САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 72

• 63 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Този код за бялата чанта е много разоряващ.
Пуснах 6 чифта маратонки на Найк и Адидас. Sick
Ами те по 10 е. Tired

За найковете се сещам, но кои Адидас поръчвате с този код?

# 61
  • София-Лагера
Бебешките с лентите + кабела.
11евро  стават ,взех ги за кръщелника за НГ.

# 62
  • София
Срам за мен..... Blush
И, огромни благодарности за Ев smile3525  love001

# 63
  • София
Този код за бялата чанта е много разоряващ.
Пуснах 6 чифта маратонки на Найк и Адидас. Sick
Ами те по 10 е. Tired
Ох, и аз съм с 5 поръчки от вчера с тези кодове. Намалят даже на Pepe Jeans (и други марки) неща  ooooh!
Аз ползвах тези от първия пост - има 5 различни и могат да се ползват на един и същ акаунт.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 22:27 от brayan__

# 64
буквени ли са кодовете за бялата чанта, които ви намалят или стават и тези от първи пост. Някой би ли ми дал ако има и не му трябва Simple Smile

# 65
Тези от първият пост са кодовете за бялата чанта.

# 66
Моля не ме линчувайте ако е коментирано:pray: Но сега разбирам,че кода за бялаат чанта намаля толкова неща Shocked .Исках да пусна няколко поръчки но  ми излиза този надпис в оранжево:
VOTRE CADEAU :
SAC

Vendu et expédié par : La Redoute
Livré sous 0 semaines
Montant débité à l’expédition
 Последно пусках преди 2 седмици някъде с този подарък и не помня дали това изписваше...

Прочетох на предната страница,значи да пускам смело,така ли? Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 23:00 от liubi-bubi

# 67
Моля не ме линчувайте ако е коментирано:pray: Но сега разбирам,че кода за бялаат чанта намаля толкова неща Shocked .Исках да пусна няколко поръчки но  ми излиза този надпис в оранжево:
VOTRE CADEAU :
SAC

Vendu et expédié par : La Redoute
Livré sous 0 semaines
Montant débité à l’expédition
 Последно пусках преди 2 седмици някъде с този подарък и не помня дали това изписваше...
и аз се чудя какво ще е пише за плащане при получаване при превод???

# 68
И аз пуснах в потвърдителния мейл ми е разделило маратонките от подаръка? Не ме интересува подаръка, дано няма проблеми..Момичета преди бяха пускали така и май нещата им пристигнаха Praynig

# 69
terzieva как плати като дава чантата неналична, мен не ме пуска да платя на последна стъпка, не е активен бутона за пейпал, и пише, вероятно само с директно плащане става? newsm78

# 70
  • София-Лагера
Цитат
Ох, и аз съм с 5 поръчки от вчера с тези кодове. Намалят даже на Pepe Jeans (и други марки) неща  ooooh!
Аз ползвах тези от първия пост - има 5 различни и могат да се ползват на един и същ акаунт.
Дай линкове Crazyна нещо интересно.
Мама Бобо маратонките са ми вече на 3 стъпка.
Това са те ,че имам доста ЛС та
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-lykin-enfant.aspx?produc … amp;source=search
Бебешките се намаляват + кабелчето.
Успешен шопинг Heart Eyes

# 71
terzieva как плати като дава чантата неналична, мен не ме пуска да платя на последна стъпка, не е активен бутона за пейпал, и пише, вероятно само с директно плащане става? newsm78
Да, не може с пей пал. Аз пуснах и платих направо с карта.

# 72
Здравейте, мамчета:)Искам едни три артикула и преди време като ги поръчах ми писаха че ги няма..обаче наскоро пак ги пуснаха и аз пак ги поръчах ...........гледам активни са си но не ми ги изпратиха !??едното е това http://www.laredoute.fr/vente-cire-imprime-ballons-fille.aspx?pr … =1&pos=32_n_n
вече много ме тварят

# 73

В момента имам само на тези- 6274404. Ако искаш на твоите , довечера мога да дам , че съм на работа.

# 74
  • Sofia
Момичета моля подсетете ме как намалявахте тези комплектчета за момиченца, от кой каталог да ги гледам:
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … =2&prodsize=0

Общи условия

Активация на акаунт