Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 498
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Еееее по-зле става положението Twisted Evil
Днес съм още по-болна от вчера,егати ужаса Mr. Green

Венцулини и той се разкиха нещо и не ми намирисват надобре нещата.Между другото се оказа,че маска не мога да ползвам - задушавам се от нея Twisted Evil
Как ще се гледаме си нямам на идея ooooh!

Нелли,благодаря за таблицата Hug,бях я забравила...ноооо нещата пак не са ок и по нея Confused Хемоглобин и еритроцити са над нормата.

Тези дни ще ходя да го записвам в една частна клиника с месечен абонамент и договор за една година,защото явно с тези убити педиатри в Пловдив няма да ми се получат нещата Mr. Green
Михаела,май ти беше питала за добър педиатър тук - е,моя не е от тях Mr. Green Затова и ще действам по този начин - прегледите в частната,а ваксините при личната му Peace

Днес се замислих(аз като се разболея и ми идва музата Mr. Green),че от цялата тема(пишещите в нея)аз съм с едно от най-кривите деца,но пък май най-много съм излизала сама и дори ходила на почивка без него Mr. Green Значи все пак Господ не ме е забравил Wink Обаче не ми завиждайте,защото обикновено всичко това после ми излиза през г.за,в частност през носа Laughing

Даная,ти пък ме уби душко,къде го видя този бял косъм бе hahaha

Нелли,бързо оздравяване на Алекс Hug На всички други болни - също,че този вирус е ужасен просто ooooh!

Марте,имам два въпроса към теб Wink С какво се занимава ТМ,че пътува за толкова дълго и вие с баща ти ли живеете,той ли ти помага?

Гери
,попътен вятър на капитана и дано скоро се завърне да се гушкате Hug
Нелка,ние ще бъдем ли сред поканените на РД-то ти,че аз на такива купони не прощавам Mr. Green

Някой ползвал ли е Вибуркол?

Даниели
,супер готина снимчица Laughing

# 571
Добра вечер..

Даниели, добре, че е Мелани, че да ви разпозная Simple Smile

Гери, явно Едито яде по-малко, защото и аз давам 190гр плодово, но държи само 2 часа. Ще го мисля, може би трябва по-късно да се дава, като междинно хранене един вид и като огладнее- банята и ядене Simple Smile  Не знам и аз, още го мисля.

Зайче, не искам да го отбивам, но той си яде пюре достатъчно, а и ако го дохранвам след пюрето........ съвсем ще порасне момчето Simple Smile
Стискам палци този шум да го няма и Андреа да е ОК, да не те стресират повече тези доктори  #2gunfire

Бисквитке, наистина е мнооого готина тортата. Бравос   bouquet И честито на Аленита!

# 572
Здравейте!Моята малка принцеса скоро стана на 5 месеца вече е 7400кг и 65 см,на мама кюфтето Laughing
Захранвам я с със зеленчуково пюре,но не е никак очарована,кашите пък съвсем не ги харесва абееее пристрастено кърмаче си имам и това е!Не знам как просто ще се отказваме от сученето,а аз се надявах до 9 да я отбия ама........
Искам да ви питам за колко време си върнахте кг?Аз качих по време на бременноста 15кг излязох от болницата -10кг ,но тъй като кърмя бързо си възвърнах 5 от тях!Не,че е кой знае какъв проблем,но ми тежът!Правите ли някакви диети съвместими със кърменето?

# 573
  • София
Зайче: Стискам палци всичко да е наред с бебка! Praynig Peace
Даниели:Страшни сте!Браво на вас- и аз едва ви познах! Hug
Десинце:За пробиването на зъбки: самите зъбки се белеят,венецът червенее,бебето хапе настървено де що може  и често реве ''без причина''(майка му си скубе косите Mr. Green) и накрая пробива обикновено първо само едно остричко крайче (туберкулче) и до 2-3 дни се вижда цялата режеща част!Забравих да кажа, че това може да е придружено с екстри като хрема и температура!  bouquet Обикновено първо пробиват долните централни резци, но може и да има вариации.
Луси: Тревожа се за теб..много е гадно да си болна и да гледаш дете! Взимай мерки-витамини, антипиретици, трахизани..и всичко, за което се сетиш друго! А Венцулини...сигурна съм,ч е е добре- все пак следете нещата, правилно си решила! Peace
Колкото до нас: Нещата са прости..ММ кара една дама с една Инсигния из БГ.Останалото на лични ако ти е интересно! Татко живее  и работи на съседната улица,  ние често му помагаме в работата, а той ни помага с внучетата Hug
 А ние..живеем в къща на тавана при мишките Mr. Green самостоятелно, че други не търпя (даже и майка си Mr. Green). На долния етаж живеят баба и майка ( с мъжа си)- децата много обичат да ходят там, но не са добре посрещнати винаги и затова избягвам да ги пускам. Не знам дали ще ми повярвате, че когато ММ е на път с дни никой не се качва да види живи ли сме..а понякога имам отчайваща нужда от помощ...та аз съм в странна ситуация-заобиколена съм от ''близки'', но съм сама за всичко! Така ми е отредено! Hug

# 574
Десинце:За пробиването на зъбки: самите зъбки се белеят,венецът червенее,бебето хапе настървено де що може  и често реве ''без причина''(майка му си скубе косите Mr. Green) и накрая пробива обикновено първо само едно остричко крайче (туберкулче) и до 2-3 дни се вижда цялата режеща част!Забравих да кажа, че това може да е придружено с екстри като хрема и температура!  bouquet Обикновено първо пробиват долните централни резци, но може и да има вариации.
Е значи не е зъб или аз поне не го виждам иначе хапе всичко наред, лигави се, направо лее лиги.

Колкото до нас: Нещата са прости..ММ кара една дама с една Инсигния из БГ.Останалото на лични ако ти е интересно!

Хаха на мен ми стана интересно  Joy Joy Joy

# 575
Лусиндааа,браво бе, пиле! Как можа да се тръшнеш  Confused Пий чайове, мед, лимони. Има и една мега гнусна рецепта против настинка - споделям я, но не я препоръчвам особено на хора с ниско кръвно (аз щях да припадна от нея, защото рязко сваля кръвното) : 1 малка глава чесън или 3-4 скилидки, ако са големи се смачкват на каша. Слагат се в тъмна ,  непрозрачна чаша (например порцелан) и се покрива кашата в оцет Оставя се за 24 часа в хладилника, като се покрива чашката с чинийка. След 24 часа се прецежда, а те1чността се изпива. Много е гнусно, аз мислех, че ще умра, обаче ми светна пред очите. Стискам палци бързо да минава!  Hug

Марте, не е лесна и твойта. То много роднини, а помощ - никаква.  Crossing Arms Добре, че ти си силна и можеща мама!  Hug

Къде е Бубето?

И на края да споделя за захранването - Филип определено не харесва плодовете, за разлика от зеленчуците.Така че онези теории, в които трябва да се дадат първо зеленчуци, защото като опитат плодове после нямало да им харесват се оказаха поредните врели-некипели!  Crossing Arms

# 576
Айде, пак само ние сме кукнали в 5! Сигурно, щото ставаме на половин година.

Да използвам тогаз, че сме ранобудни и да направя кафето. Сервирам го с малко диетично сладкишче.

# 577
  • София
Честита половин годинака на Николай на SYMa !
Сима мерси за почерпката   bouquet Hug

Някой ползвал ли е Вибуркол?

Ползвала съм го с Алекс . Имахме един период в който ревеше много и не можех да разбера защо. Когато вече не знаех какво да го правя му слагах по една свещичка. Не знам от тях  или от изтощение заспиваше за по 2-3 часа непробудно. Слагала съм му 5-6 свещички общо защото този период отмина , а и пак казвам ползвах ме ги само в краен случай.

Елена има половин рожден ден скоро и се чудя дали да не направя и аз една торта  Thinking . То с тия изкушения дет ми ги пускате тук имам ли избор  Crossing Arms .Купих си оня ден формичка за торта - силиконова таман ще я пробвам пък каквото стане  Wink
 И аз съм от късметлийките които са без цикъл   Grinning  .... за сега

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 09:21 от .::ladybug::.

# 578

и се чудя дали да не направя и аз една торта  Thinking

Аз предлагам на следващата среща който каквато торта има да носи, който няма торта да носи коктейлчета Mr. Green
Сима, честит празник, да расте здрав и много усмихнат младежът Hug

# 579
Добро утро,  Hug

Марта, определено никак не е приятно да си заобиколена от хора и то най-близки и никой да не ти помага, това е много гадно  Tired А ти доказваш за пореден път, че си много силна!  Hug
Много гадно ми стана от това, че не винаги са добре дошли у баба си... ама как може?!  Tired

Честита половин годинка на Ники! Symа, благодаря за почерпката!  baloni baloni baloni

Благодаря за паячетата! Амааа как не се изплашило това дете от тези маски? Ако беше Еди 200% щеше да се разплаче... много ми е чувствителен..

Нелли, мятай се ако имаш време и да направиш някоя вълшебна торта!   party023

Тук големи кулинарки имаме, браво момичета, много ви се възхищавам!

# 580
Честит Празник! Както казваше мама: "и майките имат празник, защото всяка сутрин БУДЯТ децата за училище" Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

очаквам утре или в други ден, Елфи да се включи в темата със снимка от тортата за рождения ден на Клавдия, който е утре

# 581
Мами някоя от вас ползвала ли е за бебоците клеева тинктура? Знам че има прополис и етанол..

# 582
Аааааааа Марте, забравих да кажа, аз си мислех, че ТМ е вътрешен одитор в някоя голяма институция, нали тях ги няма по половин месец Joy Joy Joy

# 583
  • София
Мами някоя от вас ползвала ли е за бебоците клеева тинктура? Знам че има прополис и етанол..

Клеевата тинктура е пчелен продукт и е противопоказен за толкова малки бебета.

# 584
Гери,с такъв батко е свикнала на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт