Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
mimata67 , и аз подкрепям мнението ти.  Peace

За мен този филм освен, че е извор на удоволствие заради цялата му ориенталска пищност, колоритните костюми, разнообразните персонажи, разгръщането на сюжета, последователността в развитието на основните образи, е и извор на изобилие от информация за живота, бита, отношенията, историческите периоди, битките и т.н.
Освен това се наслаждавам на играта на добрите актьори, на добрата режисура, на диалозите, на операторската работа...   bouquet
Красив филм!    bouquet  bouquet

И се радвам, че мога да го гледам он-лайн и дори има кой да подаде някои разяснения.  Hug

За по-сериозен анализ ще изчакам преведения епизод.  Praynig Peace

# 181

За лека нощ - още една прелестна снимка!  Hug

Разбира се, на Сюлейман и Хюрем!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
Не се въздържах да сложа още малко снимки на Хюррем с жълтата рокля. Много добър грим и стайлинг. На мен също сериала ми харесва. Не съм чела двете прословути книги и затова се потапям в атмосферата без никакви предубеждения.

# 183
  • София
Добър вечер и същевременно лека нощ от мен!

Ани, докато хапвах с една ръка, с другата пишех. Не се чувствай гузна ... Grinning

По-голям проблем беше стълпотворението от близки и приятели, чакали ме цял ден, на скайп. Но както си говорихме с Ани, за всяко хубаво нещо се чака: както СС ще чака цяла седмица за халвет, а с него и ние, така и моите хора ще ме чакат епизодът да свърши.  Laughing

# 184
  • до най слънчевия бряг
Емел ,слагай онова знакче МИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕО  Joy Joy Joy
Благодаря ти още веднъж за превода   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Ани, хърватките смятат, че Хюрем е "трудна"... Joy Joy

Затова Сюлейман гледа подозрително към коремчето
 Joy Joy Joy

# 186
За почитателките на Бали Бей...

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 05:52 от anna3com

# 187
# 188
30 епизод без превод в ютуб

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 05:46 от anna3com

# 189
За почитателките на Бали Бей...
....
Добро утро, може и да се смеете, но точно с тази визия нощес сънувах младия бей, обут в онези плътно прилепнали черни, секси, кожени панталони Embarassed

# 190
tzarina   thumbsup   Grinning

# 191
# 192
Благодаря на Емел за превода въпреки,че аз ги чета накрая.
Хвърлят светлина върху гледаното до момента.Това,че в дадени моменти
заприличва на сапунка вече не ме дразни,не се възхищавам,но не се и дразня.
Но по отношение на Хюррем съм на друго мнение.Не е необходимо стриктно да се съобразяваш с историческия образ,но 30 серии да я представяш като манхленска интригантка нещо не ми върви.
Султана на Османската империя е лудо влюбен в нея и би трябвало да има по приемлив образ.
Е вече не крещяла,пак крещи ,но по рядко и не на всички.
Злоба,омраза,ненавист може да се изразят по много по-добър начин с мимика, от колкото
глуповотите физономии на Хюррем.Не зная толкова ли може или това искат от нея.
Мали бей все повече ми харесва и като визия,и като игра.Мацката ще се предаде,няма къде да иде.Може ли да устои на този мъжкар.
Много мил момен беше кадъра с Нигяр калфа.Цигулката получи милувките,които би искала да
даде на Ибрахим.

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт