САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 72

• 63 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
вече имаме подаръци Joy
кода за бялата чанта е изтекъл Sad
Sad жалко тъкмо се канех да пусна с него това якенце
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-bebe-fille.aspx? … =1&prodsize=0
Какво мога да добавя, за да мина 33 евро и да се лови от този код?  Praynig
25\39 активни ли са все още?

# 541
Да споделя,че съм очарована от подаръка - албум - http://prikachi.com/images/639/4016639L.jpg

# 542
  • София...........
Да споделя,че съм очарована от подаръка - албум - http://prikachi.com/images/639/4016639L.jpg

това с кой код е ?/ как се води като подарък?

Благодаря   bouquet

# 543
От буквените кодове е, води се ALBUM PHOTO.

# 544

Може ли някоя от вас, която има такъв код да ми каже дали все още е активен, че не мога да открия.МЕРСИ

# 545

Може ли някоя от вас, която има такъв код да ми каже дали все още е активен, че не мога да открия.МЕРСИ
активен е Peace

# 546

активен е Peace
А при вас дава ли намаление този код? Имам 1, сега го пробвах на почти всички каталози, подаръка го дава, но намалението...тц  newsm78

# 547
  • София

активен е Peace
А при вас дава ли намаление този код? Имам 1, сега го пробвах на почти всички каталози, подаръка го дава, но намалението...тц  newsm78
А кой е казал, че намалява?  newsm78

# 548

активен е Peace
А кой е казал, че намалява?  newsm78
Ами когато съм намерила този код, съм записала, че намалява 15 от 25, та си мислех, че това му условие не е променено...но явно греша  ooooh!

# 549

[/quote]
При мен намалява 15/25 при вкарани неща от сайта

# 550

При мен намалява 15/25 при вкарани неща от сайта
[/quote]
Благодаря, само от сайта не се сетих да пробвам, така съм се изкривила с тези каталози  Blush , че всичките ги пробвах, но от сайта наистина ми даде отстъпката   bouquet

# 551
Някой чаршафи с ластик намалятли си ?Благодаря   bouquet

# 552
  • София
Някой чаршафи с ластик намалятли си ?Благодаря   bouquet
А ти пробва ли някоЙ или предпочиташ някой друг вместо теб да го направи?

И, да, моя грешка за кодовете за албума...  Embarassed

# 553
Някой чаршафи с ластик намалятли си ?Благодаря   bouquet
А ти пробва ли някоЙ или предпочиташ някой друг вместо теб да го направи?

Пробвах да Peace трябва ми   най -голям размер  и не става !
и за това попитах   Embarassed
И, да, моя грешка за кодовете за албума...  Embarassed

# 554
  • София
С DHL-ската пратка от 27,10 вместо бяла чанта получих бледо лилав, сатенен Бенсимон. В пъти е по-хубав и от бялата, и от синята. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт