Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 613
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
я как покорно въврви султана след изабела. уж коскоджамити султан, а като момченце.нещо изпростя филма тия май се главозамайха и сега ще тупнат отвисоко

# 166
И докато вървят рекламите един колаж от хърватския форум  Laughing

# 167
  • до най слънчевия бряг
Вече знам кой е открил бързата доставка Joy Joy Joy

Май след тоя халвет ,Изабел ще бъде опакована и доставена на баща и цяла ,може би леко повредена

# 168

Малко снимки  - много са красиви и двамата в този епизод  Hug Heart Eyes -

# 169
Браво Жу. Много хубаво си я хванала Хюррем с новият поглед в очите й. В този сезон погледът й е много одухотворен. Изобщо не ми липсва кряскащата Хюррем.

Цяла седмица ще чакае да разберем имало ли е хелвет.

Ани, Емел благодаря ви още веднъж, че не ни забравихте и нас докато гледахте филма.  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 23:19 от Gawina

# 170
Султана май видя девствения пояс на Изабела/много е нелицеприятна/ в ония времена този артикул е бил много употребяван. Защо Изабела да го няма?

# 171
Султана май видя девствения пояс на Изабела/много е нелицеприятна/ в ония времена този артикул е бил много употребяван. Защо Изабела да го няма?

Joy Joy Joy

Мисля, че само на женените са го слагали.

# 172
Хвърлиха ни в едни догадки с тоя финал - ще има ли халвет Изабела, или няма да има. На практика тя инициира халвета, ако СС продължава безропотно да изпълнява желанията й, следващия епизод ще гледаме свалка м/у принцеса и султан. Не ми се мисли за реакцията на Хюррем. Сигурна съм обаче, че няма да се впусне да прави панаир. Тя захитря и ще действа по друг начин.

# 173
ЕМЕЛ  АНИ  БЛАГОДАРЯ МНОГО  ЗА ПРЕВОДА В ЕФИР 

# 174
Развръзката другата сряда....

Благодаря на всички, които избраха да бъдат с нас тази вечер  Hug   bouquet

*¨*morski_briz*¨*, anghora, Bean, ceco_gechev, cheri, dreamlike, Gawina, gospodinova54, jujja69, liazi, magistra, pommellina, seren62, tinitka, Емел (+ 16 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

И огромни благодарности на Емел за превода в ефир. Съжалявам, че остана гладна заради мен
  Simple Smile

newsm51  love001 smile3501 newsm51

# 175

Ани, Емел - благодаря ви за превода на диалозите!  Hug Hug

Ани - за снимките   bouquet

# 176
Свърши...Изгледах сума ти реклами, за да видя реакцията на СС при вида на голата принцеса, и накрая пак остана за следващия епизод! hahaha Joy

Аз не знам кой с какви очаквания гледа сериала, все някой от нещо е недоволен... Аз го гледам като една увлекателна източна приказка, наслаждавам се на играта на артистите, на костюмите, декорите. Харесва ми и изобщо не ме интересува дали е 100% обективната истина. Важните дати и събития съвпадат исторически, но всичко останало, включително и характерите са си измислица на сценаристите. Има доста неща, нови за мен, които научавам - радвам се за това. Един чел "Харем" и си създал някаква представа, друг романа на Загребелни и се ядосват, че сюжета не съответства на това, което са си формирали като усещане. Да, има измислени персонажи, има и грешки, но все пак си е една чудесна приказка, в която да се потопиш... Peace Интриги, войни, борба за власт...всичко има. За мен е увлекателно.

# 177
Заповядайте и качената серия, за тези, които не успяха да я гледат Hug

http://www.ddizi.com/izle/29390/Muhtesem-Yuzyil-30.-Bolum.htm

# 178
ЕМЕЛ  АНИ  БЛАГОДАРЯ МНОГО  ЗА ПРЕВОДА В ЕФИР 

bouquet  bouquet  bouquet

БЛАГОДАРЯ!

# 179
mimata67 newsm10 smile3501 newsm51

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПОСТА ТИ Peace Филма ми харесва много и за миг не съм разочарована.

Тази вечер серията ,освен интересна беше и много колоритна със сцените в хамама hahaha
Бали бей е още по- красив влюбен и смутен  Crazy

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 00:13 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт