растем, пълзим назад
вече обезопасявам че ми замина драцената ...
само това нощното ...
Та, весело ми е
И Алекс да се оправя бързо.
И разбира се, че сте поканени на РД-то, закъде без вас 

Беше озверяло от глад детето, за да ме чака, да й сготвя
Прибрах се по-рано от кафето, сготвих и нахраних дятето. Сега спи, да видим до кога 

И в това ще прилича на майка си явно
Сега ми казаха един друг - инхалация с горена захар
По-късно ще пробвам и ще споделя има ли ефект 

.Та се принудих два дни поред да правя кашата на два пъти,което меко казано е ужасно,защото той се дере като обезумял през това време.Така че от утре си правя 150мл. каша и това е 

. Ето днес например сутринта направих закуска на мен и Алекс докато го контролирам да си изяде всичко станало време да храня Елена. По време на кърменето заспа. Заредих миялната и поразчистих малко в кухнята . Алекс през това време си игра в стаята си. Елена се събуди, дадох и пюре, после я дохраних и излязохме на разходка. Прибрахме се и обядвахме с Алекс . Елена си спеше в количката. Таман сложих баткото да спи и малкото диваче се събуди. Нахраних и нея и тя пак заспа. Докато всички спяха аз си довърших чистенето в кухнята, измих банята и коридора. Сега трябва да събудя Алекс да му направя сандвичи и да нахраня Елена. После ще се прибере мъжа ми и отиваме да пазаруваме. Като се приберем трябва да нахраня всички ( и мъжа ми включително). После ще изкъпя Алекс и Ели и ей го на станало 10 часа аз ще съм като парцал а, Елена ще реве , че трябва да легна до нея защото по друг начин не може да заспи
И утре отново на въртележката. Когато Алекс е на детска градина ми е малко по-олекотена програмата , но в общи линии е почти същото
. Нямам време да си направя маска , да се епилирам , да отида на фризьор, на маникюр , иска ми се да правя някакви упражнения, а и масажора който си купих си седи ей така в ъгъла и хваща прах
Ако някой преди 5 години ми беше казал какво ме чака сигурно щях да избягам с 200 км. в час
). Като допълнение аз давам и Вит С. половин ампула на 24 часа + оксилококциум два-три пъти дневно + едно сиропче, което ми предписа лекарката за гърло и кашлицата(която е от секретите от носа) Еуреспал (или някакво такова, в момента е в стаята на детето, та не мога да вляза, че спи).. аа щях да забравя и кремче Низита ползвам, за да не се изсуши носната лигавица (помага ни с климатиците...)

Като поотрасне (5-6годишна) може и за повече да я оставям. Засега не мога без нея

Не знам мъжа ми до кога ще ме търпи и не знам вече каква диета да правя, та да заприличам на човек
. 
Държа да отбележа, че Филип има ротавирусна ваксина (тук е задължителна), ама пак ми се прирева 
) . Тук детски градини и ясли са толкова скъпи, че не ми се говори дори. Да ти кажа, не съм и проверявала от колко годишни приемат децата, мисля, че е по-рано отколкото в БГ, защото тук "официалното" майчинство е 3 месеца, а не 2 години

Приела съм всички с хубавите им и лошите им черти като даденост и смятам, че тук сме като едно голямо семейство..радвам се с вашите радости и се тревожа с тревогите ви! 

Че Елито нещо се мъчи да ме командори (не, че и не успява
) 
)
, нито свекърва ми, която също уважавам много, защото когато е гледала Габ, го е правила с много любов и грижовност), така че ще дам най-вероятн рафаел на градина около втората м година, за да мога да уча и да си изтикам най-сетне изпитите си, да си взема живота в ръце, да постигна това, за което съм дошла тук.