Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

VALİDE SULTAN'IN GERÇEK SARAYI
“Muhteşem Yüzyıl”ın Valide Sultan’ı Nebahat Çehre’nin Etiler’de sakin bir sitede yer alan evi, onun dinlendirici ve rafine dünyasından ipuçları ile dolu... InStyle dergisi o huzurlu eve konuk oldu. Karşılarında bir oyuncu değil, konuklarına muhteşem zamanlar geçirten müthiş bir ev sahibesi buldu.

Списание "Ин Стайл" е бил в дома на Небахат. А на този линк може да го разгледате.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=31766& … ;rid=2368&p=1

# 646
Мюхтешем Султан  Heart Eyes  Hug

# 647
От тези снимки лъха една еротика и флирт между принцесата и Ибрахим. Такъв нюанс не съм видяла в сцените и със Сюлейман.

# 648

Ани, а какво ще кажеш за тази лека деформация на силикона - от Сюлейман или от Ибо се е получила? newsm78 newsm78 Mr. Green

# 649
Аз викам от пчела Joy hahaha

# 650

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

По-скоро е от Ибо, че са му малко криви зъбките... hahaha Joy hahaha Joy

# 651
От тези снимки лъха една еротика и флирт между принцесата и Ибрахим. Такъв нюанс не съм видяла в сцените и със Сюлейман.

Да, това ще бъде интересно да се види развитието на следващия епизод. Ако не се лъжа, това е сцена, където на една маса до Ибрахим и Изабела седна и Хадиджа, Сюлейман, и Hurem. Мисля, че е невъзможно в този момент е, че принцесата, възпитан и образован дама, при такива условия, флирт с женен мъж, в чиято къща. Или че той би се съгласил на такава връзка на всички. Вярвам, че симпатия се вижда от резултата на неговата служба, че тя е направила. Тя е приятелски настроен към него, аз не мисля, че има и други емоции. Ето защо е спокойна. Между него и на султана е връзката борби на мъжки и женски принцип, има взаимно привличане, което прави отношенията напрегнати, тъй като те са в антагонистични позиции. Той се забавляват играе с него като котка с мишка, но също така привлича, защото е много сходен темперамент на Hurem - смел, упорит, непокорен, красиви и дори благородно потекло скъпи "играчки", че неговото его е докосната, когато той открито нарича варварин. Това е предизвикателство за него, едно хубаво предизвикателство, което той е имал, свикнали на жени, които са повдигнати да бъде послушен и приятен за него. Hurem го спечели, просто защото той е такъв, и Изабела е подобен, но дамата в същото време и не може да има като другите жени да ламтят.
Тя трябва да спечели или да го получи със сила, а също и да си его не може да устои. Колко струва труда му да го види като злодей в епизода, когато тя крещи на сина си, Мустафа, разочарован от разговор с Изабела. Мисля, че за нея като красива жена, докато сте в правото яката на първата среща. Заинтригуван от красотата си, фон, и какво е отношението му, и така недостъпни.

Изабела страда от типичния синдром на Стокхолм. Сюлейман е привлечен от мъж, красив, мъжествен и силен, и мрази своята позиция затворници наясно, че той играе с него. И си суета е наранен от изказването си на първото заседание, че той не се интересува като жена. Тя обича и мрази. Привлечени към физическото, но тя се защитава от това чувство. От целувка не защити и ще видим как г-жа Мерал представяли връзката им. Аз ги виждам по този начин. Не мисля, че романтиката ще бъде протест, макар и Изабела да се наложи да се вписват в историческия факт, че Сюлейман е толкова, колкото седем законни жени, някои от които са родени след смъртта на деца и Hurem.

# 652
Чувството за хумор на хърватките е безгранично!   Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Заради подутата устничка...   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Thank you, Poz!   bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 00:39 от jupetrov7

# 653
Чувството за хумор на хърватките е безгранично!  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Заради подутата устничка...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Thank you, Poz!   bouquet  bouquet
Joy hahaha Joy hahaha  Joy  hahaha Joy

# 654
Хареса ми новата снимка на профила на Müjde Uzman и реших да я споделя с вас.

# 655
И едно видео с Халит Ергенч от днес

# 656
  • в сърцето на държавата
Привет!
Какво ли ще става? Хюрем дърпа колието на Изабелла???Да ли  ще я поступа малко?
А не е ли вече Хюрем пак да е малко бременна???? Нали изкара ха някоя гореща нощ с СС???
Кога ще ражда още 2 деца? newsm78

# 657
  • в сърцето на държавата
     Ани, снимката  на  Müjde Uzman  е чудесна!!!

# 658
Хареса ми новата снимка на профила на Müjde Uzman и реших да я споделя с вас.

Има нещо много аристократично в излъчването и.Прилича ми на Лив Тейлър в ролята на Арвен Peace

# 659

Харесвам Лив Тейлър.  Hug За кой филм става дума? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт