Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 101
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
# 631
БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВЕДЕНАТА СЕРИЯ! [/b][/size]

# 632
Lilims, това насън ли е или наяве?  newsm78 newsm78 newsm78

И все пак май наистина ще има шамарче за "тази" целувка... Mr. Green

# 633
Въпросът на султан Сюлейман : "Къде беше Ибрахим" вече си има отговор-
предполaгам ,че са били на посещение в православен храм newsm78

# 634
Да. Предполагам, че затова я е отвел. Ако си спомняте в трейлъра Ибрахим беше в православна църква и Изабела се изповядваше. Нали каза на свещеника коя е и търсеше помощта му за да я спаси. Той явно е предал във Ватикана. А в новия трейлър зададе въпрос на Гритти дали познава някой с това име. Понаредихме пъзелчетата, но все още не може да си отговорим на важния въпрос. Имало ли е халвет или йок  newsm78

# 635
Сладури  Heart Eyes

И не толкова  Laughing

# 636
на  целия екип за преведения епизод

# 637
И една малко по-ясна снимка на сем. Ергенч от ФБ сайта на гръцките фенове  Peace

# 638
Да. Предполагам, че затова я е отвел. Ако си спомняте в trailer Ибрахим беше в православна църква и Изабела се изповядваше. Нали каза на свещеника коя е и търсеше помощта му за да я спаси. Той явно е предал във Ватикана. А в новия trailer зададе въпрос на Гритти дали познава някой с това име. Понаредихме пъзелчетата, но все още не може да си отговорим на важния въпрос. Имало ли е халвет или йок  newsm78

Топли поздрави и извинения за лошото български език (by Google translate).  Simple Smile Embarassed Едно голямо благодаря за информация, снимки и преводи. bouquet Съгласен съм, че Изабела Ибрахим помогна да направи изповед в католическата църква (Православната не скамейки и не конфесионална, Изабела е католически), и това е всичко. Всяко друго поведение би било изключително безотговорно за някой, който е интелигентен, както той. В нелогично. Някой поорано написа превод на предполагаеми си изповед може да се отбележи, че имаше halvet. Дали това е шега? newsm78 Ако halvet наистина, мисля, че беше с Сюлейман. Очевидно е, че огърлицата си е дарение от предвиденото Hurem, но мисълта на Изабела, докато тя правеше. Момичета досега винаги е получавал бижута и подаръци след halvet. Ако г-жа Мерал Ибрахим реши да се изневерява на жена си с една католическа принцеса, която целуна на султана, мисля, че всички три от тях се разгражда като човек: Сюлейман като любител и владетел се превръща смешно, защото всеки го прави зад гърба си и няма никакъв ефект върху жените и субекти , Изабела е лош католик аз не знаят какво искат (това е очевидно, че "варварски" в Соломон привлече от началото) Ибрахим е глупак, който прави необмислени новобранецът грешки и носи своята позиция, брак и живот в въпрос. Това помогна тя да получи достатъчно изповедници безгрижни и нелогично - католическа Европа сега е известно, че е жив, което е голяма политическа грешка, за Ибрахим.

# 639
# 640
Цитат
Това помогна тя да получи достатъчно изповедници безгрижни и нелогично - католическа Европа сега е известно, че е жив, което е голяма политическа грешка, за Ибрахим.

jovana11    newsm10  newsm51
много точна преценка Peace
Това наистина ще се окаже голям политически гаф за Ибрахим Naughty
...обаче и Ибрахим носи вярата  в сърцето си...   

# 641
jovana11, добре дошла  Hug Това за изповедта беше само шега  Peace

# 642
@Lilims&anna3com -  bye  bouquet Благодаря хубаво да бъда сред вас! Най-добри пожелания от Белград!  Simple Smile Flowers Rose
Първият недостатъчност е, че на Ибрахим лявата Hyppem в живота, когато тя е била дадена възможност да избират дали или не да се вземат отрова. Сега друго вещно голяма грешка с Изабела. Историята казва, че е вярна на Хадиджа, но мисля, че е твърде рано за това. О, жалко за halvet беше просто шега!  angel008 Изабела на егото Сюлейман провокира началото (и обратно) и има силно физическо привличане между тях.  15

# 643
Искам да уточня, че фразата, която остана непреведена в трейлъра е:

-Дочух, че Малкочоуглу бил влюбен в Армин.

И тогава следва отговорът на Бали бей:

- Да. Влюбен съм.

Благодаря на Мистик за пояснението  
bouquet  Hug

# 644
Искам само да кажа, че серията е отново в дейлимоушън за тези, които искат да гледат онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт