(както и такова за колата де, ама то ще е малко по-нататък
, нали ви показвах Алекс как седи на колене на 5 месеца и малко, е от 3-4 дни и Елена го прави. Днес успях да я снимам даже 
. Е да ама Ели не мисли така и много му се радва каk пее
.
.
но така се случи...

А и тя вече страни от мен, защото започнах да й правя забележки - ами не мога да се съглася как ми "гледа" детето, защото усетих, че е в ущърб на ЗДРАВЕТО й!!!
А може и госпожицата да измайсторите 

И аз съм с ниско кръвно, но както казваш - ако не ме умори лекарството, няма да е болестта... 
Като се замисля, как понякога мрънкам от някакви дребни неволи, чак ми става неудобно! Добре, че има такива силни жени като теб, за да вдъхват кураж в трудните моменти
Иначе и при нас любимата играчка се казва МАМА, особено когато тя пее и танцува 

) и спим до към 7-8 когато хапваме и пак заспиваме за 2 часа. Кърмихме се до 3,5 месеца, когато кърмата ми тотално спря, но и на това съм доволна, като знам с каква МЪКА съм докарала дори и до тогава! В нашето легло не иска да спи - търси си нейното креватче и никъде другаде не иска да заспива (освен в количката в движение, естествено), макар да съм опивала.
Целувам ви, милички и ви желая лека и спокойна нощ!!!
)
тогава няма помагачи.

Хоупова е на моето положение,но поне има кой да гледа Фифо,Херудута също се уреди с помощ,а предполагам,че всички останали си ползвате майчинството по предназначение
Както и да е,въпреки всичко си признавам,че има моменти,в които ми идва доста нанагоре 
Тези на Бертони дали са ок,че нещо не ми се дават много пари за това чудо,при условие,че не съм сигурна,че изобщо ще мога да го закотвя там 

Големи са тъпаци лекарите,но и без тях не можем 
. Ето за теб едно чайче, ама внимавай , че пари 

Алейна рещи, че трябва да спи с гърда в устата. Ха съм мръднала, ха е започнала да пищи
В 8 се събуди окончателно и мъжът ми я взе, та поспах до 9.
Алейна е доста далеч от това.

Да са здрави, и да растат засмени и любопитни деца 

Препоръчани теми