Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 493
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Влизам да се "похваля" че и аз съм вече в отбора на лошите майки - Симонка се изтърси от спалнята  Mr. Green Слава богу нищо й няма, майка й се уплаши и рева повече от нея  Laughing Пък тя за благодарност по-късно като си играхме такава глава ми вкара, че окото ми е синьо вече 2-ри ден и ме е срам да ходя по улиците, хората ме гледат странно с едно такова съжаление  Joy И после върви обеснявай, че 6-месечната ми дъщеря ми е насинила окото  hahaha
Инъче си имаме още един зъб, №4   newsm47 Незнам дали се дължи на зъбите, но от 1 седмица не иска да яде, храня я насила, стиска устата и реве  Confused Едва изяжда по 100г. И сега пак с храненето сме на никъде, огладнява когато й скимне, мръщи се на пюретата... За последния месец е качила само 200г.
За столчето за хранене - ние взехме такова http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=22 Доволна съм, стабилно е, има си всичко, на Симонка й харесва, доста се заиграва в него и се кефи, че е седнала и е на високо  Laughing
Днес ходихме да й вземат кръв и съм потресена за пореден път, че НИКОЙ не ни отстъпи ред и се наложи да чакаме 1 час да ни дойде реда  #Cussing out На детето му се приспа и беше ужасно крива, а докато я разназях по коридорите даже се опитаха да ни прередят и се заформи един спор кой бил наред  fight Думи нямам просто!

Мами, падат ли ви още косите? Аз оплешивявам!!!

Болничките да се оправят бързо  Hug
Нелли, Елито е невероятна  Hug Ние още не можем така.
Даниели, много сте готини  Laughing Hug
Зайче, стискам палци исъм сигурна, че всичко да е наред  fingerscrossed Praynig

# 616
  • София
ДД и от нас! Laughing Laughing
Честито на порасналите месечинковци и особено на Рафаелчо на Буба!Да са ни живи и здрави и да ни карат да се усмихваме!  bouquetКалинкова: Елена е страхотна- как само се е устремила на някъде Laughing Мерси за чая и кафето! Peace
Мария: И Валентин ми се вижда невероятно променен! Hug
Елис: Не виждам снимките на Тошето newsm78 Помагайте...
Сима, Мариета: Благодаря ви от сърце за желанието да помогнете! Hug Peace Аз, най -много бих се радвала да се запознаем на кафенце или в някой хубав ресторант-ех ....мечти, но по Коледа може и да организираме нещо  newsm78 Иначе, сигурна съм, че си имате достатъчно грижи със своите малчуганчета и семейства, та да се включвате и при мен- а, който е прекарал един ден у нас (например леля ми), казва, че не може да се сравни с нищо или по- скоро прилича на подвижна лудница или на филмче, пуснато на бързи обороти  Mr. Green Винаги правя поне по 5 неща наведнъж  #Crazy и затова понякога резултатите са отчайващи! Embarassed
 Хайде хубав ден ви желая момичета! Hug
П.с. Зайче: Продължаваме да ви стискаме палци! Peace

Опосумче: Браво на Симонка hahaha-ще'' разкаже играта'' на мама тя!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 11:37 от jenajena

# 617
Привет,  Hug
Честита половин годинка на Рафи, Гери, Габи и Зоя! baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni newsm51 newsm51 newsm51

Опосумче, браво на Наша Симона - тя ще се окаже най-зъбатото дете сред Май-четата  newsm47 smile3503
А тя, че е с характер, това е ясно, горко му на който я вземе  hahaha Joy
Радвам се, че все пак е добре детето и нищо му няма!  Hug

Зайче, стискам палци и на другия преглед да ти кажат, че НЯМА нищо, за което да се притесняваш!!!  Hug Praynig

Люси, нещо съм пропуснала... ти какво работиш, ако не е тайна разбира се, че каквато си ми потайница  Wink Sunglasses
Ааа това, че Венцито неще да яде - може да е неразположен от настинката, а може и да му е зачервено гърлото, ходихте ли да го види педиатъра?
Нашето столче е на Джордани, намерих го на промоция:
От 189лв намалено на 149лв, та се реших да бъде то... харесва ми и за сега съм доволна.
Колкото до бертонито, имам приятелки, които имат техни столчета и също са доволни, но тези които имат две-три степени на облегалката  Peace

Ей много са пораснали и променили Тошето и Валентин!  smile3521 Kissing Heart
Ей, браво на Елена!  smile3501 Kissing HeartЕто на и тя на 4 крака... нашия момък само надига дупе  Mr. Green Heart Eyes

# 618
Честит Рожден Ден на кака Клавдия на мама Елфи! Нека бъде едно здраво, послушно и щастливо дете!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 baloni baloni baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 619
  • София
Честито на Клавдия на Елфи!
 Да е живо и здраво малкото скорпионче!

Видях Тошето- страшен сладур е станал, ама майка му го крие, та не можем да му се радваме! hahaha

# 620
Честито на месечинковците!!! И по-точно Половин Рожден Ден! baloni
Честито и на майчетата им  Hug Hug Hug Честито и на кака Клавдия!!!  Tada
Луси, душко, точно от теб не очаквах да не ме отразиш! Но ще го отдам на това, че си болничка и мозъка ти се е съсредоточил в оздравяването  tongue  Laughing

Нашето столче ни е подарък от моите приятелки. Взели са ни на Бертони в оранжево и жълто - да ни е в тон с кошарата за игра и цялата обстановката в хола. 

# 621
Мариетка, душа, гледам ти подписа - написала си, че искаш да изчезваш  hahaha и крайната цел на отслабването е 0 килограма Mr. Green Викам все пак да не се изпаряваш, а ?  Laughing Crazy Hug

ЧЕСТИТО НА РАФАЕЛЯНИ, НА КЛАВДИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ "НАШИ" ДЕЦА Hug

# 622
 Здравейте от нас  bouquet
 Не съм писала от 34567234 дена обаче ви следя де Mr. Green Честито на месечинковците  bouquet
 Честито на новите зъбковци,да са здрави и ели зъбките Simple Smile
 Ние напредваме със захранването.Раличка опита вече картоф,тиква,тиквичка и броколи,но брроколите щеше да ги повърне,миришат ужасно Sick
за столчето за хранене-имаме на бертони съвсем обикновено синьо е подарък от приятелка.
играчки-любимата й е веселия хипопотам на бертони-дъвче го говори му страшна забава.за сядането-клати се като пате Mr. Green
 Ралица вече знае и номера-прави боц и ме целува много е интересна Simple Smile
 Пожелавам бързо оздравяване на болничките  bouquet

# 623
Хей, Зу, не се крий - да пишеш по - често, че ще я забравим малката Раличка  Hug, да не ни избяга снахата  Confused  Wink
Ааа иначе и Еди прави БОЦ, та може заедно да си правят Боц Simple SmileSimple SmileSimple Smile трябва да ги запознаем  Heart Eyes Grinning

За играчкаатааа : ми незнам коя му е любима.... но играем на Боц, както писах, играем и на ГОЛ - седи той, аз му подавам топката и той рита с крака и много се забавлява така. Обича да гледа и двама души как си подават топката, много му е смешно  hahaha Mr. Green

# 624
 Много набързо влизам.

Благодаря от съце за честитките за 6 месечинката на Рафаелков   bouquet
Спретнах ужасно набързо една бисквитена торта (с подръчни материали), че няма как да отида да купя тази, която искам, това ще стане в събота, та се очертава да ядем две торти за повода- една домашна и една от магазина. После май и аз ще слагам лентичка, че искам да слабея  Laughing

Докато не съм забравила- искам да честитя РД на Клавдия, на Елфи, но тя вече не влиза тук, така, че за съжаление едва ли ще види, че сме честитили...  Rolling Eyes

Основното, което исках да кажа и, което вчера пропуснах е да успокоя Зайче. При децата често има физиологичен шум, който се дължи на по-бурното "завихряне" на кръвта, ако мога така да се изразя, заради разликата в глемината на лумена на кр. съдове и кръвопотока.

Габ също има сърдечен шум(бях споменавала това и по-рано когато обяснявах през какво сме минали с него като малък!), ние също ходихме на детски кардиолог, който потвърди съмненията ми, а именно, че се касае за физиологичен, а не патологичен процес  Hug

И аз имам сърдечен шум, но той, за съжаление се дължи на лек проблем, който имам с митралната клапа, та при мен не е физиологично, но и не е животозастрашаващо според степента, която е в момента.

ще се опитам да намеря хубава статия за физиологичния сърдечен шум при децата и ще постна отделно   bouquet

# 625
  Сърдечният шум при децата

Намирам статията за хубава и достъпна, прочетете ако ви е интересна.

# 626
Гери няма да избягаме спокойно, в кърпа сме ви вързани Mr. GreenМного искам да се видим. Simple Smile
 Владислава имаше шум на 3 годишна възраст-водихме я на детски кардиолог само,че в Търговище защото тогава живеехме там.Докторката тогава ни каза,че било нормално и се израствало.След това я водихме веднъж годишно две години подред,за да сме сигурни.Още на следващата година нещата бяха наред.Зайче сигурна съм,че всичко ще е наред,мила!
Буба,благодаря за статията  bouquet

# 627
Честит празник на Клавдия и от мен newsm38 да е жива и здрава:)
А Елфи защо не влиза? Да не сме я обидили? И Поли не се отчита, Диди, Менианте, Жени и тя рядко пише...Само една шепа останахме Rolling Eyes

# 628

А тя, че е с характер, това е ясно, горко му на който я вземе  hahaha Joy

Ами ние я взехме  Blush

# 629
Честит празник на Клавдия и от мен newsm38 да е жива и здрава:)
А Елфи защо не влиза? Да не сме я обидили? И Поли не се отчита, Диди, Менианте, Жени и тя рядко пише...Само една шепа останахме Rolling Eyes

И аз това щях да пиша.... и А_вал не влиза да пише  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт