Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Привет от мен! Хубави новини за бъдещите мамчета и особено за anichka.bs за двете мъничета. Дано да сте така и за по-нататък. За пазаруването - аз имам от първото дете доста от нещата, но все пак ще трябва да рзберем пола първо:))) Иначе при мен нещата са ок. Онзи ден само дето се спънах на паркинга зад блока и то в канап от кашон. Ама нали е тъмно и аз с багаж, но успях да хвърля настрани нещата и си ударих коляното на левия крак доста. Ужас! Оправям се и се надявам че няма последствия. За теста за спин - benitabeni е права, в Токуда трябва изрично съгласие, за да ти направят. Тази седмица ще трябва да си направя втория БХС, но се чудя колко ли време ще отнеме УЗИ в Майчин дом. Някой знае ли дали се чака много и от колко часа работят? Пожелавам ви хубав и успешен ден, и да се чувствате още по-добре от предишните седмици:)

# 631
  • Пловдив
Здравейтеее  Grinning!
Hadji, радвам се, че вече и ти си усетила бебчето. Успех в сряда!
s.kov, с беб да сте живи и здрави пък килцата ще ги свалиш, та ако ще и с повече воля и спорт след това. Аз още от сега се пазаря с таткото, че той ще гледа бебето, а аз отново ще се върна на Гребната база и във фитнес залата. Аз в събота се метнах на кантара  Mr. Green. Затварям очите и го карам той да гледа и да ми казва. Бях 61.800, сега съм 61.200, а си мислех, че съм качила някое килце от предишното ми теглене.
KaRameLeLeLinKa, добре дошла сред нас!
di_ , благодаря за инфото и от теб!
anichka.bs, радвам, че всичко с вас е наред.
mimei, браво на вас!
@User, това с косопада е много неприятно. Аз засега не забелязвам да ми пада повече коса, но сериозно се замислям да взема някакви превантивни мерки, макар с хормоните трудно да може да се бориш и то с външни средства, като ампули, шампоани п/в косопад и прочие. Аз зная, че след като родиш косата пада повече, но явно при всеки е различно.

Мен нещо тези дни много ме тресе нервата. Дразня се на такива простотии, че после ме е яд, че си хабя нервите. Дано бебето ми не е нерво. Аз уж не съм такъв човек, но нещо ми става последно време.

На всички много  Hug. Желая ви хубава нова седмица и се пазете!

# 632
iasdre, миналата седмица като ходих в МД на БХС не чаках, бяхме само аз и още едно момиче. Мисля, че няма много хора по принцип, отидох към 10.30

# 633
  • Sofia
Здарвейте сладурки,
аз се пробвах уикенда да пиша, но нещо май ми лиспват приложения на компа в къщи и нищо не се получава. Честито на всички които са видели малките бебешори Simple Smile
Аз успях в събота да отида на курса в х-л Анел и съм доволна, както и, че се намерихме с априслките мами Simple Smile Поздрави!
Успях да видя моя фаворит в количките: http://www.bebe-best.com/espiro-bebeshka-kolitchka-2v1-enzo-col0 … ange-p-28046.html
но си остана проблема с размера за сядане на летният кош -23см. Изглежда ми малко за дете след 1г. Не намерих X-lender продължавам да търся Simple Smile
Да помоля да ме добавите във фейсбука аз съм Biljana Dobreva Simple Smile Мерси!
Пожелавам ви успешна седмица и малко тревоги   bouquet

# 634
iasdre, миналата седмица като ходих в МД на БХС не чаках, бяхме само аз и още едно момиче. Мисля, че няма много хора по принцип, отидох към 10.30
Правих първия БХС и знам, че за БХС не се чака, но ме интересува дали за УЗИ в Майчин дом има много бременни?

# 635
Златото 87, браво на тебе с килата Simple Smile ако си 87 .. хм, значи си една мъничка мама (за втори път).. Мъж ми ме харесва така, корем вече имам, ама е все едно съм глътнала глобусче и някак си циците са все още с преимущество Simple Smile и уж преди бях мно секси, сега изведнъж разбирам, че обичал заобленото ми Д-е.  Shocked
както и да е, Дриймър, идвам с теб на гребната - живот и здрае (хем ше ми е близо) ..
Хаджи, и аз съм с помощница (е, идва само веднъж седмично), но аз не ходя на работа и нямам детенце .. и пак имах нужда ... друго си е!
... аз пък разбрах откъде ми е главоболието - май прекалявам с angry birds .. хих.. лека на работарките!!!

# 636
  • Ямбол
Здравейте,
Днес пак на работа.... Confused зле, пак имам гадене сутринта а вече съм в четвътия месец и няма край и това е...
Мацки и аз имам косопад още от сега...какво ще правя??? При първата бременност имах косопад ама след като родих...и тогава пих витамини Мерц за коса - помогнаха, но сега какво ????
Другата седмица съм на консултация и ще видя бебчо, дали доки ще види пола му този път? Ще ми се да знам...иска ми се момиченце...
Кажете ми моля ви кога да отида на ФМ? В коя седмица трябва да съм?доки викаше за синдом на даун ако искам мога да направя от 14 до 18 седмица.. ама ако на ФМ кажат че всичко е ок, може и без БХС , така ли е?

# 637
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

И като за капак, се събудих с хепрес на ъгъла на устата. И в аптеката не се сетиха за нищо хомеопатично за хепреси. Аптекарката ми каза, че бременните не би трябвало да имат херпеси  Shocked

За профилактика на херпеса можеш да пиеш биозин мама, не мен мн ми помага, иначе няма проблем да се мажеш с ацикловир, виру-мертц. А тази аптекарка се е изказала неподготвена, херпеси излизат когато спадне имунитета в организма, което естествено става когато забременеем. За мен това беше един от признаците, че съм забременяла - излезе ми херпес и ми светна лампичката!  Mr. Green

За килограмите - не съм качила нищо, даже съм 1-2 килца надолу от преди 2месеца, но аз имам още много за сваляне от предната бременност, а иначе коремът ми е пораснал доста и особено вече имам чувството, че е огромен. Освен това имам усещането, че този път пъпът ще ми изкочи по-рано защото вече е започнал да излиза, явно скорошните бременностти си казват думата.

И аз съм от тези с косопад, на мен не просто ми пада косата, ами и се къса и цъфти, абе ужасна е, хич не ми се искаше но ще се наложи да клъцна поне 10см, а се бях приготвила да подрязвам 2-3.  Confused Ооо, да и пърхут ми се появи, абе пълна трагедия, може би трябва да започна да пия някакви витамини колкото и да ги недолюбвам.

# 638
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Добре дошли на новите две момичета - zazi и KaRameLeLeLinKa
anichka.bs супер се радвам, че са потвърдили момиченце и момченце - живи здравички да са милите  Hug
laguna честито момченце  Hug
Mia66 аз съм от 9.00ч. на 09.11.  Peace
*dreamer* знам за кое момиче от ИБ говориш, наистина страхотна новина  Hug нашето го чакаме от 2 години и половина - всяка вечер се моля да се роди и живо и здраво и "да си го вземем у дома" (устойчива реплика с мъжа ми)  Laughing
аз вчера бях супер уморена и днес пак на работа...
Лека седмица на всички и много Simple Smile

# 639
Момичета,
Не пийте витамини на собствена глава - има опасни!
И миналия път и сега докторите, при които ходя са против витамини и добавки, освен ако не са на 100% природни.
И на мен ми падаше косата яко след раждането, сега за момента е добре! Peace

# 640
Здравейте момичета! Желая ви на всички хубав ден, малки ритничета и поводи за усмивки! Simple Smile

iasdre аз като отидох платих на касата в поликлиничната част на първия етаж и на втория етаж УЗИ то става много бързо, бяха 3 жени преди мене и минаха за 10минути. Peace

Днес като говорих с джипито ми каза, че при нея са идвали много жени, на които е  показал висок риск при БХС, пък е нямало проблем с  бебетата, така че, ако ви се случи и на вас да покаже висок риск при БХС не бързайте да се притеснявайте Hug

# 641
  • Пловдив
Бени, аз те зная от ИБ, знам, че ти пишеше там дълго време преди да се случи твоето чудо! Там само четях и съм се радвала за всички вас. Както съм написала, от много време исках да стана майка, но много години изгубих с неподходящ човек, после бях сама, бях се оставила на течението, докато един прекрасен ден се намерихме с моето момче. Господ си знае работата. Може да чаках дълго, но сега имам добър човек до себе си, грижовен и отговорен, който постоянно ми гали и целува корема, който говори на бебето ще април месец го чака. Изтрадах много, но сега знам, че всичко си е заслужавало и се моля на Господ бебето да се роди живо и здраво и да расте в нормална семейна среда, да бъде отгледано с много, много любов.

s.kov, супер! Татковците ще гледат бебетата, а ние с по едни слушалки в ушите, ще покоряваме гребната  Grinning (и на мен ми е близо)

# 642

iasdre аз като отидох платих на касата в поликлиничната част на първия етаж и на втория етаж УЗИ то става много бързо, бяха 3 жени преди мене и минаха за 10минути. Peace

Peace

# 643
Привет, момичета!
В това "хубаво" време навън ми иде да полегна и подремна, но имам тоооолкова работа, че едва ли ще ме огрее Sad 

Добре дошли на новите мамчета  Hug  Честито на всички, които са видяли пола на бебчетата!   bouquet

Завиждам благородно на тези, които могат да си позволят домашна помощница. Аз сама си гледам детето, сама се грижа за домакинството, защото нашия тати излиза сутрин в 7.30ч. и се прибира в 19.30, работи и в 2 от уикендите на месеца .... Sad Напоследък ми помага повече за покупките, защото не мога да нося тежко, къпе малката и почиства прах, и това е Simple Smile За повече не остава време .... От време на време имам помощ от свекървата и тя е да вземе детето от яслата и да я води на люлките за час-два докато дойде време за вечеря. Но в повечето случаи сама се занимавам и с това. Добре, че работя от къщи, та си разнообразявам работния процес с домакинстване Simple Smile

Аз в петък си взех резултата от БХС. Риска е малък, но и там се видя проблема с плацентата. Препоръчаха ми ултразвук 20-22 седмица, за да се прецени какво е състоянието, както ми препоръча и лекарката ми. Записала съм час за 30.11. , дано до тогава нещата се променят в положителна посока  Praynig

# 644
Здравейте мамчета Simple Smile
Добре дошли и на новите мами Simple Smile как хубаво ни набъбва списъка Simple Smile Супер Simple Smile

Anichka.bs - честито за синьото и розовото щъркелче Simple Smile
laguna - вярвам че всичко ще е добре и бебчо ще е здрав, много  Hug Hug Hug

Аз да Ви кажа какво стана вчера.
Както си седях в банята и си суших косата и така ми падна кръвното ужас, добре че успях да седна (бях си самичка вкъщи, че моя приятел беше отишъл да види майка си), след това отидох до прозореца за малко въздух и стана още по зле, причерня ми успях да седна на земята и 10 мин не можах да мръдна, после стигнах до леглото и цял ден изкарах там.
Тази седмица влизам в 15-та седмица а още си имам гадене от време на време и повръщане, направо не е за говорене, днес съм на работа, но от сутринта никак не ми е добре кръвното го усещах че на няколко пъти пада и седя само седнала на стола, но мисля да помоля шефа да си ходя да си лежа удома, защото все пак здравето е най-важно.

Аз съм на доктор на 02,11 и също се надявам вече да ми кажат какво щъркелче ще имам Simple Smile Въпреки че покрай гаденето и повръщането изобщо не се замислям какво ще е, каквото такова се ще си е мое и ще си го обичам.

Ох извинявам се стана много дълго, но имах нужда да споделя с някой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт