Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 051
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за подкрепата момичета, но това започна 8-ма седмица и до сега се си е така.
benitabeni - при последния преглед, който беше 05,10 доки ми каза да пия 4 дена сутрин 40 мин преди да стана 1 хапче деган и аз спазих пих 4 дена и през тези 4 дена нямах гадене ама после не смеех да пия повече да не навредя нещо на бебчо.
Доки също каза може да не ядеш но трябва да поглъщаш много течности.
Иначе съм малко по добре от преди месец, сега поне усещам вкуса на храната и ми е вкусна, но не мога да кажа че имам апетит, не ям повече от преди, дори малко и се муся вечер на вечерята.
Надявам се скоро да мине найстина.

# 661
anichka.bs много добре изглежда  Peace ходила съм в Трявна като супер малка и не помня  Rolling Eyes няма да си огромна - ще сте повече хора просто  Laughing

ще съм 19-20г.с. и не ми се мисли какво коремче ще имам  Laughing Ще останем за 10 нощувки там, за да съм на чист въздух, а и мъжът ми има нужда от почивка.

# 662
Някой да препоръча нещо за главоболие?

# 663
ако е прекалено силно главоболието - парацетамол, друго не е позволено от лекарствата.

# 664
ако е прекалено силно главоболието - парацетамол, друго не е позволено от лекарствата.

Благодаря   bouquet

# 665
  • Пловдив
sladuranata_  Hug  Hug  Hug Опитвай се да пиеш по повече вода, може по честичко и по-малко. Дано по-скоро се похвалиш, че вече си ок.

jiselle321, можеш ли да разчетеш и моя резултат  Blush

Забележка : ДМ : Умерено количество епителни клетки и лактобактерии.
02.14 Материал на генитална система стерилна

# 666
dreamer това с епит. клетки не го знам Embarassed но според мен не е нещо притеснително, все пак твоя АГ е най-добре да се изкаже Simple Smile иначе за лактобацилите е хубаво да ги има, доколкото знам предпазват от гъбички и др бактерии
май и аз ще отида за микробиология, за проверка за всеки случай Blush

# 667
  • Пловдив
jiselle321   bouquet, благодаря!
Аз се чух с него, но много бързаше тогава-каза, че няма нищо притеснително. След две седмици съм при него и ще попитам по-подробно.

# 668
  • Sydney
направих темата, ще я сложа в нов документ във ФБ, а от там някой с достъп до профила тук да я постне  Laughing

# 669
Здравейте,малко ме беше страх да се включа,но сега,в края на 4ти месец вече ще се присъединя към вас Simple Smile
Аз съм в 16г.с. и 5 дни,терминът ми е на 4.04.2012 и съм ужасно щастлива,започнах да усещам моето мъниче,много вълнуващо като се разшава Simple Smile
Доскоро:)

# 670
Мамчетата, на които още им е зле - само спокойствие ще мине.
Аз също мислех, че няма да има край /август буквално се влачех по корем/, но ето сега вече съм доста по-добре.

# 671
Превет!
И аз съм със страшен косопад, но на мен по принцим ми пада през есента и пролетта. И очаквам да отминава скоро.

У нас се чисти само веднъж през седмицата, не ходя на работа, но на два пъти след основно почистване и  разходка получих зацапване.  Та сега не пипам прахосмухачката, и съм на полу-домашен арест. Към края на седмицата вече не се трае, особно с този косопад от дето съм минала и е паднал някой косъм, но ми е неудобно да карам мъжо да чисти и през седмицата, ходи и на едни курсове и се прибира след 9 часа, и аз да го юрна да чисти ми е неудобно.

За парацетомола и на мен ми казаха, че може, но само в екстремни случаи, да не се прекалява.

И витамини за бременни взимате ли, и забелязали ли сте промяна в цвета, след изхождане по голяма нужда. Сутрин малко се стреснах, но като се разрових, видях, че може да е от приема на желязо. При вас как е, забелязали ли сте разлика?

# 672
От желязото е,спокойно,сигурна съм:)
А на мен косата ми обрато-капе много по-малко и се омазнява много по-бавно.
За парацетамола и аз знам,че е единственото разрешено обезболяващо,за съжаление точно към него съм алергична,та дано не се разболявам,че няма какво да пия,

# 673
Момичета виждам, че обсъждате килограмите и аз тези дни се престраших да се премеря и резултата е  +2 за началото на 14 г.с. Отначало ми се сториха много, но четох разни статиики и се поуспокоих.
Намерих и този калкулатор: http://www.bebeimama.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0 … %D0%BB%D0%BE.html

Знам, че е много субективно, но все пак дано е полезно и на някоя от вас Simple Smile

# 674
  • Пловдив
desssika, добре дошла! Още една мама от Пловдив  Grinning. Може някой ден да се организираме и да пием по един фреш.

KaRameLeLeLinKa, калкулатора е супер.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт