Ще се прежаля
През 2 пресечки от вкъщи живея
Някой ако ми беше казал, че ще си взема мъж от тука, много щях да се смея
)?Гледам си нахлула в темата така изневиделица,както и изчезна
ТенкЮ за статията 
Така че разпределяйте спокойно 

и сега ако мога да коментирам всичко...

Съдба... НО не мога да се оплача от ММ, много е добричък и всеотдаен, много ми угажда, даже не съм предполагала, че някога ще срещна такъв човек
Непушач е и той като мен, алкохол употребява само ако има повод и то в малки количества, но е маняк на тема фитнес, занимава се с него от около 14-15 години, но откакто се роди Елито тренировките останаха на заден план... Абе бих казала оправда ми очакванията 
Дали е така незнам 

" 

/.
. Като завършихме въртяхме любов от разстояние - аз учех в Благоевград, той във Варна, а нямахме мобилни, той нямаше нет и възможност да излиза от военноморското и си пишехме хартиени писма
. Още си ги пазя
. Обаче нашата работа малко стана като власите дето се давят на края на Дунава - устискахме 3 години любов от разстояние /връзката ни оцеля и след двете ми лета в САЩ/ и накрая на 4-тата година, дето тъкмо щях да завършвам и да си търся работа във Варна и най-накрая да сме заедно, се скарахме за някаква глупост и скъсахме по ICQ
. Но 4 месеца след това пак се събрахме 

Ще караме на 21 докато й мине хремата и после ще намалям.
Когато иде на преглед ще пише тя....стиснати палчета и от мен за Лусито...че тя е тая дето изтрещява...Венци му е през пишката дет се вика 

Препоръчани теми