Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

Ани, благодаря ти предварително!  Hug
Този трейлър е много засукан...  Party А аз си мислех, че това е някакъв сън или блян на малката Изабела...  Joy Joy Joy
Нещо му стана на Сюлейман, за да хареса подобна девойка...  Mr. Green И да й подари дори бижуто, което уж беше за Хюрем... bowuu

Съвсем не е за вярване... Naughty Naughty

# 541
Е да, ама Султана каза на Хюррем, че самият камък ще подскаже какво ще се получи от него и при кого ще отиде. Ако приеме желаната от него форма и го удовлетвори, ще бъде неин. Явно не е удовлетворен и е отишъл при силиконката, като утешение, че халвет за нея йооооок  Naughty

# 542
  • София
Само да доуточня, че "обрязан, силен, великолепен" се отнася не за СС като цяло, а за достойнството му.

# 543

Не разбирам как може да е обрязано достойнството му...  newsm78 Joy hahaha Joy

Но Изабелка какво ли не може да измисли... за да оправдае греховните си помисли пред изповедника... Mr. Green
А и този изповедник откъде се пръкна? newsm78

# 544
  • София
Ами то ако "достойнството" му не е обрязано, какъв мюсюлманин ще е.

# 545
Ееее, а стига фантазии, де Joy
            spored men daje e rodila dete ,zashtoto ima kartina kak poseshtava sultana sus sina si,nadqvam se da gresha zashtoto hurem mi e lubimka,no mislq che tuk nqkoi ot pusna tazi istoricheska kartina

# 546

Ето финалния диалог на 31 еп. (от английски, благодарение на гръцките фенове    bouquet)

Сюл.: Добре дошла.
Изи: Сюлейман, защо ме доведе тук?
Сюл.: Твоят годеник Фредерик...
Изи: Ти си го убил... Ти ме излъга...
Сюл. : Не разбирам, защо се държиш така...
Изи: Защо ли? Държиш ме тук насила. Обиждаш ме. Убий ме като Фредерик.
Сюл.: Искаш да умреш?
Изи: Когато ти се молех гола пред теб, аз умрях. Затова се подпалих. Исках всичко да свърши.
Сюл.: Ти си направила пожара тук?
Изи: Да, не можех да преживея тази обида. Ако не престанеш, отново ще се подпаля. Ще подпаля и теб.
Той я сграбчва и я целува.

# 547
  • София
Добро утро.

Дейлито благоволи да публикува трейлъра.

Благодаря ви за снощната дискусия. За мен, лично, беше много забавна. С Ани дори измислихме кратко стихотворение, провокирани от еротичните постове, които, за жалост, бяха плод единствено на моето подсъзнание. Не се сърдетете нито на Изабела, нито на СС. Simple Smile

# 548
Мисля, че няма нужда от такива крайни изказвания. Никой не ни е дал пълмомощия да обобщаваме за "хората". Ничий труд не бива да се омаловажава, още повече, че е напълно доброволен. Не разбирам защо трябва да има противопоставяне.
Руският превод не пречи който иска да си гледа българския превод. Аз, например, с голямо удоволствие бих гледала на руски, защото така бих усъвършенствала познанията си. Преводите наистина са качествени - имах възможност да погледна някой и друг трейлър. Ако имаше на чешки, още повече щях да се радвам.
Хората сме различни, някои от нас са по-нетърпеливи, други още повече  Laughing, че гледат и епизода на турски, макар и нищо да не разбират.

[/  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
ЕМЕЛ Hug  bouquet снощната дискусия наистина беше забавна smile3521
...и още един забавен момент... Joy

# 550
За добро утро - един разкошен портрет на Халит като Сюлейман.  Heart Eyes Heart Eyes

Thank you, Andria!    bouquet

# 551
АНИ по ФОКС тв даваха страхотен репортаж с Халит,АЛИ и БЕРГ за ВВ/на ялдъз в 11.12.50.АКО можеш да го извадиш ще ти бъда много благодарна.А ще помолим ЕМЕЛ да погледне въпросите,които им задават.

# 552
Здравейте  Hug Вчера поставихме рекорд с дейлито. Цели 6 часа публикуваха 1 мин. видео. За сметка на това добре се посмяхме  Laughing А смехът е здраве  Peace

По молба на Сиси, слагам видеото с репортажа с Халит от днес. Има интереснен диалог сглобен между Киванч и Халит  hahaha Надявам се Емел да го погледне и разясни за какво иде реч  Hug

# 553
Записах също така и интервюто с Бурак по време на предаването "Едно сърце за Ван"

# 554
И понеже днес съм много добричка  Laughing записах още нещо. Интересен реюнион между Киванч и Берен и Мерием и Лео по време на същата вечер за събиране на помощи за Ван.

Общи условия

Активация на акаунт