ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
МамаАни, аз мажех направо от бутилката, но ако е преварено би било по добре. Тогава не съм се сетила. Идеята е да е някакво масло, аз си избрах зехтин.

Деси, не познавам марката, но ако ми напишеш какви са съставките ще ти помогна.  Peace

Бг-тати, много неприятно се получи наистина. На мен лично ми е интересно присъствието ти тук.

# 511
  • Sofia
Красчето, как 8 лв разлика за АМ?  #Crazy 17 лв ли е там? Ужас... То за 8 лв до София ще стигнеш и ще се върнеш, едва ли не.
Пюрето може на обяд да го даваш, може и следобяд, аз така направих днес. Може би е малко бързо всяка седмица нов тип храна, може да въведеш няколко вида зеленчуково пюре и няколко вида плодово, после каша и т.н. Или в друг ред, който ти харесва.

Ваче, със сълзи се смях на счукания чесън! Представих си аз колко потресена бих останала, ако си заваря в тоя вид детето  Laughing (като се абстрахираме от факта, че помага). Малко като приготвено за битка с вампири, хахаха

Бг-татти, пътят от шуслеровите соли до родител на седмицата е твърде кратък, няма анонимност в интернет, представи си.  Wink За теб никой не говори, детето ти не е фалшиво, фалшиви са притесненията на жена ти.
На мен лично тази кампания ми подейства отблъскващо. И ме отказа категорично и от други продукти на съответната фирма. Спирам дотук.

# 512
Красчето, според мен ако караш по този начин ще въведеш много храни на куп. Аз първо бих започнала (и така започнах де) с еднокомпонентно пюре. Щом си избрала плод, нека е плод докато не опита няколко вида и чак тогава зеленчук. С чисто плодово пюре хранене не се замества. Т.е. след около 30 мин нека да си хапне АМ-то или кърмата (на каквото е детето). Бих ти предложила да си даваш плодовото пюре между храненията примерно преди обяд или ранния следобяд. Не знам, нека и други мами да споделят.
Аз един месец карах само на зеленчуково пюре. Нямам заместено хранене. Давам го към обяд. Предната седмица се пробвах да дам оризова каша. Първите два дни яде, но след като й сложиха първите две ваксини захранването се закучи. Сега обмислям друг вариант.

# 513
raya, капя все още от сребърната вода, мисля, че е по-добре - определено не са много сополките. Моето мнение е, че помага, но пак ще споделя  Peace
Красче, имам една схема от нета за захранване, която представлява табличка с предложените пюрета по дни. Ако искаш ще ти я пратя, не е нужно да я следваш, аз си я запазих, за да гледам видовете.
Вова, горката Теди... Дано бързо да оздравява детето  Hug
Клавдия, аз още с нищо не мажа, защото смятам, че не е му дошло времето. Лигави се и си ближе ръцете, но го отдавам на фазата "пъхам всичко в устата"  Joy. Четох, че момичетата предпочитат на Бочко кремчето - на билкова основа е, аз смятам да го пробвам когато потрябва  Peace
Тина, аз доста често казвам на мъжа ми, че не искам второ дете, но той не се сърди Wink. При нас финансовата част засега не ни го позволява, но се надявам да не е все така, пък каквото стане. Сега се замислих, че не бих отказала едно момиченце  Mr. Green. Дано мъжа ти правилно те е разбрал, че ти е тежко и недоспиването си казва думата  Hug. Пожелавам всичко да се оправи час по-скоро  Hug
Ани2, как са дечицата?  Flutter

Не коментирам много захранването, но ми се струва, че има по-компетентни от мен и аз само си попивам информация. А и не съм захранила още Алекс. Момичета, много сте ми полезни  Hug
Иначе - наистина бг-тати не е отварял дума за хомеопатия, стори ми се искрен, радвам се на бащи, живо интересуващи се от децата си, но да не се намесвам където не ми е работа. Ваче, извини ме  Mr. Green

# 514
  • София
Малко като приготвено за битка с вампири, хахаха

Нали!! Хахахах и аз това си помислих тогава  Joy Joy Обаче гледай, във всяко такова вярване има истина.  Laughing Laughing Laughing Ами сребърната (светна) вода?

bg-tatti, аз предлагам да спрете дотук! Много добре ме разбрахте и двамата с жена ти. Аз не съм от вчера нито във форума, нито на модераторското място. Така че, смятам да имам доста точна преценка за подбудите на потребителите. Пак ти казвам, ако не сте доволни от нещо може да се обърнеш към Tatti - админа на форума  Wink Засега нямате забрани каквито и да било, та не знам за какво точно ще се жалвате.
За мен въпросът е приключен като открита полемика из темите.

# 515
helen 30 да може да ми я пратиш ще ми бъде полезна.
Шунче хаиде не са точно 8 но са 7 и нещо .Храната която ядем е Милумил тук я има и струва  28.50лв двоен пакет,а в карфур е къде къде по евтина.същото е и със памперсите.Ползваме белите на Памперс 3-ка, тук са 29лв.а в карфур 25.95лв.за атя разлика в парите ще купя и няколко пюрета нали се сещаш как ни товарят защото няма такава голяма конкуренция и няма големи хипермаркети.

# 516
здравейте  Whistling

ДЕСИ.МЕРТ, и аз съм така с Дара напоследък, само дето и в тоалетната с количката я вкарвам- какво му стана на това дете, нямам идея newsm78 на всичкото отгоре вече и баща си не иска, той милият се върти и се опитва да я успокоява, разнасяйки я, ама уви...

ВОВА. милата Стефи, бързичко да оздравява, уши болят ужасно.

ХЕЛЕНЧЕ, и аз си гледам турските сериали и ми харесват, някак си патриархални са и са ми мили.

ВАЧЕ, и аз мисля като АУГУСТА- пробвай Веледа- най-щадящата козметика е!

ДЕСИ, Веледа е 100% био и ми харесва много, от раждането сме с нея, ама е малко скъпичка, да му се невиди!

ШУНЧИ, кефиш мъ , шъ знайш  bouquet

МАМА АНИ, аз купих Дологел и Калгел, ще дам отзиви наживо!

ВАЧЕ, тъпичък въпрос, ама свинската мас има ли срок на годност- в хладилника имам една на около 2- 3 години newsm78

Лека от мен!

# 517
Красчето, то такива разлики в цените има и между различните магазини в София... Например памперсите, които ползваме (няма да споменавам марки, че току виж ме баннат че правя реклама вече) в Билла са около 29 лв, в Метро около 27 лева, а в Карфур примерно около 25 лв...

# 518
Хелен  благодаря за отговора.Ако може и на мен да ми я пратиш тази таблица.Мами и татко извинявам се предварително ако вече сте го обсъдили този въпрос,но вие с какви лъжички давате на бебетата пюре със силиконови или пластмасови?
КитикатСпоред мен няма срок на годност свинската мас

# 519
Кити, ама то тоя сапун не е на Веледа  newsm78 май. Иначе продуктите им видях, че се продават в един и същи сайт. Оф така е то като има голямо разнообразие и ставаме ей тъй  #Crazy

# 520
ДЕСИ, не е, ама понеже спомена, че искаш нещо био, затова ти споделих какво ползвам аз за Дара.

Абе, мацки, аз пак ще се върна на една темичка, която подхванах, но много бързо ви стана безинтересна, а мен живо ме вълнува, щото днес ми изгоря и миксера- какви уреди да си купя- като миксер, пасатор, сокоизтисквачка, вкл. за моркови и цитруси, моля, споделете и ограмотете един невежа Heart Eyes

ВАЧЕ, като говориш за подценяването- да ти призная, в това няма нищо лошо, в професията ми, ми е носило досега само успехи, много обичам да съм подценена Wink

# 521
Ваче, не е рафинирано рапичното олио. Получава се чрез пресоване на семена от рапица. Слагат го в повечетео бебешки храни, за да ги обогати с мононенаситени мазни киселини. Обаче на някои може да им мирише на риба, въпреки че е растително. Но в пюрето се слага съвсем малко.

Кити, дано да помогнат, че да не се мъчи повече детенце! Може да пробвате със замразена чесалка или замразена хавлиена кърпа да потъркате венеца - аз така правех с Марки.
Тая свинска мас, в хладилника или в камерата е? А домашна ли е? По принцип може да гранясва, помириши я. Освен това трябва да си сигурна, че е съвсем чиста, т.е. няма сол.
Аз сокоизтисквачка съм се чудила дали да си взимам, ама нали искам да избегна соковете, а пък ужасно ме мързи да я чистя, та още не съм. Обаче пасаторът ми е пръв помощник. Моят е с чопър и тел за разбиване, та е доста функционален.

Всички спят, ще взема и аз да заспивам, че ще ми се върне тъпкано това неспане утре!

# 522
  • Sofia
Клавдия, с обикновена метална лъжичка. От обикновена стъклена чаша или обикновена керамична купичка.  Laughing Необикновените светещи, говорещи и самозахранващи лъжички са, за да печелят търговците.

Кити,  Hug
Аз си взех преди време миксер с приставка за чупене на лед за коктейли  Mr. Green/пасиране - доволна съм. Голяма здрава сокоизтисквачка за моркови и т.н. и от левчето - кана с пластмасова приставка за изстискване на цитруси. За сокоизтисквачката внимавах да е някаква по-стабилна и малко по-скъпа, защото счупих първата ни при цеденето на по-твърди моркови.  Embarassed
И мен много ме мързи да я мия...

# 523
МамаАнелия, Шунка и разбира се Кити,
Наистина миенето на сокоизтисквачките (особено големите такива) е доста досадна работа, но затова пък прясно изстискания сок, консумиран веднага след използването й не може да се сравни с нищо друго от кутия или бутилка. Така че смятам уредът за много полезен, макар времето за чистенето му след употреба да отнема повече време, отколкото самата употреба. Ние си купихме също по-голяма, по-маркова и по-скъпа сокоизтисквачка, с идеята да издържи по-дълго, още в началото на бременността... Тогава ЖМ беше с доста сериозна желязодефицитна анемия, та се наложи да правим сок от сурово червено цвекло, което е доста твърдо...

# 524
Привет Hug
Красче, не само ти си така объркана по въпроса със  захранването ooooh!
Аз пък от 3-4 дни давам сок от моркови и ябълка - голям зор, не го харесва младежа...Тази вечер преди баня Георги напълни памперса - отново ужас - акитата бяха напръскани с жилки кръв...малки червени точици, ама мноооого...Дали е възможно да енякаква реакция от моркова newsm78Толкова ми е притеснено, уж се бяхме отървали от слуз и кръв, а сега това... Tired
Хубава вечер  bouquet
ПП :desi.mert, началота на твоя пост все едно аз съм го писала...Е, успокоих се, че не само моето момче стои в количка по 2-3 мин Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт