Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Да се маха, Лили, ама нали виждаш, че вече е опитала от ,,меда,, и не й се тръгва.

# 526
  • София
Не само опитала, ама й и харесало.

# 527
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е то има си хас с нашия аслан да не й хареса Mr. Green

# 528
  • София
Ами ако е забременяла  Embarassed Embarassed #Crazy #Crazy

# 529
Ееее, а стига фантазии, де Joy

# 530
  • София
Видяла без да иска в хамама мускулите и плоския корем на Ибрахим, ама Хатидже й била много симпатична и за това се ориентирала към СС.

# 531
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аман от щуротии.  Sick Sick Sick Sick

# 532
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами ако е забременяла  Embarassed Embarassed #Crazy #Crazy
ще има нонсенс в Историята благодарение на Великолепната Мерал Окай неизвестен шехазаде от измислена принчипеса.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
и още един изсмукан от пръсти сезон посветен на луди измислици. Outta Joint Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 533
Видяла без да иска в хамама мускулите и плоския корем на Ибрахим, ама Хатидже й била много симпатична и за това се ориентирала към СС.

И аз като го видях в хамама ми стана жал за Хатидже  Joy Laughing hahaha

# 534
  • София
Ами такъв й се е паднал. Тя, за разлика от Нигяр и Изабела, не е имала възможността да го наблюдава скришом в хамама.

# 535
Видяла без да иска в хамама мускулите и плоския корем на Ибрахим, ...
По мои спомени, комай Ибо нямаше плосък корем, а леко отпуснато коремче на вече женен мъж newsm78

# 536
  • В тъмната гора.
Халитко, също има коремче и е ужасно космат в "Гост", явно във ВВ се депилира...стига кусури да търсим...единствено Малкочоолу е в завидна форма, ама набора му започва с 8...

# 537

Още снимки от 31 епизод

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292284147467758.85112.2 … 343950&type=1

В "Гост" може да са му налепили окосмяването Joy Joy Joy
няма значение- страхотна роля направи- великолепен артист,партньорката му и тя- бяха просто уникални- без думи  разкриха много  силни образи Peace
Аз съм много впечатлена Hug

# 538
Lilims  bouquet
Много ме разочарова нашият аслан!Хюрем дано запази спокойствие и хладнокръвно да се отърве от Изабела Силиконова и ние също да си отдъхнем. Rolling Eyes

# 539
Сърдете се на дейлито  Crossing Arms Трейлър от 1 мин. го публикуват 1 час. Невероятни са напоследък  Mr. Green Сюлейман за мен си е хем хубав, хем невинен  Heart Eyes
И понеже тук е следобяд и времето е хубаво за есен, ви помествам линка да следите като го пуснат, а аз излизам на разходка
 Sunglasses

Великолепният Век 32 епизод трейлър 1 бг. субтитри

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 23:58 от anna3com

Общи условия

Активация на акаунт