Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Какво може да стане толкова...хубаво надявам се  Laughing

И за окъснелите има награда...новият трейлър с превод
Peace

Великолепният Век 32 епизод трейлър 2 бг. субтитри

# 601
Anna3com,Emel,Zaver-hanam-Thank You  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
И един кратък репортаж от днес по Стар ТВ за Халит Ергенч.

# 603
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Великолепният век еп.30 - torrent   Peace

# 604

Този ми заприлича но младият Малкочоглу Бали бей Joy
Лоли, прекрасни снимки. На мен лично ми беше много интересно докато ги разглеждах.

# 605
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добавям и едно игрално филмче за разкош  Laughing Peace

Тайната на султана 2010 - torrent    директен линк

# 606
ДОБРО УТРО Hug

Снощи почти не успях да гледам клипа с фрагмана,не ми се зареди и много засичаше... ooooh!А сега го гледах дори с превод Heart Eyes Grinning 
БЛАГОДАРЯ на Емел  bouquet Hug и АНИ  bouquet Hug

Ибрахим,къде беше; къ-де бе-ше Joy  ста ва ин те рес но smile3508
но...хитрия Ибрахим  като че ли чатна- нещо е станало в ловната резиденция.... Mr. Green
Изабелла  търси по-скоро благоволение на някой друг височайш, за да си издейства свободата...но не познава Ибрахимчо Crossing Arms
дано султана вече сам да пожелае да я разкара от сарая...

БЛАГОДАРЯ newsm51

# 607
Благодаря на момичетата за филма.И на всички,които правите безкрайно интересно четенето в този форум.  bouquet

# 608
  • София
Добър ден и от мен  bouquet

БЛАГОДАРЯ  ТИ МИСТИК ЗА ПРЕВОДА  и  на ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ за бързото изпращане на серията -удоволствието е голямо!!!

lacunababe ,БЛАГОДАРЯ ТИ за торентите, но ми липсват постовете ти от началото... newsm51 smile3525

# 609
Добро утро на всички   love001
Снощи нарочно гледах само 30 минути,макар че ааадски много се изкушавах да го изгледам целия,но устоях..Таа да си кажа мнението за първия половин час..Изабела още от както дойде ме дразни..Дори само гласът й ме дразни..Не знам защо..Сигурно заради пристрастия,все пак много си обичам Хюррем.. В началото много харесвах Хатидже,но в момента ми е по-противна даже от Изабела..Съвсем сериозно..Започна се с онова избухване,когато наговори на Хюррем и Махидевран,че тя е султанка,а те са никои..В последствие ми падна в очите и с повечето си действия,а снощното нещо,което напук направи на нашата Хюррем преля чашата..Тааа общо взето това са най-съществените за мен неща от първите 30 минути..Ибрахим и Хатидже продължават да ме дразнят,Сюмбюл и Гюл - да ме радват,а пък Бали Бей - тук слагаме червена точка  Embarassed

# 610
Какво може да стане толкова...хубаво надявам се  Laughing

И за окъснелите има награда...новият трейлър с превод
Peace

Великолепният Век 32 епизод трейлър 2 бг. субтитри

Много е хубаво да се започне филмовата седмица с преведения нов трейлър!  Laughing
Ани, Емел - благодаря ви за светкавичната реакция!  Hug  bouquet Hug
Излиза, че Ибрахим започва да прави много грешки... Какво ли го очаква? newsm78 newsm78

# 611
  • Русе/София
Благодаря на Mistik ,Завер ханъм и всички с дейно участие по превода и слагането на титрите.Удоволствие е да гледаме филма с чудесен превод.Адмирации момичета.
Интересна серия се очертава в сряда.
Да кажа и аз,че Хатидже и Изабелла много ме дразнят.Едната много си повярва,че е държавата,а другата ми е толкова флегматична,а и тези джуки не мога да ги издържа.

# 612
Благодаря на преводачите! Hug Hug Hug
Гледайки трейлъра 32 имам усещането:  Нигяр е казала на Хюррем, че  Изабела е била с Ибрахим.   newsm78  Страхотен ход, ако е така!

# 613
Здравейте! Благодаря  за превода на 30 епизадна Мистик
и останалите от екипа

И мен започна да ме дразни Хатидже , а в началото я съжалявах ,че се влюби  в Ибрахим.
А тази Изабела,вярно е ,че е неприятна ,мен ме дразни стържещия глас ,но тя  като замине, ще вкарат някой друг в сериите.
Младия Бали бей е много красив, но мисля,че любовта ще му донесе страдание, а и най- силните мъже стават слаби, когато не им върви в любовта,сигурно ще има и около него драматични събития newsm78
Хюрем не ми е любимка винаги,но Нигяр калфа я харесвам,съжалявам ,че си развалиха приятелството, дано да се сдобрят

# 614

Лакунабейб, в правилния харем си влезнала, джанъм  Hug   bouquet Тук Султани с тайни и без тайни ги вземаме  Laughing
Мерси на Бланка за превода
  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт