмна, не ми се вечеря нищо
Мен хем ме боли, хем ме сърби, все още не съм за 3та явно, не съм готова.
Мимс, благодаря съкровище, поне снимки си имам Hug Колко апетитно изглеждат!
viks76, сирене не е било, или не би трябвало да съдържа това чудо, виж извара, може би. Аз си правя кекс, който може да е солен или сладък, зависи какво ти се хапва. Неговата рецепта е:
3с.л трици, 1 яйце, 2 с.л извара, 2 с.л кисело мляко в него загасям малко сода, ако е солен е това, ако е сладък слагам подсладител, бъркам всичко и в микровълновата за 4.30мин, ама си зависи от фурната, та това е моята закуска от месеци насам, хапвам го  с кисело мляко и не огладнявам с часове. Рецептата е на момичетата от форума, да са живи и здрави Heart Eyes
Ако можеше да хапвам повече трици, цял ден това шях да дъвча, но уви, не може.
desislava_87, аз вече със специалист в укриването на режимна храна. Не знам защо всеядните у нас все ми изяждат храната и винаги твърдят, че е по вкусна от техните манджи Crossing Arms. А, колко често ме оставяха без вечеря, особенно половинката, винаги това точно му се ядяло. Та няма да се науча да крия ли Grinning, я съм се разсеяла, я съм остнала гладна Laughing

# 634

desislava_87, аз вече със специалист в укриването на режимна храна. Не знам защо всеядните у нас все ми изяждат храната и винаги твърдят, че е по вкусна от техните манджи Crossing Arms. А, колко често ме оставяха без вечеря, особенно половинката, винаги това точно му се ядяло. Та няма да се науча да крия ли Grinning, я съм се разсеяла, я съм остнала гладна Laughing

мЪ виЙ що не готвите тогава само режимни манджи? А? Като ви оставят без вечеря и ви крадат храната....Я всички да ядат само режимности.....И толкоз! Решавате си проблема.....
Брейййййй...какви егоисти са близките ни.....И при мен беше така.....Като реших генерално въпроса с готвенето.... вече нямаше глад за мен.....

# 635
viks76, що не питаш приятелката ти с какво те е гощавала?
Christinn, желателно е триците да се ядат до обяд. Забелязах, че възнамеряваш да ги ядеш за вечеря. Прочети първа страница.
iva.vt, позволено е само лук и то малко лукче. Морковите изобщо не са от толерираните зеленчуци от Дюкан. Моркови започнах да ям в трета фаза.

Абе момичета, от първа страница на всяка дюканска тема можете да изтеглите книгата и да я прочетете. Там всичко е описано много ясно и нагледно. Самият Дюкан сам споделя, че редовно предъвква едно и също, за да го набие в главата на четящия. Четете и много неща ще ви се изяснят. Това не означава, че ние няма да ви обесним някои неща, които не са ви станали ясни. Wink

# 636
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               petache, теглиш се веднага след ставане - минала през тоалетна, епилирана, с изрязани нокти, без бижута и издишала всичкия въздух. Какво е това след закуска!?
              smileys, права си е жената, не им помагаме с инкубаторите, които им осигуряваме  Peace М дааа, попаркато определено е засищаша и вкусна, но за работа предпочитам да си нося хлебче. А мъфините уж ги правих по същата рецепта, само по форма са различни, но... с тричава филийка се наяждам, а с мъфинчета - йок, много странно  newsm78
                 desislava_87, безсрамна сган бе - хем ядат каквото си искат, хем ни оставят без храна... Гледам то и моичкия днес - облизва се на едни режимни пилешки кюфтенца и а го бях опущила от поглед, а ги беше нагадил, въпреки дресировката... Ще му се не види и човека  ooooh! А диетата ни наистина е "ужасна, измъчваща и изтощителна", но... за семейния бюджет, не и за прилагащите я  hahaha
                  Christinn, а да те хлопна с един тиган може ли? Има тук жени с по 4 деца, които със сигурност правят поне два пъти повече от числеността на цялото ти семейство и си готвят, и си ги хранят и пак си спазват режима като по учебник. Ако ще си намираш оправдания да са експериментираш с тялото си, поне не пиши в темата  Crossing Arms Извинявай, може и да ти прозвуча грубо и рязко, но ако се замислиш, ще разбереш че не е лично  Peace И ... триците по предписание се ядат до обяд.
                 skarlet71, разглезил те е този твой мъж... В къщи брашното се купува на чували и ден през ден се правят хлябове всякакви чешити... Че от няколко дни и мъфини, всякакви...  Няма време а се завъдят пе`Юди...
                 mbm-Maria, след дълги дискусии преди време, се установи, че тиква може да се хапва в ПЗ дните във втора, но... аз не я обичам и така и не съм яла до сега.
                 iva.vt, в П дните зеленчуците, примерно лук, морков, чушка, кисела краставичка, са за подправка, което за мен ще рече една супена лъжица общо. При това не не една порция  Peace
                 aniani139 , ти хубаво няма да се теглиш, обаче... трета фаза продължава по 10 дни за всеки свален КИЛОГРАМ, не сантиметър, как ще определиш продължителността и тогава? Или ще я отсвириш и после ще ревеш, че режима не действа  Crossing Arms
                 viks76, достатъчно е да знаеш какво търсиш в интернет, но ти явно и това не знаеш...
                 Mira 1919, имаш си там съвсем близко една майсторка на режимности - Падаща звезда и викат и колкото и да се спотайва, аз пък ще я предам  hahaha
                О, TheNMaster, тъкмо ти джуркаме тук със smileys попарката... Ти по миризмата ли се ориентира да ни намиреш  Joy
                 Аз, след днешните кухненски подвизи, съм като пребито куче, така че... раздавам ви по някоя кодинка и отивам да гушвам двете блажено мъркащи котки, че утре пак е понеделник, да му се не види  #2gunfire

Лека, мека, палава розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 637
Добър вечер!
Аз за два дни съм изяла само две яйца,но пък пих вода почти по 2л на ден.Моята майка паднала върху тъпата печка и е с много тежки изгаряния в пирогов,чудя се как и това изядох.Ама като им казваш на възрастни да им сложиш климатик те НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Стискайте палци утре ще е оперират,ужасно съм притеснена.

# 638
  • Бургас
Mастърче идейно си е това, ама трябва да готвя казани бре. Те хууубаво си хапват техните манджи, след което се пренасят на моите, големи гладници. Ако пък готвя само моите вкуснотийки, се сърдят, че нямало други неща, няма угодия.
Мимс, не я познавам Падаща звезда, а с моето разписание сега, не ставам и за срещи, абе и аз съм една. Ще си спретна аз сега кекса на Лео, нещо прасето си е подало зурлата при мен, да видим Crossing Arms
deni_m, много неприятно миличка, дано всичко мине успешно  Hug Дръж се че ще има нужда от теб жената.

# 639
                              О, TheNMaster, тъкмо ти джуркаме тук със smileys попарката... Ти по миризмата ли се ориентира да ни намиреш  Joy

Mдаааам......Добър нос имам нЪл тъй?  Laughing

..... ...., се сърдят, че нямало други неща, няма угодия.

Бряяях!.....Де бой де!.....Или максимата "..нИ пип,чИ пляс - чИ бум,чИ тряс!" Crossing Arms Аааама-ха!
Я да се съобразяват малко,че да'н идвам със неокастрената сурвакница.... Mr. Green  hahaha

Дени,стискам палци за майка ти!

# 640
Хоп и аз да се запиша да следя темата Simple Smile)
Смятам другата седмица да започна диетата и наистина се надявам да има резултати  Simple Smile

# 641
deni_m стискам палци от сърце всичко да мине успешно. Praynig

# 642
  • Бургас
Хоп и аз да се запиша да следя темата Simple Smile)
Смятам другата седмица да започна диетата и наистина се надявам да има резултати  Simple Smile
Добре дошла, желая ти успешен режим и приятни емоции в наша компания.
Ей как хубаво си хапнах сладкиша, много лекичко и приятно ми е сега.
Аз да попитам, ако някой има желание да ме осветли. Обезмаслено сухо мляко, къде има и какви марки/ Х ми се апва нещо, а то е с въпросното млекце Blush

# 643
Благодаря, Мира! Надявам се всичко да мине гладно и без проблеми да успея да сваля всичко. Успех на всички!  Simple Smile

# 644
Миме,извинявай за поста преди малко,че съм те объркала с Ивето докато ти честитя месечинката на малката:)  bouquet
И към другото Миме:)исках да кажа,че ще се премеря когато стигна желаните от мен 95см заднище:)и тогава ще отчета като килограми колко са и ще ги умножа по 10 дни и минавам в трета:)
Дени и аз стискам палци всичко да е наред Hugмного неприятна работа.

Общи условия

Активация на акаунт