САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 72

• 63 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
от намалената цена ти намали? може ли линкове на анцузите?   bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … e=1&pos=7_n_n  този и

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-garcon.asp … =1&pos=tg_n_n този

стават по 6.45 евра с добавка тази хавлиена кърпа, първата 140 Х 70 см http://www.laredoute.fr/vente-drap-de-bain-400g-m2.aspx?producti … &prodcolor=21 (става и с 2 малки кърпи, ама тогава са по 7.30 евро, а аз исках да ги намаля маскимално)

Тези анцузи ги намалих на 5,49€ с обикновен 15/25 код.

Биби купува от по-големите размери и при тях цената е по-висока. Два такива се намаляха най-изгодно с кода за бялата чанта, който не е активен вече, за съжаление/по 5,99 Е/. А два от по-малките - с кодче 15/25. Голям експерт им станах на тези анцузи с толкова много малчугани на приятели, чакащи коледни подаръци. Представям си ги като тръгнем пролетта по пикници, хлапетата облечени еднакво, като с униформи  hahaha.

# 616
Здравейте момичета,
знаете ли дали мога да намаля тази хлебопекарна Мулинекс /http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?productid=324149500&documentid=201211&categoryid=0&numberpage=1&pos=1_n_n&source=search/ още - в момента е намалена с 25%. Благодаря предварително за помощта.

# 617
Мислех си да пиша още одеве. Не може ли като сме намалили нещо да споделяме как и какво!? Нали за това е темата, да си помагаме. Защо трябва да се хвърлят в пространството само някакви реплики, все едно всичко е много тайно.  И слес това безброй питания и молби, ама как  , ама кое, ама с кой код. Tired Като не ви се споделя по-добре въобще не пишете. Кому е нужно да знае, че еди кой си е намалил два анцуга, например!

А ти пробва ли принципно все пак да опиташ да намалиш някакъв анцуг преди да напишеш това? Защото за споменатите анцузи се пише от няколко дни в темата.....Който следи редовно - има някаква представа, а който иска - ще прочете поне няколко страници назад за да влезе в час........Нищо не е тайно, всичко е в четенето и следенето на темите.......Пък който няма време да чете - аз какво да правя? Да му дам време? Всеки си има своите оправдания..........

А аз питам - защо пък темата трябва да се превръща в използваческа - дайте това, дайте онова......И в твоя стил написано - какво ме интересува,че на някой му трябва код напр.? Никой на никой не е длъжен с нищо, дори и с информация.........

# 618
А ти пробва ли принципно все пак да опиташ да намалиш някакъв анцуг преди да напишеш това? Защото за споменатите анцузи се пише от няколко дни в темата.....Който следи редовно - има някаква представа, а който иска - ще прочете поне няколко страници назад за да влезе в час........Нищо не е тайно, всичко е в четенето и следенето на темите.......Пък който няма време да чете - аз какво да правя? Да му дам време? Всеки си има своите оправдания..........
Маме, ти си от хората, които са най-много в час, и затова се получава така че други питат, ти помагаш. Но пък темата нали е за това   bouquet
Вероятно постът на мариана е провокиран от моя въпрос да се каже кои точно анцузи. Не защото не съм пробвала да намаля тези, и не защото не следя темата. Този модел го поръчах преди месец (и) и не ме интересува, но попитах защото не разбрах за кои модели става дума. Повечето модели както знаем почти не се намалят от намалена цена и ако някой го е направил, за мен би било ценно. В този смисъл има полза да уточняваме като споделяме за намалени неща с кодове. Благодаря на bibi, че отговори подробно след това.

# 619
Ох, ще ме уморите бе, милички.
За мен пък не са безмислени последните ви коментари, тъй като забелязах подробност, която ми е убягвала преди. Ми на мен като ми кажат, че някой  код не намаля шопинг при, съответно не го слагам в коша и да се пробвам да го намаля и съотв. не забелязвам, че цената му там е нормална и се влияе от даден код. В случая нямам личен интерес, не ми е важно и подобна подробност остава скрита за мен, която пък в опр. момент би ми била полезна. Сега като много искам нещо ще го разнищя- ще чета, ровя, пробвам и така. Досега не ми се е налагало и няма  да питам еди кое си как мога да го намаля.

# 620
  • Варна
34541 15/25 за детски (до 5 год.) и бебешки стоки + подарък одеалце с Мечо пух + БД

Валиден до 13.11.2011 год.

http://redoute-m.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d581773fd7506d5732

# 621
Момичета, моля Ви дайте един код за БД , защото тези всичките 15/25  и разни подобни не ми намалят продуктите, а даже ги увеличават.Явно защото са намалени.

# 622
  • Варна
Момичета, моля Ви дайте един код за БД , защото тези всичките 15/25  и разни подобни не ми намалят продуктите, а даже ги увеличават.Явно защото са намалени.

Раздели поръчката  на няколко, на стойност под 25 и над 10 евро, така ще получиш с кодовете само БД.

# 623
  bouquet Благодаря на Хексе

# 624
  • София
Мислех си да пиша още одеве. Не може ли като сме намалили нещо да споделяме как и какво!? Нали за това е темата, да си помагаме. Защо трябва да се хвърлят в пространството само някакви реплики, все едно всичко е много тайно.  И слес това безброй питания и молби, ама как  , ама кое, ама с кой код. Tired Като не ви се споделя по-добре въобще не пишете. Кому е нужно да знае, че еди кой си е намалил два анцуга, например!

А аз питам - защо пък темата трябва да се превръща в използваческа - дайте това, дайте онова......И в твоя стил написано - какво ме интересува,че на някой му трябва код напр.? Никой на никой не е длъжен с нищо, дори и с информация.........

Не съм пробвала, защото не ми трябват. Говорех принципно. Не мисля, че има нужда да се заяждаме. Написах го, за да не се задават после излишни въпроси.

# 625
https://picasaweb.google.com/118441075799382650081/CatalogueLaRe … 67674651359383474
от този каталог в момента не може да се поръчва нищо вече, всичко е неналично или по точно изчерпано Twisted Evil

# 626
Искам да си поръчам един панталон, който е при верт  и е в албанците - отдавна не съм поръчвала и се чудя с кой код да получа поне БД или някое подаръче?
Благодаря за идеите.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
  • Варна
Искам да си поръчам един панталон, който е при верт  и е в албанците - отдавна не съм поръчвала и се чудя с кой код да получа поне БД или някое подаръче?
Благодаря за идеите.
  bouquet  bouquet  bouquet

На каква стойност е?

# 628
Привет,
панталонът е 11.85 евро, но понеже ми става ще си поръчам два поне; трудно си намирам хубав панталон и този ми хареса /имах го в последната доставка и се оказа добър/.

# 629
  • В La Redoute и по света
Много нетипично затишие във форума? Има ли някаква конкретна причина, защото реално не намирам?
Кодове има, до сега ги актуализирах, а тук почти никаква активност?

Общи условия

Активация на акаунт