Динора, браво че малката е добре, наистина е страшно, но пък важното е, че е минало вече.
Болничките много бързо да оздравяват, че го дават към края на седмицата затопляне, трябва пак да щурмуваме парковете.
Моят син е много кисел тези дни, точи едни лиги милия, нямат край. Притеснявам се, че ще се обезводни детето, та му предлагам чайче често. Аз пък да ви споделя, че взех чай на Плазмон, а той се оказа адски сладък. Дори на опаковката пише, по четири лъжички на 100мл вода, но това става много сладко. Аз слагам сега лъжичка и половина
Наблъскано е със захар това чудо, но пък на Хип са толкова анасонови чайовете, или само на мен така ми се струва?! По темата със сополите, аз го свикнах Емо със стеримара, като го види и сбръчва носле даже
Пръскам си смело и после дърпам с помпичката на меримар. Дори да ви кажа, смятам, че откакто го правя ни се оправиха очичките. Аз бях споделяла, че имахме проблеми, но те изчезнаха отведнъж, без да рабереме, свързвам го единствено с носа и промивките....
Аз вчера добре го захраних детето. На обяд му дадох картоф и морков на Ганчев и той остана очарован

А пък какъв шкембак е заформил моят Убавец....стягат му панталоните направо, само целичките дрешки с копчетата са му добре на коремчето. Не знам как сте вие с дрехите, но ние го закъсваме откъм горни дрешки. Моя приятелка е била при Даяна и Ники и там е имало шушлякови елечета и якенца, та ще ходя днес да проверявам и да купувам, че с космонавта ако го отсега го навличам, какво ще правим на минусовите температури???

. Като реши към 5 сутринта че няма да спи
. Люлея го, заспива, унася се, но на секундата, в която го оставя в леглото му, отваря ей такива очи