Съгласен съм, че Изабела Ибрахим помогна да направи изповед в католическата църква (Православната не скамейки и не конфесионална, Изабела е католически), и това е всичко. Всяко друго поведение би било изключително безотговорно за някой, който е интелигентен, както той. В нелогично. Някой поорано написа превод на предполагаеми си изповед може да се отбележи, че имаше halvet. Дали това е шега?
Ако halvet наистина, мисля, че беше с Сюлейман. Очевидно е, че огърлицата си е дарение от предвиденото Hurem, но мисълта на Изабела, докато тя правеше. Момичета досега винаги е получавал бижута и подаръци след halvet. Ако г-жа Мерал Ибрахим реши да се изневерява на жена си с една католическа принцеса, която целуна на султана, мисля, че всички три от тях се разгражда като човек: Сюлейман като любител и владетел се превръща смешно, защото всеки го прави зад гърба си и няма никакъв ефект върху жените и субекти , Изабела е лош католик аз не знаят какво искат (това е очевидно, че "варварски" в Соломон привлече от началото) Ибрахим е глупак, който прави необмислени новобранецът грешки и носи своята позиция, брак и живот в въпрос. Това помогна тя да получи достатъчно изповедници безгрижни и нелогично - католическа Европа сега е известно, че е жив, което е голяма политическа грешка, за Ибрахим.

Благодаря хубаво да бъда сред вас! Най-добри пожелания от Белград!

Изабела на егото Сюлейман провокира началото (и обратно) и има силно физическо привличане между тях.
Препоръчани теми