Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 071
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Момичета, някоя от вас дали разбира от резултати от микробиология? Пуснах мин седмица една заради течение и днес ми излязоха резултатите, ама са малко странни, сестрата нищо не можа да каже и утре ще трябва да ходя до поликлиниката при докторката, ама ми се ще преди това да знам какво не е наред. Ей ги и резултатите, ако някой може да ги разчете, аз разчитам само такива с гъби.  Mr. Green

ПОСЯВКА : НЕ СЕ ИЗОЛИРА ПАТОГЕННА ФЛОРА. ПРЕПАРАТ : НАД 10 ЛЕВКОЦИТА / ПОЛЕ; КОКИ; МАСОВО ЛАКТОБАЦИЛИ; ПЕК.

# 646
  • Sydney
sladuranata_ щом ти е толкова ниско кръвно ако може се прибирай и хапвай: мед с орехи, сладко, пий: айрян със сол, много вода, може малко кола, както писах преди време и боза  Peace дано бързо се нормализират нещата и да не ти се случва пак  Praynig Hug
Не съм не мога да помогна  Rolling Eyes
Mia66 стискам ти палци да са добре нещата, Колева предполагам няма да пренебрегне нищо  Praynig Hug
*dreamer*  Hug
danity_79 зависи си от лекаря  Peace моята въпреки, че ФМ е добра, каза да направя. ФМ се прави между 13-16 г.с. ранния, късната между 18-23 г.с.  Peace
за косата - първо сега им е сезона, ако не са полагани предварителни грижи да няма косопад, второ - от хормоналния дисбаланс се усилва. аз в началото имах от стрес, сега е добре  Peace

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 13:00 от benitabeni

# 647
Здравейте, момичета. Относно херпесите, на мен 3 поредни седмици през почивните дни ми излизат на горната устна по 2 на седмица, нещо ужасно е. В събота бях на ФМ при моя гинеколог и му се оплаках. Изписа ми Биозин мама, Ацикловир за мазане, който не посмях да взема в аптеката след като прочетох листовката и витамини Прегнакеър + Омега /мисля, че така се казваха/, мнооого са големи. Надявам се, скоро да започнат да действат за да не ми се появяват повече херпеси.

# 648
Лекциите на Hipp стартират отново през ноември и декември

# 649
Лекциите на Hipp стартират отново през ноември и декември

Там сме   ooooh!

# 650
Здравейте всички настоящи и бъдещи мами!
Редовно ви чета и винаги ме зареждате много позитивно и  най-накрая реших да ви драсна един ред, за да ви благодаря за страхотната работа по темата и да се присъединя.
Аз съм с термин 01.04.12, от София, все още не знам пола, но очаквам след 2 дни да го разбера.
Желая ви леко бременеене на всички!
 Simple Smile

# 651
Здравейте мамчета Simple Smile
Добре дошли и на новите мами Simple Smile как хубаво ни набъбва списъка Simple Smile Супер Simple Smile

Anichka.bs - честито за синьото и розовото щъркелче Simple Smile
laguna - вярвам че всичко ще е добре и бебчо ще е здрав, много  Hug Hug Hug

Аз да Ви кажа какво стана вчера.
Както си седях в банята и си суших косата и така ми падна кръвното ужас, добре че успях да седна (бях си самичка вкъщи, че моя приятел беше отишъл да види майка си), след това отидох до прозореца за малко въздух и стана още по зле, причерня ми успях да седна на земята и 10 мин не можах да мръдна, после стигнах до леглото и цял ден изкарах там.
Тази седмица влизам в 15-та седмица а още си имам гадене от време на време и повръщане, направо не е за говорене, днес съм на работа, но от сутринта никак не ми е добре кръвното го усещах че на няколко пъти пада и седя само седнала на стола, но мисля да помоля шефа да си ходя да си лежа удома, защото все пак здравето е най-важно.

Аз съм на доктор на 02,11 и също се надявам вече да ми кажат какво щъркелче ще имам Simple Smile Въпреки че покрай гаденето и повръщането изобщо не се замислям какво ще е, каквото такова се ще си е мое и ще си го обичам.

Ох извинявам се стана много дълго, но имах нужда да споделя с някой Simple Smile

Ти си в края на 15-та седмица. Имаш 14 навършени и си в края на 15-та Wink

# 652
Здравейте!
Днес се теглих и съм качила 4,4кг, а съм в средата на 4-ти месец... Хич не са малко, ама не ме интересува Simple Smile

# 653
"Не съм" доколкото съм запозната, май излиза, че щом имаш опр. брой левкоцити, значи имаш някакаво възпаление, а коките са вид бактерии, но явно са мн малко, щом ти излиза, че нямаш патогенна флора. А за лактобацилите е супер да имаш мн.
Аз това разбрах от резултата Simple Smile дано сум помогнала  Hug

# 654
Така ли аничка Simple Smile Аз ги броя че имам 14 навършени и че тези дни почвам 15-та Simple Smile
Мале от сутринта съм изяла 1 бонбон заради кръвното и съм пила 2 глътки вода, това мойто вече на нищо не прилича, изобщо не приличам на бременна, повече съм като болна, вечер в 20ч. съм като умряла нямам сили да се движа, като стана до кухнята само подписам стените вкъщи.
Нито имам апетит нито нищо направо вече ще  #Cussing out
Няма ли да почне и моя добър период от бременността.
Всяка вечер си лягам с надеждата че утрешния ден ще е по добър от днешния.
Много си искам това бебче и ще изтърпя всичко, на което ме подлага, но като не ям, как ще го изхраня милото.
Понякога направо ми се  newsm45 newsm45 newsm45

# 655
  • Sydney
sladuranata_ не плачи мило  Hug док. какво казва по въпроса?
Denitsa_Georgieva добре дошла  Hug

# 656
А аз си имам много добър апетит.

Момичета, вижте къде ще ходим на почивка тази година - http://izvora.tryavna.biz/index.php?home

Миналата година пак в Трявна пранувахме годишнина от връзката си. Тази година правим 6 години заедно, само че ще съм огромна   pregnant

# 657
  • София
Не съм, и според мен е това, което казва jiselle321 : няма нищо притеснително, има коки - но не са голямо количество (щом не пише масово) и вероятно няма нужда да се лекуват, а и левкоцитите не изглеждат много, а това че лактобацилите са масово е супер!

Ох, и аз бях доста зле с носа и гърлото, вече вървя към оправяне... днес поне мога да дишам.

ааа и най-важното май усетих бебето Simple Smile едно като боцкане отвърте...

# 658
  • Ямбол
sladuranata_ недей така да се отчайваш, ще се оправиш, само спокойно....и аз вчера имах проблем с кръвното, така ми призля че щях да припадна в кухнята..ужас...много ниско ми беше ама след един голям солен айрян ми се пооправи малко....
benitabeni благодаря за отговора...аз другат седмица съм при док и ще може и ФМ да ми направи...
Аз като се тегля още не съм качила  килограми, бях си 60 и сега съм толкова...ама те по принцип са ми много тез килограми, без да искам ги бях качила на последък и добре че още не съм започнала да пълнея от бременноста....иначе си имам коремче и постоянно усещам бебчо...много е хубаво...
Айде погал по коремчетата....  

# 659
  • Sydney
anichka.bs много добре изглежда  Peace ходила съм в Трявна като супер малка и не помня  Rolling Eyes няма да си огромна - ще сте повече хора просто  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт