Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Sydney
KaRameLeLeLinKa и твоя калкулатор е супер  Peace
може и него да се сложи в темата  Rolling Eyes
само дайте да измислим заглавие... някакви идеи?

# 676
Здравейте,
Към geryito  - за главоболието можеш да вземеш парацетамол, както е казала Аничка.
Преди него, можеш да пробваш ако решиш с нещо изпитано на моята глава:))))
- няколко парчета черен шоколад, повече течности, хладен компрес на челото, чай от лайка и ако имаш възможност почивка Simple Smile))))
Поздрави и дано вече е поминало главоболието.

# 677
Здравейте,
Към geryito  - за главоболието можеш да вземеш парацетамол, както е казала Аничка.
Преди него, можеш да пробваш ако решиш с нещо изпитано на моята глава:))))
- няколко парчета черен шоколад, повече течности, хладен компрес на челото, чай от лайка и ако имаш възможност почивка Simple Smile))))
Поздрави и дано вече е поминало главоболието.

Благодаря не съм пила хапче болката е поносима като се прибера ще пробвам с компреса и почивка   bouquet

# 678
Мен ме боли често главата, когато не съм отпочинала, но след сън се оправям Simple Smile

# 679
*dreamer* с удоволствие,ще е страхотно да си организираме някоя такава среща Simple Smile
А за календара,направо ме втрещи,знаех си че съм качила твърде много,ама все си го обяснявах с това,че съм била много слаба преди забременяването и се е получило като компенсация...Трябва да съм 51-52 кг,аз съм 57  #Crazy

# 680
  • Ямбол
Малиии този калкулатор е хубав наистина, оказва се че до сега съм съвсем в нормите Simple Smile което е мнооогооо хубаво..
А ще има ли нова темичка, да не взема да изтърва нещо???

Ади лека вечер ...Погал по коремчетата

# 681
Първо, голямо честито на Аничка за девойката и младежа й Hug
Да са живи и здрави, все така хубавичко да се развиват нещата!!!
И...страхотно хотелче за почивката! Ще си прекрасна мама на чудесна двойка дечица, а не огромна, моля Naughty

Второ, аз утре съм на преглед...Силно се надявам за прогноза за пол. Вече искам да наричам детето си "синът ми" или "дъщеря ми" Grinning Дори таткото ни се смени от работа и ще ни придружи Grinning Grinning Grinning

Трето, ще чакам с нетърпение новите сесии в Анел през ноември Sunglasses

По темата с помощниците...Ние скоро приключваме ремонта и ще се прибираме в апартамента, ама там буквално е паднала бомба. Все пак правихме основен ремонт на две стаи, коридор и една тераса...Та се чудя дали да не вземем фирма за почистването Rolling Eyes Много ще ми дойде да се бъхтам сама, дори ако мъжът ми помогне. Те само прозорците ще ми скъсят здравето. Два огромни панорамни са и то само в хол и спалня! А има още два по-малки в една друга стая и в кухнята. Трябва да го реша някак newsm78

Желая хубава вечер на всички ви и който има някакви тревоги или болежки - скоро да се оправя и  Grinning Peace

# 682
Ние в събота или неделя ще сменяме дограмата в детската и стъклата ще ги чисти или мъжа ми, или мама, или ще си помагат. Мислехме за ремонт на кухнята, но ще е след като родя.  Сега нямаме излишни пари за такъв ремонт, ще са нужни средства за бебетата.

# 683
  • Пловдив
Предложение от мен  Grinning

Студено е навън сега, но Априлските слънца топлят нашите сърца

С радост най-голяма през Април ще стана мама

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:56 от *dreamer*

# 684
харесва ми заглавието:)

# 685
Мале момичета този кантар ме уплаши, мойте резултати са под нормата ужас...

Резултати
Вашият BMI (преди бременността) е: 15.63 (под нормата)

Препоръчваното за Вас тегло в края на бременността е: 54.9 - 58.2 кг

Теглото, подходящо за Вас в 15 e: 43.2 - 43.9 кг

Аз все още съм си 40 кг.

# 686
  • Sofia
samm шефката наскоро чисти офиса, който е четиристаен апартамент: прозорци, щори, фуги, прах мисля, че и взеха 200лв. Питах за един по-малък офис казаха към 120лв. Ако искаш ще ти дам координати на фирмата само че не издават фактура.
И на мен ми харесва заглавието!

# 687
  • Sydney
samm успех утре на прегледа, щом и таткото ще дойде ще се покаже детето какво е  Hug Laughing
*dreamer* и двете са супер  Hug Peace
danity_79 ще има нова тема, когато "ударим" 50 стр.  Peace
sladuranata_ споко и аз съм под минималната нормата  Peace важното е бебче да е добре... то си взема, каквото му е нужно от теб  Peace

# 688
Сладуранката, споко - аз започнах с BMI 16,36 - в петнайста седмица бях почти се приближила (както тебе), а сега вече съм минала всякакви норми на този кантар (аз го ползвам от началото) - сега съм 51-52 и смятам, че просто вече не съм под нормата. btw резултати на BMI като нашите се водят - тежко недохранване (аз, преди така си се харесвах) .. смятах на калкулатора, че ако бях започнала на 46, сега в 19та ще съм на 51,6 (а и 46кг е под нормата, но вече не тежко недохранване) ... ще наваксаш!

Аз пък гледам за окачени тавани и стени с ниши от кнауф .. вижте на какъв таван се спрях:
http://k-extreme.net/pages/Interiorni%20tavani%2047.htm

# 689
  • Sydney
s.kov много е хубав таванът...
аз пък си мечтая как ще си вземем нов апартамент, за да има достатъчно място за всичко, в който ще избера всичко кое как ще изглежда... не, че сега съм недоволна, просто друго си е да си е "лично" творение (а и тогава вече няма "някои" роднини да ми казват, че "все пак не съм у дома си"...) отплеснАх се  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт