Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Наде, много красиви колажи   bouquet   bouquet   bouquet

А ето и рейтинга от снощи. Независимо от недостатъците, които някои виждат гледаемостта не е намаляла.

HEDEF KITLE (A/B)

S.NO PROGRAM ADI KANALDEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 1:45:34 17,70% 43,76%
2 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 0:37:18 9,26% 26,36%
3 KUZEY GUNEY KAND 2:05:47 8,00% 19,92%

HEDEF KITLE (TOTAL)

S.NO PROGRAM ADI KANALDEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 1:45:34 12,72% 32,14%
2 KUZEY GUNEY KAND 2:05:47 8,70% 22,12%
3 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 0:37:18 7,27% 19,01%

# 197
За любителите на актьорската игра на Халит Ергенч слагам линк за онлайн гледане на последния му филм. Филмът е на турски.

Misafir 2011 Halit Ergenç

# 198
  • в сърцето на държавата
За любителите на актьорската игра на Халит Ергенч слагам линк за онлайн гледане на последния му филм. Филмът е на турски.

Това е добре, че слагате филм-но ние  дето не разбираме турски ........само картинки ще гледаме пак.... newsm78

# 199

Misafir 2011 Halit Ergenç

АНИ newsm51много ти благодаря за филма "ГОСТ" Peace
НАДЕ Hug прекрасни колажи  bouquet  bouquet  bouquet 

# 200
Ани, много ти благодаря за филма "Гост"!  Hug

Много отдавна исках да го гледам и веднага го започнах.

Халит е направо ГЕНИАЛЕН!   bouquet

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 17:38 от jupetrov7

# 201
Свърши...Изгледах сума ти реклами, за да видя реакцията на СС при вида на голата принцеса, и накрая пак остана за следващия епизод! hahaha Joy

Аз не знам кой с какви очаквания гледа сериала, все някой от нещо е недоволен... Аз го гледам като една увлекателна източна приказка, наслаждавам се на играта на артистите, на костюмите, декорите. Харесва ми и изобщо не ме интересува дали е 100% обективната истина. Важните дати и събития съвпадат исторически, но всичко останало, включително и характерите са си измислица на сценаристите. Има доста неща, нови за мен, които научавам - радвам се за това. Един чел "Харем" и си създал някаква представа, друг романа на Загребелни и се ядосват, че сюжета не съответства на това, което са си формирали като усещане. Да, има измислени персонажи, има и грешки, но все пак си е една чудесна приказка, в която да се потопиш... Peace Интриги, войни, борба за власт...всичко има. За мен е увлекателно.

Миме, напълно те подкрепям. Мислим абсолютно по един и същ начин. Ние толкова сме обременени с балканската история, че ако се замисляме прекалено за достоверността на представената в сериала, за същинските исторически факти, не знам до къде ще стигнем. Гледам с удоволствие една ориенталска приказка, а не документален филм. Наслаждавам се на изключителната игра на абсолютно всички актьори, особено на Халит и Мерием, те са ми основните фаворити. Прекрасни костюми, приказни бижута, екзотика, какво повече ни трябва в напрегнатото ежедневие. А колкото до историческата правдоподобност, да оставим това на критиците на сериала. Аз съм просто зрител, непроявяващ особено любопитство към османската история, а просто обичащ красивите приказки.

# 202
Ани, Емел - за вашата всеотдайност  Hug Hug  newsm51

Наде, прекрасни колажи.  newsm10 smile3501

Ани, снимките "в жълто" на Хюррем наистина са много красиви. Явно доста са работили в/у новата й визия. Излъчването й е много по-омекотено и изфинено. Може би защото е редуцирала и теглото си.  smile3521 smile3532

# 203
И за всички, които безусловно и без комплекси гледат сериала, искам да споделя, че превода и качването на субтитри на 29 серия приключи. Сега субтитрите се вграждат и малко по-късно днес ще го качим по съответните, познати за вас места. Веднага след като това стане, ще поместя линк тук.

# 204
  • Истанбул
В началото на всяка серия, на този филм, има един израз: "Всички събития и персонажи в този филм са художествена фикция, вдъхновени от историята."
Ще помоля момичетата, с титрите да го слагат в началото  Hug

# 205
Може би така е най-добре  Peace От следващата серия ще го прибавим.

# 206
Не мога все още да преценя колко е великолепен "Великолепния век", но Вие момичета преводачи и слагащи субтитри сте наистина ВЕЛИКОЛЕПНИ. Няма ден, в който да не отворя поне по няколко пъти компа и да не потърся нещо ново. Толкова неща научих благодарение на Вас. Толкова чудесни мигове ми подарихте с този къртовски Ваш труд, че голата ми благодарност е крайно недостатъчна за всичко, с което ме обогатихте. БЛАГОДАРЯ ВИ, ОТ ЦЯЛОТО МИ СЪРЦЕ. Приказка или не, филма е силно въздействащ и ме приковава да го чакам с нетърпение. Съжалявам единствено, че съм назад с компютърните екстри, иначе с удоволствие бих се включила да помагам с каквото мога.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
В началото на всяка серия, на този филм, има един израз: "Всички събития и персонажи в този филм са художествена фикция, вдъхновени от историята."
Ще помоля момичетата, с титрите да го слагат в началото  Hug

bouquet

Сакън ...   Praynig ....Хората прозорците си държат отворени с надеждата еротичните им мечти да станат реалност  Peace, а ти сега свеждаш всичко до "художествена фикция , вдъхновена от историята" Sad.... hahaha bowuu.... Laughing

Сериалът се презполови  newsm78а аз тъй не мога яко за засънувам някоя дашна кадъна  Thinking. Тъкмо харесам някоя и вземат че я заколят , изселят , омъжат и пр. интервенции  ooooh!...Дотук само Дайе е нон-стоп в кадър на гребена на вълната  Laughing - ма нея Матракчъ я харесва , тъй че пак съм на " сухо"  Embarassed.... Laughing

bouquet

# 208
Първата част е качена в дейлито и работи, а втората само чака да я публикуват. Затова слагам линк ако някой иска да започне с гледането. Освен това ще сложа и линк за директното теглене, а по късно и за торента.

Великолепният Век 29 еп. бг субтитри за онлайн гледане

Великолепният Век 29 еп. бг субтитри за директно сваляне

Благодарности на Мистик за превода  newsm51 smile3501  love001
Също така на всички от Завер Ханъм, които помагат серията да достигне до вас толкова бързо  newsm51  love001

# 209
  • ES
 newsm51 newsm44
Аферим, машалла за преводачките

Общи условия

Активация на акаунт