Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 543
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • До морето :)
SYMa, с теб по още едно нещо си приличаме, освен, че и вие сте 3 момичета  hahaha И моята сестра чака момиче, на 28.11  Joy
ПП: Искам да поканя fifolina, защото вече доста често я срещам като четяща темата. Нека да заповяда (разбира се, ако е за нашите редици) и да не се притеснява   bouquet

# 391
SYMa, с теб по още едно нещо си приличаме, освен, че и вие сте 3 момичета  hahaha И моята сестра чака момиче, на 28.11  Joy
Ха, верно! Много е готино така братовчедчетата да са с малка разлика, да си ги гледкаме заедно. Да са живи и здрави бебчетата! Нашто се чака средата на декември.

# 392
  • До морето :)
На голямата ми сестра сина ще е на 1г. и 9 м., а Елито ще е на 6 месеца, когато се роди бебето  hahaha Майка се шегуваше, че ще си прехвърлят учебниците едни на други, като започнат училище  hahaha

# 393
Привет Simple Smile
МНого, много ви благодаря, мили момичета  Heart Eyes за окуражителните думи, коисто сте ни написали- ама много, много ми вдъхвате сила и.... СИЛА!!! Аз ви пожелавам ей това щастие- да си имате три съкровища и да им се радвате- както сме ние
Hug

Стискам палци, МТ скоро да ви "изтегли" и да ви вземе при него! Но те пускаме при едно условие - да пишеш пак така редовно  Hug
Само да стане- моля се всяка вечер, ако щете ми вярвайте... А иначе- обещавам, Нели, разбира се ще пиша- сега използвам всяка минутка да поседна пред компютъра, но малко сложно...  е, успявам де да се отчета все пак  Laughing
Аз така или иначе няма с кого да общувам там, така че.... според плановете на мъжа ми може това да стане и януари... ще видим... ще пиша пак по темата да ви държа в течение Simple Smile
Виждам, че засягате темата за братовчедчета... моите деца явно ще са с голяма разлика с братовчедите си, защото планове за такива няма още....  Laughing нооо, Божа работа Simple Smile)

# 394
  • Варна
Здравейте и от мен, чак по нощите се включвам, ама нямам и кой знае какво да кажа.

Много ми е гадно за починалата родилка, за съжаление ужасно много подобни случаи станаха, горкото бебче, което никога няма да каже "мама" Cry.

И аз съм в отбора на нежеланите свекърви явно, щото никой тук не ми ще детитУ за зет, пък е толкова хубав Laughing. Иначе има две други кандидатки - мацката на една приятелка, която роди ден след мен и нероденото още момиче на съседите над нас /всеки момент трябва да се роди/...т.е. и неродена мома си имаме Laughing.

Относно братовчедите - племенникът ми е на 23 години /имаме голяма разлика със сестра ми, освен това тя роди млада и зелена на 18/, та май няма да си играе много-много с братовчедчето, по-вероятно той да стане татко на второ братовчедче, ама като гледам, далеч е този момент Laughing. Други братовчедчета няма откъде да чакам, имам двама братя от първия брак на баща ми, но нито сме близки, нито са тръгнали да се задомяват /и двамата са много дърти ергени на по над 40 години/.

# 395
Сима, нищо му няма е казала док, дала е антибиотично кремче, но не съм убедена, че ще го ползвам, явно е от лиги, биби и т.н. екстри Whistling

# 396
Момичета,имам един въпрос.Колко грама е мерителната  лъжичка на Аптамил 1?
Поръчах един пакет да ми вземат,но не се сетих да кажа да вземат и мерителна лъжица.

Ами то в пакета нали има мерителна лъжица?! В една кутия има два отделни пакета+ мерителна лъжичка.

Майка ми е взела само 1 пакет.Не напипвам лъжица в него.Ние до сега бяхме изцяло на кърма.Взимаме за първи път АМ.
През нощта не се наложи да давам добавка. PraynigДано не се наложи да отварям пакета. Praynig

Добро утро!

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 07:47 от лава

# 397
Момичета,имам един въпрос.Колко грама е мерителната  лъжичка на Аптамил 1?
Поръчах един пакет да ми вземат,но не се сетих да кажа да вземат и мерителна лъжица.

Ами то в пакета нали има мерителна лъжица?! В една кутия има два отделни пакета+ мерителна лъжичка.

Майка ми е взела само 1 пакет.Не напипвам лъжица в него.Ние до сега бяхме изцяло на кърма.Взимаме за първи път АМ.
През нощта не се наложи да давам добавка. PraynigДано не се наложи да отварям пакета. Praynig

Добро утро!

Радвам се, че е минала добре нощта ви.

Митко мрънка много, но наистина много последните дни. Иска да е само навън, но аз просто нямам сили.. пък и е студено вече. Види ли вратата грейва. Явно вкъщи му писва, ама т'ва е положението..
Иначе мисля, че ще се размине това, дето ме плашеше, макар че и сегашното няма да е по-добре.. Оказа се, че и хремата и кашлицата явно са алергия. 3 седмици имаше хрема, а по-страшното беше давещата и задушаваща кашлица. Другата опция беше да е коклюш.. но като гледам ефекта от противоалергичното се успокоявам..
Цветя нямаме, животни също, прах гледам да няма, с препарати не чистя вкъщи..
Ще видим малко по-натам какво ще се окаже.
Хубав ден от мен Simple Smile

# 398
  • на североизток
Благодаря ви, момичета! За подкрепата, за вниманието, за хубавите думи! Не можете да си представите какво означавате за мен и малката Ния! Hug

Нелка, Ния може да се движи вече както си иска. Снощи я къпахме в коритото след толкова време миене под чешмата и пазене. Та малко по малко нещата започват да се нормализират.

За братовчедите - с малка разлика са и голяма игра пада Grinning

Лава, и Ния има такива периоди - неспокойна е и търси да сучи по-често. Особено последната седмица. При нас се оказа, че избива зъбче. Сега като поникна и малката е по-спокойна.

На мен също ми се къса сърцето за починалата родилка. Милото детенце и семейството й. Дано почива в мир горката Praynig Flowers Rose

# 399
zazka , дано да е само период.Проблема е ,че Лазар суче по 3-4 минути и спира,което ми се струва много кратко.До преди 15 дни спеше повече през деня, по 1,5-2 часа,а сега по 15-30 минути и се събужда от глад,суче 2-3 минути и заспива пак за кратко.
Ще видим днес дали ще хареса пюрето от тиква.Педиатърката ме посъветва да започна с него.
Въпрос: каква марка термолъжички ползвате?(ако ползвате такива)

jenny_b ,скорошно оздравяване на Мити.
 Hug

Хубав ден и от мен!  bouquet

# 400
Аз до новините нали все не успявам да се добера,от вас разбрах за починалото момиче.Мъъъка....
Бог да я прости!

Колкото до сватосването и Ина си няма мъж Mr. GreenАма тя още не е дефилирала в интернет пространството.Все намирам кусури на снимките.Баща ми постоянно мърмори,че цялата им стая била окичена със снимки на Ева и нямат нито една на ПамперсИнова.

И да ви кажа честно,сега разбрах,защо си нямам момченце...Ами щях да съм нетърпима свекърва  EmbarassedУча се от моята Sunglasses

# 401
...и се събужда от глад,суче 2-3 минути и заспива пак за кратко.
Кое те кара да мислиш, че се буди от глад? Много деца на тази възраст имат и други неразположения, като зъби например..
Митко спи по този начин точно, който описваш, по 10-15 мин, суква, дърпа се..
Забелязала ли си дали се е променил броя на изхожданията, откакто се държи по този начин Лазар?

# 402
Добро утро:)

desi_shisha,  да вземем да сватосаме Ина с Бобо, Wink

Тази нощ за първи път станах с "кеф" в 4.00, Бобо напълни гащите учудващо на 4 ден, обикновенно стига до 8-9 ден и след лекарства:)

Лава, и Бобо суче така, но след 30 минути предлагам пак и пак , докато не ми откаже. Най-добре се храним през нощта, може би защото няма какво да го разсейва.

Ех, събудиме се ..

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 11:36 от Myst

# 403
Привет, привет  Hug
Ние пак сме тук:)
Вчера с Алейна имахме малко приключение. 3 майки с 3 бебета и 3 колички+столче за кола се натоварихме в едно Ауди Комби заминахме в Драгоман, на гости на четвърта мама с бебе  Crazy Беше много...хм интересен ден Simple Smile Прибрахме се чак в 7 вечера и не можах да се отчета.
Такаааааааа:
Бубееее - и мойто момиче от уж 'аресваните, 'убавите и 'арните ама никой от темата не го поиска...Та, реших аз да поема инициативата. Но Хоуп определно ме вкара във филма...Не съм си и помисляла, че може в мен да е проблема  Crazy (щото много се харесвам  Mr. Green)
Жени, с малко закъснение - честит празник на малкия мъж  Heart Eyes да е жив и здрав, да расте много щастлив Heart Eyes Добре, че сте се оттървали с малкия дявол, да се оправяте по-бързо Hug
Зазка, много се радвам за ния - прегръдки и на двете Hug
Яни -  Hug и за теб!

За починалата родилка разбрах и аз вчера, мир на праха и  Sad

И накрая искам да благодаря на Гери, Диди и на всички останали (извнете, че не помня кой точно) които ми препоръчаха дигиталния бейбифон на Авент - наистина е страхотен  bouquet

# 404
Добро утро,  Hug
макар че след тъжната новина, която прочетох за момичето едва ли е добро  Flowers Rose Flowers Rose Бог да я прости!

Ей, плъзнаха вече тея грипове, вируси и незнам си кво... ММ се разболя, баш преди заминаване, пфууу луда работа.. сега се вардим ние с Едито Crossing Arms

Марта, ходи ли на лекар? Какво стана?

Бисквитка, радвам се че ти е харесал! Дано и занапред останеш доволна!!!

Ние си имаме кандидат снаха, ама майка и никак не се завърта у ФорумО  Crossing Arms, дано да не съм изплашила снахата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт